Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc...mai bine sa zicem...continuam cu eurespal, vitamina C, nazomer, colargol..am fost la ORL si e ok..nu are probleme..inca mai haraie...nasuc infundat, si putina tuse...asa ca , continuam cu tratamentul cam pana marti

quote:
Originally posted by roxanica2006

dolores, David cum se mai simte?? Sa-ti traiasca, la multi ani!!
Dianocica, am ratat eu o naratiune "fierbinte" sau ai uitat tu sa ne povestesti cum ati sarbatorit in seara aceea... Cu sanul esti mai bine?

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Roxana, ce-a crescut Calin, e un frumusel si jumatate! Cu cine seamana asa blondut ca vad ca fetele sunt brunete?

a_deju, eleganta si gratie scrie pe voi, degeaba te tot fandosesti ... iar pe sarmalele alea... Merita, pentru asa ceva mi-as pune si eu un pantof cu toc... chiar doi!

Noi azi mergem la vreo degustare de vin ca pe aici e Festivalul Strugurilor si Vinului zilele astea. V-am zis ca locuiesc in zona viticola a Canadei? Maaama, ce vii, dar ce conace... nu stiu cu cate milioane se vinde o proprietate pe aici, nici nu am curaj sa ma intreb. In orice caz, Roxana si-a promis ca ea o sa locuiasca intr-unul din conacele superbe pe care le tot vedem, iar noi vom fi bineveniti sa locuim cu ea si ne vom bucura de serviciile servantilor ei. Mai apoi, dupa ce i-am explicat cat de mult costa sa ai servitori (vreo 6-7, socotise ea), a spus ca de fapt pe tata il va trimte sa aduca bani pentru ea, iar eu voi fi bucatareasa, ca oricum nu o cost nimic. Iar daca ma imbolnavesc, cumva, o sa-l puna pe Cristi la gatit. Ne-a gasit cate ceva de facut la fiecare.
Asa ca vin vremuri grele... ma duc la beut!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

m-am cracanat de ris
daca vreti si voi...luati de www.youtube.com/watch?v=svEPX2GpoXY&mode=related&search=" target="_blank"> aici...,nu ratati faza cu magarul,este mortalaaaaa

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

n am mai raspuns de vreo 10 pagini, calculatoru' a crapat dupa o minunata cadere de curent de vreo 30de secunde, dar si-a revenit instant cand a vazut ca a adus alex sursa noua. deci..din ce-mi amintesc:
danita sper ca sunteti mai bine. multa sanatate
roxanica ma bucur mult ca ti-ai revenit. nu te-am mai prins asa optimista de cand a fost davidutu in spital. acum mi-am amintit-o pe roxanica de la odisee, vesela si plina de viata. bine ai revenit
bebinuta mi-am pus si eu problema cu apa de mare. sin fericire d nu prea inghit, suntem tatici in scos mucii cu batista. fas-fas si vrrrummm. si gata .

apropo de asta, acum 2 zile si-a scos singur un muc . am lesinat de ras..statea cu el pe deget si se uita la el . acum nu stiu daca mai erau si altii, ca la tura urmatoare era cu el fix in gura...

dandusa unde a dispaut 'mandrete de crinuta'?
alexandra bine ai revenit
dia taman ce ma pregateam sa ti fac scandal ca mi-ai tuns nora si am vazut ce bine-i sta... deci nu mai comentez. trimite pupici multi de la d
revin

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetele din Bucuresti, spuneti-mi va rog pe unde vine sp. Caritas? in ce zona? eu stau in dr. taberei.

multumesc

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Calin doarme deja, asa ca inainte sa ma bag in baie am mai tras p-aci cu ochiul.

Vroiam sa va intreb ceva in legatura cu mancarea, dar nu mai stiu ce ca mi-a aratat Oana ce-a gasit pe net: o petitie ptr infiintarea unei legi ptr protectia animalelor. M-a intrebat daca vreau sa o semnez, ca a vazut si un film cu unii care bateau o pisica in scara unui bloc . N-am putut sa ma uit la film, si am semnat petitia aia. ( am mai scris ca sunt o maaaaare iubitoare de animale).
Ptr cine vrea sa semneze, uitati www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">AICI

Donia, habar n-am cu cine seamana Calin blond, mai ales ca la nastere era chiar brunetel bine. Ambii suntem bruneti, si fetele, cea mica e satena, cea mare bruneta,iar Calin a pus capac . El sa fie sanatos! Sotul meu s-a nascut roscat, probabil neamul lor e mai ciudat

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura o piersicuta povestea ca la un mom dat au chemat salvarea ca bb se ineca cu mucisori de nu mai putea sa respire. si aia i-au tras cu batista bb din gat. adica din gura...nu stiu daca se intelege ce zic eu... pt ca efectiv nu mai avea cum sa respire. (n am inteles care, ai adin spital sau dion salvare..oricum, nu mai conteaza) sper sa nu ajungeti asa rau, oricum mi s-a parut o informatie de tinut minte

a, cand ii pui batista bb nu trebuie sa fie la orizontala. la verticala sau macar la 45. si rotesti capatul ala...adica nu il lipesti de un perete al narii si gata. nu..tragi de peste tot..stanga, dreapta, sus, jos..pana prinzi unghiul potrivit sa iasa toti.

revin dupa ce o binevoi sa se culce..

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dolores

fetele din Bucuresti, spuneti-mi va rog pe unde vine sp. Caritas? in ce zona? eu stau in dr. taberei.

Contact: Str. Traian nr. 29, sector 3 , Tel. 321.73.97; 323.22.50; 323.22.60; 321.51.22; Fax 321.73.97

http://www.ghidul.ro/firma.php?id=3669
vezi si optiunea "localizeaza pe harta"

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Ce frumos e cand e tati acasa doar ca Antonia ne-a dat trezirea ieri si azi la 8 dim moi eram rupti de somn si ea avea chef de calareala

Tema mai veche-cum veti sarbatori evenimentul? primul anisor din viata puiului vostru?
il vom sarbatori acasa cu nasii,bunicii si prietenii
la 2-3 ani sigur vom face intr-un loc special amenajat pt copii si o petrecere numai pt copii

Adinazot-ce scumpa e Alessia la petrecere

Alexandra-si noua ne-a fost dor de voi

Teutz-draga de tine cu gandul la noi ai inundat casa

Dia-imi place freza Oanei
imi plac la nebunie poze cu bb-ii multi la un loc cum se joaca impreuna

Danutz-tot marait Maria-sa?
chiar asa in Olanda ?saracuta,asa se comporta cu toti pacientii sau numai cu ea?

Laura-imi pare tare rau ca si Dani a racit sper sa se faca repede bine

Marani-bubamara sa se faca repede bine

MARK DE ALEXANDRA25

DANIEL DE DBUNNY

mai citesc si revin

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandra,
ce mai faceti?,nu ne povestesti nimic?...,ce-ati facut azi?

nu v-ati uitat la fazele haioase?
bai nene,voi chiar nu stiti ce ati pierdut...,m-am uitat cu mama si Crinuta la funny video,de ne-am terminat toate trei..,daca-o vedeati pe Crinuta cum ridea...,batea din palme si cum isi dadea capul pe spate de la atita ris...,inebuneati...,poate ziceti ca exagerez...,da zau daca nu repet faza miine si o inregistrez...,a fost mortala...,iar noi...,cind am vazut magarul gata...,ne-am tavalit de ris...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput