Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Roxana,
chiar azi imi povestea mama despre cazul cu pisica..,i-am spus sa nu intre in amanunte ca morrr de mila...,este incredibil citi "idi" sint pe lumea asta...,incredibil...,ce le-as face eu...,vai de capul meu...
am votat...,sper sa se faca ceva in sensul asta...,sper din suflet...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Marani-asa am si eu vecine care se baga in seama ca tin printesa dezbracata dar nu le bag in seama de cate ori ma vad imi zic sa-i pun caciulita pe cap ca raceste

Asiza-ce pediatra ti-ai tras 6 luni nu o poti schimba?

A_deju-sanatate motanului
vazut sarmaua si voi tare frumosi la dans

Roxana_c-o scumpete Calin,ce mare a crescut cred ca surioarele tare il mai alinta

Laura-noi folosim "vibrocil" 1 pic de 3 ori pe zi,inainte de aspirare ii pun ser o las putin si dupa o aspir o tin in fundulet pe picioarele mele in timpul operatiunii
noi folosit cereale de orez de la milupa
cred ca e cam tarziu cu raspunsurile

Porumbita-sanatate pt voi toti

Dandusa-baiii vrei sa mor de ras? nu mai pot faza cu magarul e tare de tot

Donia-Marineland

Roxana_c-am votat si eu pt bietele animale

Si pe mine ma intereseaza vaccinul ROR,il veti face e obligatoriu sau optional

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

uitasem Dianocica-ai fost la ikea? ceva cumva?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Din categoria ultra-mega STUPID MUM. Fost ieri cu trupa extinsa la iarba verde. Toata ziua la aer curat, soare, frumos, relaxare, aia, aia. Facut primele exercitii la rontait, mai bine zis molfait, biscuiti pt bb. Bon. Si cum avem unda verde la prajituri de casa si aveam unele facute super-super bune (pandispan cu prune)... ce mi-a zis mama: da-i si lui sa guste. Si tampitica de mama a lui Grigore ce-a facut?? I-a dat, fara sa-si aminteasca ca prajiturile au si albus de ou, ca doar nu fusera facute numai cu galbenus, in ideea de a i le servi conului.

Asa, nu stiu daca asta-i musai cauza.. da DA, care oricum incepuse iar de cateva zile sa atace, a luat parca si mai mult avant de ieri.

Multumesc frumos Dia. Cam asta stiam si eu si nu i-am dat ever fructe goale, ci combinate cu branzica sau/si cereale. Apropo o nutritionista cunoscuta prin Romania zicea ca bb nu tb sa pape ceva cu o putere calorica < 70 kcal/100g. Si de aceea nu pricep eu de ce mai toate borcanasele de pranz sunt pana in 65 kcal/100g ??

Da noi avem unele amendamente:
- nu putem papa 5 mese; adic daca nu trec 4-5 ore intre.. cum o faci pe Oana sa manance de 5 ori? Asa a mancat si inainte de cura prescrisa? Aoleu.. acu vaz ca papa si noaptea. Te-ai facut c-o mancacioasa. Bravo.
- lapte cu cereale nu prea-i place, asa ca-l servim simplu. Nici dupa cereale piuree nu se prea omoara, da tot ii dau la cateva zile.

Yagmur felicitari pt noul task. Sa fie intr-un ceas bun, sa-ti aduca satisfactii; da si bani si mai mult timp liber. Se poate?

Mirona super ideea cu ski la Straja. Tare ne-ar face cu ochiul ideea. Mai vorbim.

Donia.. poare rau c-a scuipat Cristinel la tine.

Roxanica, o fericire sa te citeasca omul.

Si Deea (identificata si sub numele de a_deju) era cu adevarat rapitoare. Vorba cuiva, nu te mai fandosi.. da aveai un aer sofisticat, natural si proaspat in acelasi timp. O adevarata lady.

Roxana_c.. ma duc sa votez. Nici eu n-am putut urmari filmul. Votat. Da nu ma vaz. Mai incerc maine.

Dandusa . Azi am raportat plimbare parc cu baietii mei si cu finutele. Cred ca Grigore era cel mai dezbracat bb din parc, in body, tricou maneca scurta si o salopeta subtire 3/4. Era o caldura azi la soare si am vazut copii de 3-4 ani in pantaloni grosi de fleece, cu bluzoane groase + vesta de-asupra, caciuli groase??!!
M-am uitat o leaca pe filmulete.. da n-am apucat sa ajungem la magari..

tema cu sarbatoritul primului an:
- am eu unele idei, dar inca nimic stabilit. Vise frumoase.

tema cu vaccinul ROR/Priorix:
- Matei l-a facut. Grigore il va face.

.. in rest multa sanatate la bolnaviori.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc tare mult ruxandra

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Flore, a sosit pachetul de la Cristiana ca aveam si io ceva p-acolo?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by a_deju

voila: la sarmaua vesela
enjoy :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

WOWW,A-DEJULE,dar bine iti mai sade in tol festiv,frumosilor!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Marani,
de acord cu tine...,da' cum rezisti linga ele cind le da copiilor una,alta?...,ca eu as inebuni...,n-as putea sa privesc...si cu imbracatul la fel...,doamne cite vad si eu si ma minunez...,incredibil de multe..,ele dezbracate la maieu si copii infofoliti ca de viscol...,nu le-as face nimic rau...,doar ca le-as obliga sa se imbrace cu atitea straturi de haine ca si copilasi sa vada si ele cum e...
Azi in Cora,sa fi vazut copii infofoliti cu caciuli,imbujorati,transpirati...,foarte agitati...si tipau nebunele de mame...,ca "ce vrei mama...,ce ai mama?"...,pai saracu' moare de cald...,ca aer nu este deloc aici...,nu tu o gura de apa...,o soseta scoasa sau o caciula...,incredibil...,revoltator...,imi venea sa le impart cite un pliant cu "desfofoliti copii,afara sint 35 de grade...,heloooo"
Asiza,
pediatra ta este cam dusa de acasa...,de cite ori aud de o pediatra dusa...,imi amintesc de aia cu tigarea..si parca toate mi se pare ok,pe linga aia...,plus ca fimea era anemica...,avea viermisori...,titza trebuia oprita...etc...
Cu cofetaria...,nu pot sa spun decit ca te invidiez...,norocoaso...[:pe bune...,sinteti superbi...

Alessia este scumpa tare,mai dar scumpa...,este foarte serioasa...,rar o prinzi zimbind...si pe linga bucurii,arata ca si ei de mare... de mamica nu mai zic...,arca si-a mai revenit un pic...sau bluza este de vina?

Azi avem o groaza de fulguleti bolnaviori...,sanatate multa va dorim...,sa treaca repede...

Mersi fain de complimente,mda...bluza e de vina,pe sub ea tot vreo 48 de kg sunt,asa ca...

ASIZA,nebuna pediatra...trebuie neaparat sa mergeti la ea???te baga in boala de fiecare data cand o vezi...

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Se baga shineva la capitol nou? ca eu n-am incercat niciodata si la ora asta... nu se stie ce iese...

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

asiza, apropos de pediatra, ca tot am vrut sa zic: nu era cumva soacra-mea? s-o fi mutat la cluj si nu stiu eu... ca si asta le are cu ccc cultul propriei persoane.. si tot pediatra ii... si parca o recunosc din apucaturi si diagnostice ... dc nu e ea, o fi vreo prietena?

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput