Copiluti de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
loreen spune:
Beatrice saru'mana de urari...mi-ai dat o idee cu fizioterapia...ce-ar fi sa incerc si eu?!Pofta buna la salata
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Loreen, poate au cusut aia aiurea la reconstructia de col
, sper sa nu ai nimic grav, nu mai astepta si fa si alte investigatii! (...zic io, mare viteaza, ca am scapat la mustatza dar au tremurat izmenele pe mine mai ceva ca la dansurile din buric). Imi pare rau ca iar ai probleme cu Delia, si a mea are dermatita atopica (pe fatza
) si ii dau tratament homeopat, deja arata mai bine si sper sa functioneze altfel vine frigul si o sa fie varza. De lectii ce sa zic, sunt imbecili unii profesori, parca numai materia lor ar exista si bietul copil nu mai are alt scop in viata decat sa bage exercitii pana ii ies okii ca la melc.
OlgaM, in legatura cu papucii e nasol daca s-a fixat la o pereche, poate reusesti sa gasesti ceva s-o atraga si sa renunte la cei vechi. Si Alyssa facea figuri, s-a intamplat sa-i cumparam unii pe care nu i-a purtat niciodata si au ramas mici, mai nou e incantata de orice pereche noua (i-am luat deja 3 luna asta!
) si ii accepta imediat, face parada modei de nu-mi vine sa cred! Are si 2 perechi de slapi, ii plac ca se poate incalta singura, invers bineinteles!![]()
Beatrice, ma bucur ca fizioterapia ti-a facut bine, sper sa scapi de tot de dureri! Pupam si baietelul cuminte si curajos...2 saptamani trec repede...oare va trebui sa faca recuperare dupa ce scoateti ghipsul?
Chiar ma gandeam la Danelutza...de ce nu mai scrie, o fi in Romania?
Danelutza, casa de piatra si numai bine!
loreen spune:
Tdi deja am bagat in marsalier si alerg spre analiza...
Zi-mi si mie care-i leacul ala homeopat...ca ma rog de dr asta a lui Delia de luni de zile si geaba...acuma o frec cu Uree dar sa mor de nu m-am saturat de atata crema...
Si da Daniela este in Romania...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
Daniela, casa de piatra!
Laura-stiam ca nu trece cu metoda asta, glumeam.
Anca-tot incerc sa-ti spun de nu stiu cand ca am vazut pozele si sunt tare frumoase.
Iuliana-iar v-ati plimbat? Foarte frumoase pozele si tu arati superb! Noi nu mergem nicaieri in afara de locuri de joaca in oraselul asta mic
. Bravo voua! Poti sa crezi ca am locuit 4 ani Bay Area si nu am fost niciodata la Lake Tahoe sau in Yosemite? Eu, ca sotul meu a fost in ambele, dar eu pe vremea aceea preferam sa stau cat pot de mult in Romania. Cum mai merge cu Daycare-ul?
Olga si Maya (28.05.2005)
babygirl spune:
Am vb ieri cu Lucas. Este internata cu Matei la Irza. Matei are rotavirus. A varsat mult, are diaree,l-au trecut pe perfuzii. Insanatosire grabnica!
monu spune:
Aoleo!!!!!!!!!! Lucas, multa sanatate lui Matei.
La noi e mai buna situatia. Alex si-a revenit acum astept sa ii treaca si Antoniei. Nu a mai vomitat.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
ChrisDun spune:
'Neata !
Ca tot incepe vremea racelilor, m-am gandit sa va scriu o reteta naturista pe care am aflat-o in week-end, cu catina si miere. Umpli un borcan doar pe jumatate cu catina, apoi torni miere pana sus. Se ia in fiecare zi o lingurita din produsul respectiv... Cel de la care am "reteta" a fost duminica la cules de catina (la baraj la Paltinu), si probabil in doua saptamani o sa mergem sa culegem si noi cu el, spre Valenii de Munte.
Pedi ne-a zis sa ii dam Carinei 7 picaturi de ulei de catina, de 3 ori pe zi. Deci se pare totusi ca e ceva cu catina asta...
In alta ordine de idei, eu am luat echinaceea saptamana trecuta, ca racisem urat, si chiar mi-a trecut incredibil de repede si de bine... chiar ma batea gandul sa ii dau si Carinei, dar mi-am amintit ce zicea Nelia, ca nu e bine sa le dam copilutilor pana la 3 (sau 5?) ani niciun remediu homeopat/naturist...Oi fi inteles eu aiurea ? (Nelia, ziceai la un moment-dat de o chinezoaica, si de medicina lor traditionala...).
Am gasit si sirop din muguri de pin de la Fares, suuuuper !!! Am luat cu totii, si pe langa ca are un gust demential de bun, cred ca are si efectul scontat (la mine si la mama, cel putin).
Olga M
N-am masurat-o recent, dar pe la inceputul lui august avea 90 de cm. Cred ca e intr-o perioada de crestere, pentru ca ii vin niste pantofiori in care inota acum o luna...
Fran, pe unde esti ? Ce face Iepu'?
Noi ieri am fost la pedi: diagnosticul este laringo-nu-stiu-ce, si suntem pe Augmentin bis. Plus Ventolin, (Salbutamol), Aerius, Sterimar si Vibrocil. Bine, nu ii dau chestiile alea anti-astmatice, dar i-am dat antibioticul, si ii curat nasul cu Sterimar. Vibrocil i-am pus aseara, si sper sa nu ii pun prea mult... Dar nu sta, frate, sa ii curat nasul 
Refuza sa si-l sufle (desi stie sa faca lucrul asta chiar bine), fuge sau plange daca ma vede cu pompa, si nici nu ma lasa sa ii strecor picaturi in nas...
Cam atat despre noi.
Multa sanatate lui Matei (Lucas) si tuturor copilasilor bolnaviori.
Tdi spune:
Buna dimineata...ne-am trezit la 5.30!
Lucas, imi pare rau de voi, sper sa treceti repede peste problema asta si sa va intoarceti cu bine acasa! Adina, multumim ca ne-ai anuntat!
Vad ca nici Florentina nu a mai dat vreun semn, a vorbit cineva cu ei? Sper sa nu fie tot la spital!
Monu, ma bucur ca sunteti mai bine, sanatate pe toata linia!
Gusta, voi??? sper sa fiti ok!
Loreen, tratamentul e foarte individualizat si s-ar putea sa nu se potriveasca de la unu la altul. daca vrei pot sa-ti trimit pe mess si-ti recomand si doctoreasa ca e in RO.
Aici ploua si parca e miezul noptii, mi se incretesc neuronii la gandul ca de pe acuma vine vremea urata si nu prea mai pot iesi din casa cu atomika...o sa ma manance de vie
.
Cred ca v-am mai spus, cateodata ma trezesc dimineata cu cate o idee mareata, sclipire de geniu
...zic "fac curat!" si atunci sar din pat direct pe aspirator si da-i si lupta
...azi m-a lovit aia cu mutatul, abia am deschis okii si m-a luat un "vreau sa ne mutam!", deci ma apuc sa fac sapaturi imobiliare!![]()
Tdi spune:
ChrisDun, sanatate si voua! vad ca te-ai apucat serios de natura
...si eu sunt fan catina, pacat ca nu ma tine elanul mai mult de 2-3 zile. Sa stii ca remediile homeopate sunt permise in sarcina, deci si la bebei. eu am dus-o pe Alyssa cand avea 3 luni la doctorita mea care se ocupa cu tratamente naturiste si homeopate de o viata si imi daduse ceva pentru ea (dintzi, alergie si inca o chestie) dar ca fraiera nu i-am dat, m-am gandit ca-i prea mica. acuma imi dau seama ca ne-ar fi scutit de muuulte probleme.
simona_filipas spune:
Buna dimineata.
Imi pare tare rau sa aud ca sunt bolnaviori si bolnavioare plus mamici si tatici.Din tot sufletul va doresc insanatosire grabnica.
Si la noi la gradi marea majoritate a copiilor sunt raciti dar vad ca pana acum Dragos n-a cules nimic.Nu scapam nici noi de virusi asa ca ma astept din clipa-n clipa.
In schimb eu n-am scapat
dar dau cu Fervex in stanga si-n dreapta.
Cuscra casa de piatra!Sa traiti fericiti 1000 de ani

Laura s-a dus pe apa sambetei invatamantul romanesc.Pai cum puii mei sa le dea atatea teme din primele saptamani......au innebunit de tot.Mi-e mila de copilasi ca ei inghit toate porcariile sistemului de invatamant.Multa sanatate va doresc si voua 
Tdi si noi avem un pitic pe creier cu papuceii dar sosetutele nu le da jos nici impuscat ca cica-i rece gresia.
Elisor voi cum mai sunteti?
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian