Copiluti de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si aici ploua!!! Si e friiiig! Mi se parea mie ca tine prea mult vara asta. Noi aproape ca am scapat de pampers ziua, i-l pun dimineata, dar cere sila gradinita si acasa sa faca atunci cind ii vine si una si alta, practic nu mai face nimic in el. Si pe cel de noapte il gasesc uscat. Si i-am dus chilotei la gradinita, pentru ca mi-au spus educatoarele ca e pregatita sa renunte la pampers si cit sta acolo sta fara, acasa la fel... il mai are dimineata pina cind ajunge (tati le duce si e pe fuga tot timpul, ca intirzie la servici si daca s-ar intimpla un accident ar fi rau pentru el) si la somnicul de prinz. In maxim doua saptamini cred ca rezolvam de tot cu cel de zi.
Agata merge din ce in ce mai bine cu lectiile, dupa panica din primele zile cind o vedeam ca nu se da deloc la lucru si ma dadeam cu capuld e masa cit de greu mergea, acum terminam repede ce avem pentru scoala si apucam sa facem destul de multisor si suplimentar, ba chiar si un pic in romaneste... vad ca nu refuza nimic din ce ii ofer eu sa facem. A facut progrese cu patinajul, ii iese pirueta si saritura de pe un picior pe altul fara sa cada si e tare mindra de acest lucru.

Astazi incerc sa-i pun patinele in picioare Tudorei si sa-i dau drumul pe gheata. E o ora de incercare, daca nu vrea, nu vrea, aminam pentru la toamna. Dar data trecuta a plins ca vrea si ea cu Agata, statea acasa, inainte de a pleca, cu patinele mici ale Agatei in mina si bocea de mama focului... si cum la grupa de vineri seara sint pitici multi, de 2-3 ani, am zis ca incercam... Abia astept! Ii voi face poze!

Eu sint inca stresata, pentru ca nu stiu daca termin tema pina luni seara, macar bine ca cealalta s-a aminat pentru 11 ocotombrie, ca s-au plins colegii (quebecosi toti!) ca e prea grea si din prea multa materie. Daca ei se pling, eu ce sa mai zic... Si ma sperie un lucru, la universitate se discuta intrarea in greva (sint de acord cu cerintele, pentru ca e vorba de bani, au dezghetat preturile si dvor creste de la an la an, deja am platit cursurile cu 30$ in plus pentru aceasta sesiune - ei cer gratuitate)- dar daca se intra in greva peste doua saptamini, asa cum se discuta, se va peste cap toata sesiunea, iar pe mine nu ma incinta deloc acest lucru. Asa cum erau acum programate evaluarile, era numai bine, destul de strins, dar in perioada in care trebuia sa nasc, nu aveam nimic de facut...

Cam atit despre noi... ma duc sa citesc ce ati mai scris si sper sa ma intorc. Numai bine si sanatate multa!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

elisor, am ras cu lacrimi cand ai spus ca bia "stie tot!" :)) cred ca de acum o sa tot auzim perlele micutilor nostri.

fii-mea azi m-a inmuiat de tot. incercam sa o adorm si cred ca de 10 ori s-a apropiat de urechea mea si mi-a soptit:"te ubesc!".Daca ii raspundeam tipa de bucurie:"Aaaaaaaa, te-am prins! Nu dormi!" Adica ea-mi spunea ca ma iubeste pt ca stia ca ii raspund "si eu te iubesc" si asa imi putea sari-n cap ca nu dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna si de la noi.

Elisor ti-am trimis pe yahoo o adresa unde sa imi trimiti pozele.

Adina si Mara face la fel cand nu vrea sa doarma cauta joaca.

Tdi si la noi ploua si e asa urat si m-am saturat de vremea asta.

Credeam ca am sa va scriu mai mult da copilul meu nu e de aceeasi parere numai tampenii face cu taicasu si trebuie sa intru sa ii despart.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Scuzati-ma ca nu v-am mai scris, insa de duminica s-a produs o hemoragie si m-am internat de urgenta pana astazi.Inca nu s-a prit de tot mai este putin maro insa bble e bine.V-a trebui sa stau la pat la fel ca si cu Cristian.Va pupic si o sa va scriu cand ma voi simti mai bine!

7+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, santate multa, sa va faceti bine...

Da mai, am ras sa stii pe moment apoi ni s-a taiat cand am stat 2 ore ca sa vina medicul sa ne vada. Dar asa este viata...Pe mine una m-a bufnit rasul cand i-am povestit lui ta-su ce copil precoce are... asa incat a ras si el, dar dupa ce l-a vazut cu ghipsul din nou...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by denisa73

Scuzati-ma ca nu v-am mai scris, insa de duminica s-a produs o hemoragie si m-am internat de urgenta pana astazi.Inca nu s-a prit de tot mai este putin maro insa bble e bine.V-a trebui sa stau la pat la fel ca si cu Cristian.Va pupic si o sa va scriu cand ma voi simti mai bine!

Denisa, mi s-a zbarlit parul cand ai zis, doamne ajuta sa fie bine si sa fii ok.. Santate!

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost si noi la BabyExpo, dar sincer, am fost destul de dezamagita. A mai zis cineva, depinde ce cautai, poate pentru altcineva a fost mai atractiv. Nu m-am ales pentru Andrei decat cu un trening si doua dresuri. Si doua masinute. Erau multe hainute pentru bebici mai mici, marimea lui Andrei cam lipsea, erau ori mai mici, ori mai mari. Aceleasi jucarii, aceiasi expozanti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Denisa, imi pare rau ca ai avut probleme, sper sa nu trebuiasca sa stai in pat prea mult si sa poti sa te bucuri de sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Tdi, complet de acord cu ceea ce ai scris la subiectul acela! Si pe mine ma enerveaza la culme cind le vad pe unele cum te sfatuiesc sa alaptezi exclusiv, indiferent de situatii, probleme si alte circumstante. Mai mult te streseaza "sfaturile" lor si te fac sa te simti mai mult de rahat, ca o mama denaturata care nu poate sa isi hraneasca copilul.
Da, am vazut ca tipa aia a inceput sa iti purice mesajul, iar tu ai luat avertisment. O fi prietena cu moderatoarea care ti-a dat avertismentul ... Eu am inceput sa le scriu pe PM atunci cind am ceva de spus, ca sa nu mai existe situatii din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Laura, la multi ani! Nelia, la multi ani!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori si pentru Pifosul curios (miine-poimiine o sa inceapa sa iti desfaca aparatura de prin casa in bucati, sa vada ce-i inauntru)

Denisa, sper ca totul sa fie bine cu simburelul din burtica si sa duci sarcina la sfirsit fara probleme, chiar daca va trebui sa te odihnesti mai mult.

Noi sintem bine, cum ne stiti, nimic nou. Pe la diferite activitati, in weekend prin diferite locuri. Eva este la fel, vorbareata, cintareata, dansatoare si buna prietena cu toti copiii, batausi sau nebatausi. Plus ca nu mai vrea sa doarma la prinz, ceea ce ma supara foarte tare, ca nu mai am timp de nimic!

Ieri am descoperit ca se pricepe si la desenat, pentru ca pina acum am pus-o doar sa coloreze si sa picteze (plus alte arts & crafts pentru virsta ei). Asa ca mi-a crescut inima de mindrie pina la cel cind am vazut-o cum deseneaza singurica ce i-am cerut. Apoi mi s-a mai desumflat putin, cind am auzit ca alti copilasi deseneaza de mult timp ... Mea culpa, trebuia sa ii pun creionul in mina mai devreme, dar nu am crezut ca este in stare de asa ceva, mai ales ca il tinea in mina ca pe o bita pina acum citeva luni.

Ia, uitati-va, ce-a facut Eva ... pentru prima data si de una singura, fara nici un ajutor sau invatatura speciala:

http://good-times.webshots.com/album/560855861cPMgPT

Mergi la inceput