Inimioare de iulie - august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Buna, dragelor! Mi-a fost tare dor de voi, dar am simtit nevoia unei pauze.
Multe s-au intamplat in viata noastra, eu am terminat scoala, lucrez ca medic acum, intr-o clinica privata. Mi-am amanat rezidentiatul un an.
Iulia este tare nazdravana, vorbeste din ce in ce mai inteligibil, a fost Baby Star
si acum intreaba toata ziua de bebe...care bebe? Vedeti jos la semnatura
![]()
.
Diana6+ si Iulia
(15.07.2005)

Ce mesaj plin de vesti minunate! Felicitari Diana pentru toate realizarile din ultimul timp. Te pup cu drag si iti urez multa sanatate, o sarcina usoara si multe, multe bucurii 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Irda spune:
Salutare fetele!
Va multumesc de apreciere vis-a vis de pozele cu burtica si Dari!
Dari e mare, dar si eu am doar 1,50 m ...cam pe-acolo!
Felicitari Camy si Diana!
Sarcini usoare si bebei sanatosi, norocosi, destepti si cumintei!
Ma bucur ca mai scrieti...poate-poate se mai leaga firul povestilor!
Pupicei tuturor!

Irda
Bebe
" target="_blank">Eco bebe 2
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
mamini spune:
Diana, felicitari si sa fie totul bine!
Adriana, multumim de intrebare, se vindeca tare incet, avem acum un control in decembrie si apoi in martie la controlul de un an va fi evaluarea finala pt eventuale interventii. asteptam, purtam in continuare "corsetul", dam cu creme zilnic dupa baie si incercam sa nu ne gindim prea mult. voi?
haideti, fetelor, asa multe vesti bune...poate mai iesiti un pic la vorba macar pt burticile noi.
M
hristina spune:
Felicitam burticile mici! 
Sa vina sanatosi flacaii! sa aiba grija de surioarele lor mai mari!
Kasi si Victoria
Albinutzza spune:
Felicitari fetelor
, ma bucur pt voi. Astea sunt vesti minunate. sa aveti sarcini usoare, fara greturi si probleme, si sa vina pe lume cu bine, sanatosi si voinici
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
blackpanterro spune:
Mamini, sper din suflet sa se vindece de tot Sofiuta si sa nu ramana urme, e asa de frumoasa !!
Noi suntem ok :) Daca vreti sa ne mai vedeti intrati aici
www.dropshots.com/adrianayampey
Sotul a avansat in grad ceea ce e nemaipomenit pt noi.Pt salar si pt ca a scapat de un superior naspa.
Aidan e super guraliv, vb bine amandoua limbi, cu mine romana si cu soata engleza dar le mai si combina si il lasa pe sot intr-o ceata totala LOL
Ma cam supara faptul ca nu i-au iesit inca ultimele 4 masele si e asa umflata gingia....cred ca il doare si pe el saracu si din cauza asta nu renunta la suzeta...
Diana, felicitari pt reusitele profesionale si personale :) .Sarcina usoara si multa sanatate.
Albinutza, aveti niste copii deliciosi :).Nu stiu daca va e greu cu doi copii mici dar din poze sigur nu reiese, vad veselie totala :) Bravo voua !!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
nicoll_mada spune:
Buna fetele!

DIANA FELICITARI,SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI,FARA GRETURI,AMETELI!SA AI O SARCINA USOARA SI SA POTI SA TE BUCURI DE EA!!!Felicitari si pentru cellelalte realizari din plan profesional,ne bucuram foarte mult pt reusitele tale!

Adriana felicitari si voua pt baiatul frumos si realizarile personale!
Mai fetele,dar se cunoaste ca vin sarbatorile,din ce in ce mai multe vesti bune!Sa dea Dumnezeu sa fie si mai multe !!!
Eu iar am racit si cred ca iar am reusit sa le dau ceva si fetelor,dar deja am inceput sa dam oscilo si nurofen pt amandoua.
Va pupam si intram ceva mai tarziu!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
valcampan spune:
Diana m-ai lasat masca , felicitari ! Sa ne tii la curent cu evolutia lui bb2.
Irda si mie mi-au dat lacrimile cind am vazut pozele. Sunteti superbe 'toate'trei!
Lumi felicitari si tie pentru statutul de matusa. Cred ca abea astepti sa-i vezi fatuca !
Mai fetelor dau numai de bebici in ultimul timp dupa cum vad. Basca simbata am fost la un botez unde nasa a fost sora mea. Am stat mai toata seara pe linga finut, l-am alintat si l-am tinut in brate. Tinjesc si eu dupa un al doilea bebe trebuie sa recunosc dar cum nu intotdeauna tot ce visam se si indeplineste, sunt realista.
Saptamina asta e foarte incarcata pentru mine asa ca voi intra mai rar pe aici . Tin sa va urez spor la cumparaturi de Mos Nicolae
!
lulu75 spune:
Diana, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
lulu75 spune:
Vali si eu imi doresc inca un copil dar...nu stiu cand sau daca va mai fi posibil acest lucru...si asta ma omoara.
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu

.