Restul la romani...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ei, se vede treaba ca eu n-am fost de multicel la cumparaturi gume si alte minuni n-am primit, desi vad ca e un sport national.

Si totusi nu inteleg o treaba, daca tot nu au sa dea rest, de ce nu declara pretul rotunjit? Mi-e greu sa cred ca patronii, conducerea, etc nu stiu situatia cu monezile ce au devenit raritati.

Le e asa de greu sa puna pretul de 30 RON in loc de 29.9 RON?

Uite-asa ar scapa lumea de probleme.

La biletele de tramvai inteleg ca nu au ce sa faca, dar la magazine private...serios, mi se pare penibil sa faci marketing atunci cand mai tare iti dai cu firma in cap cand nu ai sa dai rest.

Adina + Olivia Q1.04

Mereu am 2 - 3 pastile de orbit in portmoneu, am zis ca odata ma duc la magazin si am sa cumpar o paine, si am sa platesc cu orbit, sa vedem daca se accepta.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Lucrez la cassa insa sint si clienta in alte magazine. Aici se foloseste metoda ca dimineata si seara cind deschizi cassa trebuie sa ai 200 sh...moneda nationala...totul trebuie sa fie bani marunti pentru a putea da restul. Nu se practica deloc datul bomboanei,gumei...oricum doar ideea ma ingrozeste...si cind ma gindesc ca nu peste mult timp probabil ca voi fi si eu in aceasta situatie.
Apropo de faptul ca se intimpla sa nu avem rest bani marunti ...noi sintem cele care mergem sa rezolvam situatia si nicidecum clientul...mi se pare o absurditate...adica dupa ce clientul iti face hatirul si cumpara din magazinul tau tu il jupoi de bani...Oare cind se va schimba ceva???

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Si vrei sa spui ca tu locuiesti in Romania???unde ?????ca vin si eu sa cumpar de acolo asta pana nu-mi deschid un magazin in care sa vand NUMAI guma . nu cred ca este roman sa nu aiba prin buzunare asa ceva chiar daca nu esta mare consumator.daca locuiesti in alta tara... atunci e normal ca voi sa procededati asa.aici nimic nu ete cum ar trebui sa fie!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Originally posted by elyda

Si vrei sa spui ca tu locuiesti in Romania???unde ?????ca vin si eu sa cumpar de acolo asta pana nu-mi deschid un magazin in care sa vand NUMAI guma . nu cred ca este roman sa nu aiba prin buzunare asa ceva chiar daca nu esta mare consumator.daca locuiesti in alta tara... atunci e normal ca voi sa procededati asa.aici nimic nu ete cum ar trebui sa fie!!!

dana

Nu locuiesc in Romania de 20 de ani ...insa se pare ca vom trai acolo o perioada nelimitata...jobul sotului...si vom merge si noi adica restul familiei.
Oricum trebuie sa se schimbe si acolo situatia odata sa nu te simti in magazin ca si cum tu ai avea ceva de dat vinzatoarei...stiu ca nu e peste tot asa dar inca s-a ramas cu mult din aceea mentalitate de acum 20 de ani.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

pregateste-te sufleteste pentru maaaaaari schimbari in raport cu locul de unde vii tu. maaaaaaama cate "minuni" o sa veziiiii... si cate chestii anormaleeee...sincer...mi-e taaaare mila de tine!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Toata problema vine de la BNR care nu are moneda suficienta pt. a acoperi nevoile intregii tari. De ce nu emite moneda noua nu stiu ... Ce pot sa va spun este ca eu lucrez intr-o banca comerciala, si degeaba suntem criticati de clienti ca suntem banca si ca ar trebui sa avem monede, nu avem ce face atata timp cat BNR-ul nu ne da nici noua, decat cu portia. Asa ca... in lipsa monedelor (cele de 5 bani sunt cele mai putine), nu avem altceva de facut decat sa rotunjim facturile. Macar acolo nu se pierd bani, tot ceea ce s-a rotunjit, se scade din factura urmatoare, la recalculare...
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul..."

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Tocmai au anuntat astia la radio National FM ca dc ni se ofera gumite in loc de rest sa sunam la OPC...In loc sa se ia masuri inlaturarea cauzei, suntem sfatuiti "sa reclamam practicile abuzive".
Oricum ar fi, sper sa inceteze o data situatia asta.

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput