Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
anaalina spune:

Turbezzzzz

Catalina nu a vrut sa pape nici iaurt ,nici cereale,nici lapte, a baut ceai si s-a culcat . Dar de gustat a gustat din fiecare cam 4 lingurite si apoi nu a mai deschis gurita. O las sa doarma si pe la 12.30o sa-i dau legumele pe care nu mi le refuza niciodata.
Si cred ca m-am prins de la ce s-a constipat , am incurcat pungile si in masa de seara(lapte) am pus cereale cu lapte.trebuie sa scriu pe pungi.
Varsta Catalinei Teodora
biky spune:
Sunteti niste dragutze...multumesc tuturor pentru urarile de “bun venit”
Roxanici stiu de vacanta ta la Vaslui pentru ca tot timpul v-am citit mesajele, dar atunci mi se parea penibil sa-ti scriu sa ne intalnim pentru ca eu stiam multe despre tine, dar tu mai nimic despre mine....
Despre OLITA – pe Andra am pus-o la olita cam pe la 1 an si 2 luni....pe vremea aceea pediatra mi-a zis ca pana nu merge bine in picioare nici sfincterele anale nu sunt formate (sper ca am zis bine) si nu are sens sa terorizez copilul cu olita....asa ca la 1an si 2 luni am pus-o pe olita si pe la 1 an si vreo 8-9 luni cerea la olita sau o mai puneam eu din cand in cand. Noaptea f. rar mai facea in scutec. Am invatat-o relativ repede intrucat acum 12 ani nu prea gaseai scutece....
Sa nu radeti de mine, dar eu scoteam vata aia din scutec, ii spalam (erau dintr-un plastic moale pe vremea aia) si puneam in loc bucati din pelincutze (am infasat-o pana la 2 luni)....ei vremuri.
karra80 spune:

a facut si febra...azi-noapte....abia la 10 a scazut a avut 38.5.A fost pediatra la noi si are si putzin rosu in gat.A zis daca am tinut-o mult afara si sambata si miercuri a stat cate 2 ore cand a dormit si a zis ac nu treb lasata sa doarma chiar daca era bine imbracata ca a tras aer rece pe nasuc.......asta e luam antibiotic sper s ne facem bine.Toata noaptea a dormit de la 23:30 la 1 apoi de la 2:30la 4:30 si apoi a mai adormit abia la 8 pana la 9...acum am reusit sa o adorm sper sa doarma macar o ora.
Iunita ma bucur pt MAMA....cred ca e cel mai frumos sentiment dupa nastere.....
noi zicem doar meme...cred ca il place pe meme Stoica de la Urziceni ![]()
Sta in fund cateva minute nesustinuta, nu mergem de-a busilea...pasi fac tinuta de subratz.....
Toata ziua face aaaaaa....eeee...uuuuu....ooooo....buuuuu..vocalele si cand plange sau e supi zice meme,meme,,,,,
Face brrrrrr asa cum ar facesa cheme ploaia...si scuipa de numa......
cam ata va las ca ma duc sa pun si eu oasele putzin la orizontala
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
biky spune:
Despre PREMERGATOR.....sunt pro...pro...foarte pro....Am pus-o pe la 7 luni, initial mergea ca racul, mai apoi se plimba in voie si avea o ocupatie, recunosc ca am mai gasit-o si cu rotile in sus, pentru ca se impingea in praguri....pana intr-o zi cand si-a ridicat premergatorul...a trecut pragul....si m-am trezit cu ea in bucatarie. Deci parerea mea este ca atunci cand copilul sta bine in fundulet e bine de pus din cand in cand in el.
biky spune:
Acum ma intorc la citit si sa ma "specializez" cum sa-mi fac semnatura si sa pun si eu cateva fotografii ca sa ne cunoasteti mai bine!
Mihael@ spune:
Kitty, Iunita, ma bucur ca v-a placut cuconita 
ce-mi place Iarina aici siaici
ai vrut sa imortalizezi urmarile meselor Iarinei ?

cam asa e si pe la mine, ca dupa razboi
karra, multa sanatate , deci nu prea e bine sa doarma afara !?
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Andreea20 spune:
Buna
Azi am facut si noi 7 luni....off ce a trecut timpul
Eu sunt foarte racita, ma doare tot corpul, m-a tras curentul foarte rau....sper sa-mi revin cat mai repede ca nu vreau sa-i dau si bubulinei.
Noua ne-a mai aparut un dintisor, avem 3 si se pregateste si al 4 lea sa iasa, avem 8300g si 70 cm, nu prea a mai luat in greutate in ultima luna.
In ultimile zile am papat: legume cu carnita de vita, sau cu ficat, spanac cu ou....sau legume cu branzica, vb doar de masa de pranz pt ca dimineata papa fructe (mar, banana sau piersica) cu biscuite.
In rest este bine, vioaie si jucausa....sta in picioare destul de bine, se ridica singura la marginea patului sau la ea in patut, de stat in fundulet poate....dar nu are rabdare sa stea....tot mai interesant este pe burta.
biky spune:
La mine in casa sunt cam 18-20 de grade depinde de cat de frig e afara, am dat drumul la centrala intr-o singura noapte. Caterina doarme intr-un body cu maneca scurta si cu salopeta pe deasupra si fara caciulita invelita cu un pled subtirel. Pe Andra am tinut-o cu caciulita pe cap vreo 6 luni (si aveam vreo 22 de grade in casa) iar cand o duceam in sufragerie ii mai puneam una.....de la 8 luni am tot avut probleme cu ea: pneumonie, bronsite, gat rosu, polipi. Pe Caterina am calit-o de mica....tot timpul e pe strada cineva sa ma atentioneze ca o port prea dezbracata, fara caciula pe urechi...etc...etc....
Era buna ideea uneia dintre voi (rusine ca nu am retinut numele) cu tricourile pe care sa scrie “copilului meu nu ii este frig”
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni
madybulancea spune:
Buna fetele...eu sunt tare trista caci cu tot cu faina de orez tot regurgiteaza,intr-adevar mai rar dar tot face...poate ca nu iese asa gros laptele,dar nu ii place f gros...si mi-e tare frik ca o sa faca asa si la mancare.....in rest suntem mai bine cu mucisorii,azi park e ami marait si se simte dintele din stanga lui mai bine,e umflat tare acolo,poate iese odata...eu seara il imbrac intr-o salopetuta cu tot cu botosei si cu caciulita dak e seara cu baie,il invelesc cu o paturik nu f groasa si dau si drumul la centrala ca la noi e frig sunt cam 20 de grade seara in camera ....
Felicitam si noi RARESU care a surprins-o pe mamica ....
O pupam pe Winnie sa treaca raceala...
O pupam si pe Rianna pentru dintisori si sa iasa repede si celalalt...
SI NU IN ULTIMUL RAND LA MULTI ANI BEBEILOR CARE AZI MAI ADAUGA O LUNISOARA LA LUNGUL SIR AL VIETII!!!!
Am fugit sa calc...
Pupici!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
Multumim la mamici de apel
Martutza - nu stiu cat de coerenta am fost in mesajul lasat pe mess,dar faceam bagaje,Carl plangea,era si cumnata la mine si ma bulversase si stirea despre micutul Edy.
Carl e mai bine,se joaca,rade dar inca e plangacios.Probabil au inceput simptomele de la dintisori,dar eu nu reusesc sa vad ceva,gingiuta umflata,...Pt cateva zile oprisem diversificarea dar de ieri am inceput iar usurel,numai cu lapte se trezea noaptea si manca mai des de doua ore.Si el acum e mare are nevoie de vitamine,nu stiu ce sa zic,sper sa fi facut bine...
Tu cum mai esti cu sanii,te mai dor?Mie imi dau jiunghiuri cateodata,cat de curand fac si la sani un control.
Apropo,am lasat calc in standby si nu am primit nici un mesaj pe mail,nici de la sora mea care mi-a zis ca a scris.Daca ai scris sa stii ca nu am primit nimik si nu pot raspunde.
Va pup si sper ca sunteti bine amandoi 
Lilidana - imi pare rau pt Karina,ii doresc sanatate si sa stii ca nu e neaparat sa se transmita raceala,Klaus a racit,dormim toti 3 in camera si noi nu am luat.Deci sper sa nu se ia la David micutul.Cat despre curs,e nasol dar iti vor fi de folos si vei uita greul.Apropo,ce curs de calc faci,vreun program special?
Va doresc din suflet sa aveti acel credit pt casa,si eu imi doresc una.Unde stam acum e a noastra dar micuta,asa ca in curand ne bagam si noi la un credit pt un apartament mai mare sau o casa.
Nu am mai intrat pt ca l-am avut pe Carl bolnavior.Constipatia lui ne-a dat de furca,se trezea noaptea plangand,vomita tot ce manca.Intr-o dimineata era alb la fata si buzitele si ugnhiutele erau vinete.I-am luat temperatura avea 36.5C.Si acum ma sperie acel moment,am avut un sentiment de neputinta,parca se sfarsea in mainile mele.Nici sa planga nu avea putere.Am mers la doctor,l-a cautat in urechiuse,gatulet,nu arata nimik,se gandeau ca e posibil sa fie o infectie dar cum l-au analizat au zis ca sansele sunt mici sa fie infectie.Cu toate ca spre seara facuse temperatura 38.6 dar cica ar fi de la dintisori.Asa ca i-am dat Medilax,e un siropel,lapte cu zahar ce nu ii da dependenta si nu-i face stomacelul lenes ci doar inmoaie kk.De atunci a facut si pe zi ce trece e mai bine,ii dau zilnic siropelul.
I-am luat si eu scaunel,e din lemn si il pot face normal ca pt a sta la masa cu noi sau il desfac si il fac jos masuta cu scaunel pt el,are si roti,e foarte sigur,sunt multumita de el.Am sa atasez poze cand le descarc in calc.L-am luat alb pt ca atunci cand ii fac camera,are patutul,dulapiorul alb ,iar eu am ceva cu albul.
I-am facut poze de pasaport,are o fata de curios,e comic rau
In curand are si el pasaportul lui.
Imbracaminte in casa - eu fac temperatura de 21C in casa iar Carl doarme cu un body maneca scurta,pantalonas nu gros ci normal,o bluzita cu maneca lunga si atat.Invelit nici vorba,o fac,dar in zece minute se dezveleste.Caciulita nu-i pun nici afara daca sunt 17C dar daca e vant cand il iau in brate ii pun caciulita,gluga,depinde ce am la mine.
alexia3 - am primit legumele,la prima vedere zici ca nu merita banii pt ca sunt putine comparativ cu banii dar daca ma gandesc ca sunt ecologice atunci e ok.Oricum tu esti mai castigata,din curtea mamei tale,tu esti sigura ca nu bagi nimik in ele.
Probabil ca ma bag si pe fructe.
Tzuna - am facut si eu controlul cel prevenirea cancerului la colul uterin si nu mi-a zis nimik de vreun vaccin.Doar mi-a luat un test si in patru saptamani vine raspuns.Daca arata ceva pozitiv merg la spital pt unul mai amanuntit pt a se verifica daca e sigur.Tu pana la urma ce ai facut cu acel vaccin?
Carl doarme,imi iau o pauza sa mananc putin.
Le urez si eu La multi ani celor pe care nu i-am felicitat o saptamana si numai bine.
Sanatate la bebelusii bolnaviori!
pupici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya