Ana, am sa iti raspund la intrebare. Sigur ca vad cand curge vigantolul numar fiecare picatura pe care i-o dau. Am sa iti spun ceva ce i-am spus prietenei mele mai demult cand m-a intrebat cum reusesc sa ii picur direct in gura doar 2 picaturi si ea se chinuie sa ii toarna langa gura, scuturand de sticla sa curga. Si mie imi curgea din prima.
.
Sticla are un orificiu nu? Acel orificiu cand iei sticla in mana trebuie sa stea exact in jos, acel orificiu (sa zicem ca e ca , capacul e ca o busola..orificiul sa fie sudul ) dupa care inorci mana si ii picuri exact cate picaturi vrei tu.
Te rog spune-mi daca tu te uiti vreodata la sticla cum e orientat orificiul . Poate din acest motiv nu poti sa ii picuri in gura. Daca il orientezi bine poti numara cate picaturi vri tu pt ca curge foarte bine.
Moni poate unele se consoleaza cu ideea asta sau asha au observat ele ca (virgula) copii lor au fost si sunt mai inteligenti
. De la varba pana la fapta e cale lunga 
Sa nu uitam ca Vi-sol contine calciu dar si alte vitamine. Calciul contine calciu si atat. O lingurita de calciu nu e echivalenta c a si volum de calciu cu o lingurinta de Vi-sol.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...