Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Iar sunt in urma cu cititul. Am de recuperat vreo 10-15 pagini.

ELENAGIULIA- imi pare f rau pentru sotul tau. sper insa sa se refaca complet. Si cei d ela serviciu ce-au spus?

ELYANNE-am vazut baietii. Sunt mari si frumosi ce sa mai... Sa stapaneasca sanatosi carutul.

ROXANICI- stai in racadau? Ca prietenii mei stau chiar in blocul unde coboara ursii la container. Adica stateau ca sunt mutati provizoriu in Bucuresti acum. Dar ne ducem des la ei. Am vazut si ursii de cateva ori.

LORADIN- sa stii ca asa sunt unele persoane: foarte rele chiar si fara sa aiba ceva de castigat. Mai rau e ca-si invata si copiii tot la fel. sa va spun ce mi-au vazut ochii acum 2 zile. Eram cu Maria la plimbare in spatele blocului (ca uneori nu mai ajung in parc)si fetita bonei era cu tatal ei afara (ca mama ei saraca munceste in 2 locuri si la mine uneori). Initial se juca frumos cu niste fete de vreo 5-6 ani (ea are 2). alergau toate si o ridicau de manute iar fetita murea de ras. Mi s eparea chiar frumos ca au inclus-o in jocul lor ca le stiam pe fete si erau de alea mai rele cu mame barfitoare etc. Cand ma apropii cu Maria ce credeti ca fac fetele alea? Tot asa alergau dar au inceput sa o tarasca pe jos prin pamant. Am tipat la ele dar nu ma auzeau. aia mica era cu fata pe jos, lovita toata. Am lasat-o pe Maria cu carutul pe trotuar(aici n-am facut bine) si am alergat la ea ca nimeni nu facea nimic. Tatal ei statea de vorba cu cineva si nu a vazut-o (desi era responsabilitatea lui) iar mamicicle fetelor stateau pe banca si se uitam razand la ce pateste aia mica. Nu pot sa cred ca exista asa oameni. Aia mica era lovita, murdara si speriata. Mi-era asa mila de ea. Nu am avut cu ce sa o ajut decat sa o duc la tatl ei care culmea nici nu a parut prea afectat. Oricum mai mult m-au mirat fetelea alea. La 5-6 ani sunt mici ca sa fie asa rele. parintii au gresit mult in educatia lor sau le-au educat in mod voit asa.

Deci LORADIN- tu nu te schimba, nu fi mai rea doar pentru ca asa sunt ele. sunt sigura ca Ana e o dulceata. E un copil sanatos, vioi. Probabil ele sunt invidioase dar ascund asta si-si scot copiii lor in evidenta. Tu ne ai pe noi si cred ca nimeni de aici nu vrea raul altcuiva.

COOLUTZ- si Maria a ragusit de la plans cand era mai mica si plangea fff mult. In afara de hernie nu cred ca are ce sa pateasca. dar stiu ca nici asta cu hernia nu e fracvent. Crede-ma ca bebelusii de la Centrul de plasament plangeau cu orele ca nu avea cine sa-i aline si in cei trei ani cat am fost eu acolo nu am avut nici un caz de hernie. Acum eu nu spun sa-l lasi sa planga. Dar nici sa nu devenim sclave ca vezi doamne nu tb sa planga nici un minut.

BIKY- decat sa-i dai lapte din comert vb cu o mamica sa-ti vanda cate jumatate de cutie de lapte praf. Eu as afaceam la inceput. Laptele de vaca simplu, de adaptat nu e bun pentru bebeii sub 1 an mai ales daca ai posibilitatea sa-i dai formula.

Maria are 6.700kg la 7 luni (de la 3.350). La progrese e cam la fel cu a ta doar ca "vorbeste" mai multe (ta-ta, ma-ma, nei-nei, na-na, la-la, ei, ghi..)si se tarraste peste tot (dar nu merge in 4 labe). E un copil vioi, putin mancacios, seamana cu mami si tati.Dinti nici vb inca.

KARRA80 -Maria are multe zile cand mananca la 6-7 ore. Si atunci intre 130-200 ml de ce-i dau.Dar n-am ce-i face.O las asa.

RAISAFUDULU- nu fi suparata ca a varsat in jet. Stiu cum este. Maria si-a facut o data greata ca m-a vazut pe mine terminand portia ei de fructe. Imi venea sa-mi dau pumni dar ma invineteam degeaba.Era prea tarziu. deja varsase.

ROXANICI - trimite matza la mine ca ramane la piure cu pui sau vita... Duc la pisicile de afara, si lapte tot. Ca m-am saturat sa tot arunc.Iar unele chestii nu-mi plac si nu le mananc nici eu. Legat de deschis gura. Maria daca vrea si-i e foame deschide o gura... as putea sa-i dau cu doua lingurite o data. daca insa au trecut totusi 6-7 ore, ii e putin foame si eventual nu-i place mancarea (f frecvent) abia deschide gura, nici nu inghite tot...

ELYANNE_ ce mai fac bebeii? Sunt bine?

LORADIN- vecinul tau e chiar nebun. ar trebui sa suni la politie. O amenda i-ar mai calma zic eu.

LAPTE- gata am incheiat productia de lapte de ieri. Nu mai scoteam decat 50-60 ml dimineata si seara. Si aia greu.

LAINA-sucul d emorcov il fac razand mrcovul prin razatoarea normala si spoi storc prin tifon. mare lucru nu iese dar macar nu mai spal dita mai robotul. Ca Maria oricum nu vrea suc. I-l mai pun in biberonul cu cereale.

ALIONUSCHA- noi nu avem un program. Ca asa e Maria. Daca-i fac un progarm azi, poate tine si maine dar apoi e totul in aer. Ma joc cu ea cat pot de mult: pe salteluta, pe patul nostru, ii cant, ii arata animalute in caricele colorate pentru copii, o las sa le si guste (adica sa molfaie cartonul ala putin ca asa vrea ea), iesim afara o data sau de doua ori cate 2-3 ore depinde). Si eu ma intreb daca stau destul timp cu ea, daca nu o alint prea mult sau ar trebui sa ma aocup si mai mult de ea.

MARIA- si-a dublat greutatea d ela nastere. In sfarsit. Problema e ca face 7 luni maine. asta este. Nu am ce-i face. Totusi saptamana sta a luat 160g fata de saptamana trecuta cu cele 10g.

ROXANICI-legat de mancatul afara.Daca e lapte ok. Daca tb sa pape serios atunci imposibil. In primul rand ca am aceiasi pitici ca tine (sa nu se oxideze bla, bla) si in al doilea rand ca se face ca o purcica. Si ar tb sa spla tot si carut si haine tot. Nu am mai putea ramne afara asa ca nu are rost.

Gata ca m-am lungit. Vroiam sa o scot afara dar a adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ana multumesc pt urari au fost de bun augur acum Maria e bine.

Martutza Edy a facut diaree o zi intreaga in sensul ca a facut des si foarte moale aproape apa asa ca l-am trecut urgent la regim de frica sa nu se deshidrateze daca situatia se prelungea.

Hernia nu se face de la plans insa Edy asa s-a nascut cu hernie ,dr mi-a spus sa nu incep sa-mi fac probleme pt ca se poate retrage insa sa nu-l las sa planga pt ca intr-adevar atunci se inflameaza si am observat si eu asta,drept urmare Edy nu plange ,el rade toata ziua.

Loradin bine le-ai facut amicelor tale si vecinului sa vada si ei cum e pe pielea lor.

Madmat bine ai revenit.Asteptam poze.

Despre noi sau mai bine zis despre mine ,sunt varza asa ca azi fac greva nu fac nimic din ce nu e obligatoriu.Azi m-am trezit cu noaptea-n cap ca deh avea Robert antrenament,asta dupa ce aseara am avut program de lectii in consecinta treburile mi le-am terminat pe la 2 noaptea.Am dat o raita la intoarcere prin librarii si pe la piata si apoi mi-am luat in primire copchii sa-i hranesc.L-am pregatit pe Robert pt scoala si din pragul usii imi spune ca pt maine la romana are de citit si povestit 2 nuvele la care nu le stia nici titlu nici autorul ,mooooama pai m-a apucat frate,cum sa-i fie lene sa-si noteze tema bla bla bla si in toiul scandalului suna telefonul si eu raspund spumeganda:
-Alo da!
o voce suava si CALMA :-Ce faci draga?
si eu tot in criza:-Pai ce dracu sa fac caut nuvele fara nume si autor si nr de telefon ale colegilor lui fii-miu si nu am numere de telefon decat de la cei care s-au mutat din scoala,ce Dumnezeu s-au mutat din clasa numai cei din agenda mea?
se face liniste
si apoi :-Nu te supara dar cred ca am gresit ,eu incerc sa-mi sun o prietena dar ea are un copil de 1 an si 6 luni asa ca nu cred sa fii tu.Eu sunt Cornelia baiatul meu e in clasa a 6 a si tot asa face,al tau ce clasa e?
eu deja perplexa:Al meu e a 5 a.
ea:-Inca o data scuze si stai linistita ca asa sunt toti.

Pai cu asta m-am linistit DEFINITIV

Pupici la toata lumea

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Ana multumesc pt urari au fost de bun augur acum Maria e bine.

Martutza Edy a facut diaree o zi intreaga in sensul ca a facut des si foarte moale aproape apa asa ca l-am trecut urgent la regim de frica sa nu se deshidrateze daca situatia se prelungea.

Hernia nu se face de la plans insa Edy asa s-a nascut cu hernie ,dr mi-a spus sa nu incep sa-mi fac probleme pt ca se poate retrage insa sa nu-l las sa planga pt ca intr-adevar atunci se inflameaza si am observat si eu asta,drept urmare Edy nu plange ,el rade toata ziua.

Loradin bine le-ai facut amicelor tale si vecinului sa vada si ei cum e pe pielea lor.

Madmat bine ai revenit.Asteptam poze.

Despre noi sau mai bine zis despre mine ,sunt varza asa ca azi fac greva nu fac nimic din ce nu e obligatoriu.Azi m-am trezit cu noaptea-n cap ca deh avea Robert antrenament,asta dupa ce aseara am avut program de lectii in consecinta treburile mi le-am terminat pe la 2 noaptea.Am dat o raita la intoarcere prin librarii si pe la piata si apoi mi-am luat in primire copchii sa-i hranesc.L-am pregatit pe Robert pt scoala si din pragul usii imi spune ca pt maine la romana are de citit si povestit 2 nuvele la care nu le stia nici titlu nici autorul ,mooooama pai m-a apucat frate,cum sa-i fie lene sa-si noteze tema bla bla bla si in toiul scandalului suna telefonul si eu raspund spumeganda:
-Alo da!
o voce suava si CALMA :-Ce faci draga?
si eu tot in criza:-Pai ce dracu sa fac caut nuvele fara nume si autor si nr de telefon ale colegilor lui fii-miu si nu am numere de telefon decat de la cei care s-au mutat din scoala,ce Dumnezeu s-au mutat din clasa numai cei din agenda mea?
se face liniste
si apoi :-Nu te supara dar cred ca am gresit ,eu incerc sa-mi sun o prietena dar ea are un copil de 1 an si 6 luni asa ca nu cred sa fii tu.Eu sunt Cornelia baiatul meu e in clasa a 6 a si tot asa face,al tau ce clasa e?
eu deja perplexa:Al meu e a 5 a.
ea:-Inca o data scuze si stai linistita ca asa sunt toti.

Pai cu asta m-am linistit DEFINITIV

Pupici la toata lumea

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

m-ai amuzat, Andra...bine faci ca esti in greva

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Nu face nimeni capitol nou?

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput