Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
karla32 spune:
Va pup.
Iar am ramas in urma. Ieri am fost plecata cu Luca din Bucuresti. s-a comportat foarte bine singurel in masina. Cand ne-am intors acasa am facut curat, baita, papica, somnic ptr printz, pe urma eu la rand si uite-asa nu am mai avut timp sa intru nici sa va salut.
Cu diversificarea stam pe bara inca o saptama. Doctorul mi-a zis ca nu poate veni pana pe 2 octombrie si prin telefon ar dura prea mult sa-mi dicteze...si n-ar mai lua banii (zic eu!). de mancat bietul de el nu mananca dar scaunel i-am comandat si vine astazi...Deh, mama zarghita!
In rest suntem bine. In afara de un nas infundat azi noapte si foiala cat cuprinde nu avem ce zice de rau. De bine sunt toate! a inceput sa-si ridice fundul si sa-si bage picioarele sub el dar nu stie sa-si miste mainile. dar se impinge cu forta si tot se deplaseaza...In salturi! Si tipa de raguseste. M-am si speriat aseara ca nu mai avea glas. Scotea niste grohaituri la un moment dat. Si daca a vazut ca nu mai poate sa tipe la expiratie a luat-o invers. Tragea aerul in el si facea ca un magarus! E tare comic!
Eu am inceput sa las caloriferul noaptea. Il las in body mai subtirel si in pantalonasi cu botos tot subtiri si atat.Nu e chip sa ii pun caciula sau sa il invelesc.arunca in cateva secunde orice pled! Eu eram invelita pana in gat si tot imi era frig asa ca am zis ca nu e bine mai ales ca are si o nara mai productiva.Iar de scos vreun muc nici vorba! Daca ma vede cu pompita deasupra lui isi fataie capul continuu!
Cam atat pe ziua de azi. Ma duc spre casa. Doar cu Luca langa mine imi dau seama cat sunt de fericita!Cand ma uit in ochii lui parca mi-ar spune: lasa, mami, ca ne descurcam noi si o sa ma fac eu mare...!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
Mamicile spune:
La multi ani pt toti sarbatoritii zilei de azi! Sanatate, fericire si pace in casa!
Am vazut pozici cu o scumpica mica , Iarina. Ce m-a distrat faza cu "Stau in fundul meu!", de parca ar putea sta si in fundul lui mami. 

Si pe Mufla de Rares l-am admirat in plina campanie de progrese! Unul dupa altul! Si sa ne mai plangem de copiii astia.... Astept si eu Dodolina la cotitura, sa vedem, ea ce zice?
Deocamdata nu m-am procopsit decat cu o delfinuta, ziceati si voi ca fac asa copii, candva, demuult
. Ei bine, de ieri dimineata, facem si noi. Si mai spunea eaaa, oaaa, buu, baaa si alte onomatopeee, de cele mai multe ori nu ies decat daca are manuta sau vreo jucarioara in gurita.
La capitolul imbracat copil, noi tinem 23 de grade in casa si o imbrac in body tip maieu, sa-i tina la spate, un tricou cu maneca lunga si pantalonasi cu piciorus. O acopar cu o paturica de molton, daca mai stiti cum e ala. Daca o bag in sacul de dormit, desi e subtire, transpira, asa ca am renuntat, deocamdata. Daca o imbrac asa, sta si acoperita peste noapte, chiar daca ea se foieste in toate directiile. Am renuntat insa sa o mai pun pe jos, la locul de joaca. Urc saltreluta de joaca in patul nostru si o pun acolo pt ca mi se pare rece la picioare cand merg pe jos. Asa ca eu imi iau si sosete si papuci, deci nu o mai las pe jos.
biky spune:
Alexia3...
Nu a fost intamplare....ne-am dorit foarte mult inca un copil (mai ales sotul si cealalta fetita) . Povestea nu e nici lunga dar nici scurta.....Deci, pe scurt: Andra a crescut, e aproape cat mine de inalta, si in ultima vreme cand ieseam in oras (destul de rar amandoua, caci iesea cu prietenele) nu mai voia sa o tin de mana sau de umeri....nu ii placea sa o mai draganesc...ei, i se urcase “domnisoria” la cap....dar m-am gandit ca e firesc, ca si eu la varsta ei incepusem cu “democratia”. Asadar, sotul a zis ca ne mai trebuie o “dulceata” care sa ne mangaie si pe care sa o crestem la curte (acum 2 ani ne-am facut o casuta). Am ramas insarcinata “din prima” si ....sa nu radeti de mine...nici nu stiam sa-mi fac un test de sarcina! Asa am intrat pentru prima data pe forumul DC la sectiunea”in asteptarea unui ingeras” (sau cam asa...).
La 5 saptamani deja eram la control la doctor pentru prima ecografie unde mi-a zis ca 90% e sarcina ca se vedea acolo un punctisor negru! Am urlat de bucurie...nu-mi venea a crede ca la 40 de ani (acu, chiar nu radeti ca ma supar!!!!) o iau de la capat. De asta nici nu v-am scris ..... nu voiam sa va stric media de varsta...
So, deci am facut-o....si sper sa va fiu utila pe aici, caci si voi mi-ati fost de mare ajutor!!!!!
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni
ghibuadina spune:
ARISSA, eu zic ca s-a cam saturat de celelalte.Incearca sa-i faci diverse combinatii cum ar fi sa combini ceva ce nu mananca cu ceva ce ii place ff mult.Asa face si Alexia, o zi, doua mananca super, urmatoarele se stramba si nu deschide gurita tocmai la mancarica pe care o devorase cu o zi inainte.Nici eu nu inteleg.Atunci trecem tot pe lapte ca ma gandesc ca n-o pot lasa nemancata.Incearca cu multa rabdare si bafta!!!!
ROXANICI, fain RARESU!!!!O sa-i fac si io tarc cat de curand ca poate asa sta mai mult in patut si in timpul zilei.Tu stai prin Racadau cumva???
IMPOTRIVA LACTATIEI eu nu am luat nimic.Daca a scazut de la sine, cu timpul o sa-i dai mai putin si o sa scada si mai mult.Alexia nu mai suge de 2 luni si eu si acum dc storc mai iese un strop.Am intrebat ginecologul si mi-a zis sa nu mai storc sa las asa si oricum o sa mai iasa o vreme.Daca sanii nu se intaresc, e totul k.
Alexia nu s-a CONSTIPAT NICI DE LA CEREALE FARA LAPTE NICI DE LA CELE CU LAPTE, desi am obs ca de la cele fara lapte a avut odata o reactie ca se cam intarise la burtica...
Azi a mancat bine zic eu
A papat la masa de 10 fructe (mere, para) cu cereale blenduite(am inceput sa-i asacund fructele in cereale ca nu le-a mai vrut de ceva zile)
Si la 13 piure de dovlecel cu carnita de via (prima data azi)
mai tarziu iaurt, ca i-a priit si-i place....
CARTEA AM PUS-O PE MAILUL COMUN ADICA martie aprilie 2007@yahoo com, nu stiu de ce n-a intrat ca eu am trimis-o de pe mailul meu si mi-a zis sent message!Am gresit undeva oare?????
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
paula75 spune:
Fetelor cucuietelor!
Am nevoie de sfatul vostru...
Fata mea a papat titi pna acum, adica avem 7 luni si acum nu prea mai am lapte..si am inceput cu humana 2 pe care il accepta si papa numai ca daca pana acum era super constipata acum fata mea bea si ceai la greu si face si kkk cate 4-5 scaune pe zi. Nu e diaree dara e un pic mai moale.
Acum dr. mi-a zis sa mai stam putin adica 2 zile sa vedem daca se obisnuiste...daca nu schimbam laptele
Acum cred ca ei ii ies si dintii ca roade tot desi urme de dinti nu se vad...oare sa ma pacaelasca paritia dintilor cu schimbatul laptelui in ceea ce priveste scaunele dese?
Voi cum ati scapat de laptele care se mai aduna in sani..ca la 1 zi se aduna..cam zer dar se aduna..ca n-as vrea sa iau pastile
Voi ce puteti sa-mi spuneti?
Pupici la stup
Paula
karra80 spune:
quote:
Originally posted by paula75
Fetelor cucuietelor!
Fata mea a papat titi pna acum, adica avem 7 luni si acum nu prea mai am lapte..si am inceput cu humana 2 pe care il accepta si papa numai ca daca pana acum era super constipata acum fata mea bea si ceai la greu si face si kkk cate 4-5 scaune pe zi. Nu e diaree dara e un pic mai moale.
Acum dr. mi-a zis sa mai stam putin adica 2 zile sa vedem daca se obisnuiste...daca nu schimbam laptele
Acum cred ca ei ii ies si dintii ca roade tot desi urme de dinti nu se vad...oare sa ma pacaelasca paritia dintilor cu schimbatul laptelui in ceea ce priveste scaunele dese?
Voi cum ati scapat de laptele care se mai aduna in sani..ca la 1 zi se aduna..cam zer dar se aduna..ca n-as vrea sa iau pastile
Pupici la stup
Paula
e posibil
Winnie face kk si o data la 2 zile....in perioada in care i-au iesit dintii facea de 4-5 ori pe zi, mai moale si spumos......a durat cam o sapt pana ce i-au iesit din gingie......poate si la voi e la fel.....acum iar face tot asa o data pe zi sau una da una nu...deci la noi a fost de la dinti.....

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
phili spune:
dragele mele..asa cum majoritatea dintre voi se bucura cand dupa o lunga absenta sunt strigate la apel asa ne bucuram si noi cand de exemplu Roxanici si-a adus aminte de noi... dar sentimentul de musca in lapte l-am avut si noi...noi va citim in continuare si hai sa va spunem putin si despre noi:
asa ..a venit frigul si binenteles am facut si noi rosu in gat ,si cred ca e insotit de iesirea de dintisori...adica putina febra37.1,putina diaree,bagatul mainii in gurita si muscat tot,si saliva multa si putin nervos.
Saptamana asta mergem si la radiografie..apropos fetele voi face-ti si ecografie si radiologie la soldca noua asa ne-a dat doctorita si una si alta dar cica la radiografie se vede mai bine.Dar si aici parerile sunt impartite..doctorita mea a spus ca trebuie facuta la 5 luni si jumate altii spun ca dupa 6 luni ca atunci se vede mai bine.
Diversificarea...pasi mici spre marea diversificare...sunt zile cand mananca fructele,mar,piersica,para in diverse combinatii si legume:morcov,patrunjel,dovlecel,pastarnac,ardei,ceapa,in diverse combinatii si zile in care nu vrea numai lapte.....ideea e ca nu e usor deloc.Si eu gatesc zilnic legumele,nu le las de pe o zi pe alta...deocamdata.
Dar felele..care nu a-ti inceput lucrul...nu aveti sentimentul de inutilitate...uneori?adica sa faci acelasi lucru in fiecare zi?
si inca o intrebare:bb vostri beau medicamentele usor?caci al meu desi sunt dulci nu ii plac deloc si tare ne chinuim cand i le dam...
va pup pe toate,crestere mare la toti!!!

bogdan(11.04.2007)
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Mihael@
[karra, multa sanatate , deci nu prea e bine sa doarma afara !?
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
se pare ca nu si am tinut-o la soare....dar aerul era destul de rece......
si multumim pt urarile de sanatateCarmina
de
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
quote:
Originally posted by paula75
Fetelor cucuietelor!
Pupici la stup
Paula
in leg cu laptele eu am tot scos pana iesea 10 ml din amandoi sanii si atunci m-am lasat pagubasa...ca doar nu era sa-i mai dau aia 10 ml.....
si nu am mai facut nimik...si nici nu am avut probl......Carmina
de
Luna 7
roxanici spune:
ia sa vedem daca am tinut minte...
Iunita, scumpa foc cheliuta Iarina. Cat despre progresele lui raresu, asa cred si io...cred ca o sa stam iar pe tusa o luna- doua
Adina, da, fix in Racadau stau...la ursuleti.
Paula, si io ca si Karra am scos pana nu mai era decat f putin in sani si apoi am lasat asa si nu am patit nik. Cat despre scaunele mai dese, habar nu am. Fa cum ti-a zis dr.
Phili, sa ne mai zici despre Bogdan si mai incolo.
Eco la sold nu am facut ptr ca nu ne-a zis nimeni.
Rares ia vit D doar si i le dau fix in plisc, nu comenteaza mult ca au gust bun, dulce de vanilie.
Io simt ca sunt la un mare meci, numai ca sunt in tribuna, nu pe teren acolo unde e toata actiunea. Cat despre facut acelasi lucru in fiecare zi, e plicticos dar asta e.
Rares are la 6 luni 7,63kg(a crescut 400g ultima luna) zic io ca e bine.
Am pus in ordine tabelasul cu progresele noastre de pe gmail. Va invit sa il completati oricand aveti noutati.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Stefania (19 martie 2007)