Copiluti de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
Buna fetelor,noi sintem raciti,tusim ca magarii.Abia s-au dus copiii la scoala si gradi ca s-au si pricopsit cu dureri de git si urechi nasoale.Mai mult, Cris s-a ales si cu niste afte in gura de nu a mai vrut sa manince nimic,a trebuit sa ii pasirez toata mincarea
,a fost un chin,nici asa nu a vrut sa manice pentru ca il dureau ingrozitor si urechile si tot striga Au...Au!!.Nici iaurt nu vroia sa manince.Acu e mai bine,maninca din nou singur.Eu ma trezesc de nspe ori noaptea ca mi-e nasul infundat,termin imediat o sticluta de vibrocil
Gusta,vad ca si voi sinteti in aceeasi oala,sanatate va doresc,se pare ca e o epidemie nasoala de gripa pe acilea
Elisor,imi pare rau ca nu ne-am vazut,cind mai vii pe aici sper sa fiu in zona.
ELI,GUSTA,v-am vazut pozele,aveti niste fetite superbe 
ADINA,cum stai cu aranjatul casei,tot in Bucuresti ramineti pina la urma?
Uite aici am pus Pozicile de la Cluj
LOREEN,NELIA,SIMONA
,sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
omustata spune:
monu, Flori-sanatate multa, multa puiutilor.Vad ca se iau virusi si daca nu merg copiii la gradinita. Ma intreb ce ma asteapta.
anky-tare frumosi blondutii tai. Si ma amuza ca pe copii tai ii cheama exact ca pe ai lui mercedes.
laura-sanatate multa! Si du-te la doctor si vezi ce-i cu chistul ala. Bine macar ca restul este ok.
AZi Maya a stat 6 ore la gradinita si am gasit-o plangand cand m-am dus. O plimbau pe ea si pe mai multi cu niste carucioare prin gradinita. Ziceau ca pe cei care nu dorm sau daca se trezesc mai repede si unii mai dorm, ii iau din clasa sa nu-i deranjeze pe ceilalti si ii plimba sau cine stie ce mai fac cu ei. Ziceau ca Maya a fost cuminte la ora de culcare. A recunoscut patutul ei dupa cearceaful si paturica de acasa (pe care le alesese ea aseara), s-a dus cuminte, s-a pus in pat si a si dormit, dar numai vreo 35 minute. Apoi s-a trezit si a mai stat putin, dar dupa un timp a devenit trista si a inceput sa planga. Nu i-a placut nici ca au luat-o cu caruciorul ala. Probabil pentru ca eu nu i-am povestit despre asta si ei nu-i plac surprizele. In orice caz, profesoarele
ziceau ca probabil ea se astepta ca dupa ce se scoala vin si o iau, numai ca a dormit foarte putin. Eu ii explicasem ca nu vin sa o iau dupa ce se scoala ea ci dupa ce se scoala toti copiii, si repetase dupa mine si parea ca a inteles chestia asta. In orice caz ele ziceau ca fost foarte bine pentru prima zi de dormit acolo. Sper ca trecerea la 8 ore sa nu mai fie asa grea, daca o fac tot in trepte.
O noapte buna va doresc!
Olga si Maya (28.05.2005)
monu spune:
Flori, sper ca ati avut o noapte buna.
Antonia nu a mai vomitat dar s-a foit toata noaptea si auzeam cu ii bolborosea in burtica.
Olga,
pentru Maya. Se descurca super la gradi. Cred ca a dormit putin din cauza ca nu e totusi inca patutul ei. Pana se obisnuieste.
Anky sa va traiasca copiii! tare faini sunt.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Mai fetelor, s-a deschis sezonul de boli? Offf! Sanatate multa la toti bolnaviorii 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Buna dimineatza...
Sa mor de pricep ...virozele intestinale sunt apanajul verii nicidecum al toamnei cu temperaturi scazute...mi-este groaza sa ma gandesc ce fel de forme de viroze respiratorii si gripa vor aparea iarna asta...
Nici Delia nu este mai bine cu dermatita ei...a facut iarasi o forma oribila dar pe picioare ...aseara o dadeam cu crema si plangeam odata cu ea ca-i crapase pielea pe picioare si ii daduse sangele...o ustura si-mi dadea peste mana sa nu-i mai dau cu crema ca o doare...
Nici nu stiu ce sa-i mai fac...nu are nici o logica cu declansatul sau cu evolutia dermatitei...
Flori am primit mesajul multumesc mult de tot...
Gabi sa-mi tii pumnii ca te luni vine auditul in control la mine...vai de sulfetul meu....apropo tu nu mai vii la Saturn la convocare?!
Va trimit din suflet cele mai sincere urari de sanatate pentru micutii bolnaviori...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
laura- de asta data convoc. au facuto fara noi nu stiu pe ce considerente( adica am o vaga idee dar sper sa nu se materializeze ca ne vor zbura mai multe sporuri atunci).
sanatate la bolnaviori!
monu- inseamna ca incet incet scapati si voi.
andutzy spune:
neata!
ingrosam si noi randurile bolnaviorilor: Dragos a varsat si a facut temperatura 37.9 azi noapte. I-a scazut cu Nurofen dar acum dimineata iar avea 37.3. Am inceput sa-i dau Sumetrolim, ca e bun si pe afectiuni ale calilor respiratorii si pe digestive. Sunt cu emotii ca Horia oricum e sensibil ca ieri i-am facut vaccinul de 2 luni, virusi ne mai trebuia in casa....
Flori, voi cum ati trecut de noaptea asta?
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
gusta spune:
Neata.
Numai copii bolnavi si asta ma supara si mai mult.Multa sanatate la toti pui mici si sa le treaca boala mai repede.
Mara are bronsita cu amigdalita si otita cam tot tacamul ,nu mai imi trebuie nimic ca e asa nasol ca nici nu mananca nici nu bea si maraie incontinu si eu numai stiu cum sa fac fata.Olandezu latra de acuma asa tusa are de zici ca isi scuipa plamani afara,iar eu aseara avea 40 de grade si o leganam in brate si ea plangea ca are au in gat si nu poate bea.
Sper sa terminam mai repede cu bolile ca eu stiu ce sa fac si incotro sa apuc.Aici e si o vreme super naspa numai ploie si vant si cum prastia mea sa nu racesti.
Androix despre amandoua te intrebam.Ca eu la tot ce am se mai adauga un socru care l-au lasat mintile si magareata a cazut pe mine sa mai vad ce face.
Flori sper ca sunteti bine.
Loreen iti inteleg supararea sper sa treaca repede sau poate ii dati de capat de la ce i se trage.
Monu multa santate la fete.
Andutzy si tie multa sanatate lui Dragos.
Ma duc ca intre timp mi s-a facut si mai rau si ma luat cu o stare de voma de cred ca ma fac prietena cu toaleta.
Marilena si Mara Augusta
Tdi spune:
Imi pare rau sa citesc de o multime de copilasi, mamici si tatici bolnaviori...va doresc la toti sanatate multa si sa va faceti bine repede!!!
Androix, imi pare rau ca soacra da rateuri acuma cand ai avea mare nevoie de o mana de ajutor, mai ales ca incepe si scoala...
te sustin de la distanta!
Loreen, bine ca ai facut eco...atat a retinut neuronul meu impuscat
, tre sa m-apuc sa recitesc din urma...stai ca imi amintii, ziceai de chist la uter?! sper din suflet sa nu fie nimic serios si sper sa te tii sa mergi la tratament!
OlgaM, sper ca Maya sa se acomodeze complet la gradi si sa nu mai ai surprize s-o gasesti plangand! Cat despre boli, e inevitabil, imunitatea se construieste doar luptand cu virusii. eu deja m-am obisnuit sa adune tot ce prinde
.
Ioana, din pacate pentru somnul si viata noastra personala avem si noi aceleasi probleme cu pitika...ar face orice doar ca sa nu doarma. si eu visez cu okii deschisi la pastile sau siroape sau alte minuni ca sa-i dau si in fiecare seara dupa circul pe care il face ca nu vrea la nani jur ca ma duc sa-i cumpar!
la noi e cronica treaba, n-am mai dormit o noapte intreaga de cand s-a nascut bandita...si acuma ne culcam tot pe la 1-1:30, dupa ce ne intinde serios nervii macar o ora cu suc, ceai, pampers,kk, pisu, pantaloni, mama, tata, film, toate condimentate cu urlete indescriptibile!
Ziua sta cu bona?...poate o lasa sa doarma prea mult sau la o ora mai tarzie dupa-masa...la noi se intampla sa nu o pot culca decat pe la 14.30 - 15.00, bun si ala ca altfel pica lata la 20-21.00, spre miezul noptii de trezeste si ne freaca pana dimineata!
Nelia, succes la teme, sigur o sa reusesti mai ales daca e timpul scurt si materie multa...under pressure iese mai bine!![]()
Florentina, ma bucur ca ai revenit dar speram in circumstante mai fericite. cum se simte Maya? sper ca ati trecut cu bine noaptea si nu e nevoie sa mergeti la spital, ma rog sa fie bine!
Gusta, aveti grija de voi, multa sanatate! am patit-o si noi luna trecuta, toti 3 cu pneumonie luata de la pitika.
Elisor, iar ai disparut!
am uitat sa-ti scriu de crema, se numeste Osteocicatrat TR si se gaseste la farmaciile veterinare, nu e gluma, functioneaza de minune. eu am folosit-o mai demult ca aveam "ciocuri" pe coloana si artroza la un genunche si tare bine mi-a facut! i-am recomandat-o unei colege care trebuia sa se opereze la umar ca se blocase complet si dupa 2 saptamani a anulat programarea la operatie ca si-a revenit. sper sa-ti fie de folos!
revin ca era cat pe ce sa pierd mesajul!
Tdi spune:
era sa pierd de 3 ori mesajul dinainte, am apasat tot pe unde nu trebuie.
Lucas, fain concediu ati avut...pacat de "trezirea la realitate" de dupa! Matei cum s-a comportat fara voi?
Cuscra, nu mai zici nimic? imi inchipui ca esti ocupata cu serviciul, cat despre sanatate indraznesc sa sper ca "no news = good news"!
Gusta, acum am citit...imi pare tare rau, imi inchipui ca nici tratament nu prea va dau doctorii aia olandezi cu sistemul lor de jeleu parfumat
...nu pot decat sa-ti urez sanatate si putere...viata e frumoasa.
Nu mai stiu ce sa fac cu Alyssa, a invatat sa se dezbrace si toata ziua stau dupa ea s-o imbrac si incaltz, e frig si e si bolnava si numai de nudisti nu-i cazul...ai vostri stau in casa cu papuci/ciorapi? mai nou isi da jos pantalonii si in parc sau la magazin
...cica e cald...in parc oricum de descalta sus pe tobogan si-mi arunca papucii, apoi nu coboara fara ei si trebuie sa ma urc dupa ea s-o incaltz, bineinteles cu nervi si circ.