Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by elpower
Mihael@ ce vedeta ai aici, pupai-as eu ochisorii ei frumosi!
[center][b][blue][font=Georgia]
si de la noiflorin-a, Stefi a facut 6 luni si sapt. asta ii introduc carnita si apoi branza...nu stiu ce sa-ti spun...noi am mers cu pasi de melc cu legume, cereale si apoi fructe
karra, am salvat postarea ta...
pt. Winnie sa se faca bine...sa stii ca eu i-am dat ser efedrinat cate 1 pic. dimineata si la pranz, iar seara Colargol, un preparat de la farmacie..i-am dat 2 zile si tot nu-i trecuse...dr. mi-a zis apoi sa prepar un amestec de ser efedrinat si hidrocortizon , i-am pus de 2 ori si i-a trecut...e foarte important sa-i scoti mucisorii de cate ori este nevoiediana, iunita, felicitari

Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
ghibuadina spune:
Uau..ce fain, scuze, si cd ma gandesc ca io am propus intalneala...Dar n-am putut ajunge, trebuia sa vin oricum cu Alexia si vineri m-a durut ingrozitor si burta si spatele de la carat fata si carutul..of sper sa trec de astea...
Gogosica mea azi a facut 7 lunisoare...of..a trecut timpul..chiar ne-am adus azi aminte de ziua nasterii...
Azi am papat iaurt cam 100 ml cu o lingurita cereale.Pare ca i-a placut....Noi ne cam chinuim cu papa de miercuri incoace.De fapt(a se citi ca a mancat mai mult lapte decat altceva).Si cat m-am chinuit cu piure de dovlecei cu carnita, cartofel cu ficatel de pui, fructe cu cereale(nici pe-astea macar), am tot gatit, spalat vase la greu si mai mult degeaba...Au fost momente cd refuza sa manance desi ii era ff foame, asa ca am recurs tot la lapte .Cand vede biberonul plange de fericire si-l devoreaza..
Azi la meniu ne laudam cu branzica calcica+nectarina+ cereale Milupa, un castronel mancat intr-un interval mai mare de timp si iaurt cu o lingurita de cereale fara lapte....
FETELOR am o INTREBARE:VOI CUM IMBRACATI BB-II SEARA DE CULCARE, CU CE II INVELITI SI CATE GRADE AVETI IN CASA...???/
Pe mine m-a inebunit socrela( ca a fost la noi) si mama prin telefon..Sa-i pun paturica sub saltea si caciulita pe cap..Am constientizat si eu tarziu(ca o mama denaturata) ca eu ma inveleam cu pilota si pe ea cu un pled subtirel(desi era imbracata mai gros decat mine).Aseara am fost in oras si cd m-am intors Alexi parca era un eschimos, asa o aranjase socrela pt somn...Dar am obs ca n-a comentat si mai mult a dormit mai mult azi dim(s-a trezit la 8.40).O sa vad, intr-un fel are dreptate ca noaptea, spre dim e rece in casa.Acum are body cu maneca lunga si pantalonas cu botosel si caciulita subtire.Am bagat-o in port bb-ul ei care e pe post de sac de dormit si e ca un fel de plapumioara.Exagerez????Nu vreau s-o sensibilizez dar nici sa raceasca nu vreau!!In casa sunt cam 22-23 de grade dar noaptea e mai rece.
Hai ca m-am iintins si nu stiu dc o sa cititi.......
hai ca postez cartea acusi si dau de stire ...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
diana_jors spune:
ghibuadina: eu il las in body cu maneca lunga si pantalonasi cu talpa, fara caciulita, si peste el pun o paturica usoara, dar foarte flocoasa (nu se desprinde nimic din ea, si dimineata dupa ce se trezeste se joaca cu ea bagand-o in gurita
, e foarte moale). Cand se trezeste e intotdeauna cald si la maini, si la picioare, si la cap. Am cam 22 de grade in dormitor si ziua si noaptea (are geamul spre nord). Intr-o vreme ma stresam si eu ca i-ar fi frig, pentru ca atunci cand il pun in pat se ghem.ui.este cu manutele si piciorusele sub el... dar apoi am constatat ca asa face si cand e imbracat bine...
Caciulita i-am dat doar in prima saptamana de viata, apoi am citit ca transpira prin cap si in cazul in care e cald e bine sa nu aiba caciulita. Nu are niciodata urechile reci cand il verific... Afara ii pun caciulita doar daca bate tare vantul. (Evident, cand se face mai frig o sa ii pun
)
Inca n-a racit, si nu are decat foarte putini mucisori, cu care ma descurc cu pompita obisnuita.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
anamana123 spune:
diana, mai pui o data, te rog, link cu pijamalele??
eu nu le-am putut vedea!
merci mult!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ghibuadina spune:
DIANA eu zic ca procedezi bine.Vezi Alexia aseara avea urechiusele reci.Acum imi da impresia ca doarme ff linistita si bine...Ca ma gandesc , cum io ma invelesc cu pilota si mi-e bine, si ei ii este cu o ceva asemanator...La cap nu=m,i transpira.Oricum o urmaresc zilele astea si vad si eu ce si cum
Pe mine ma cam incearca raceala!!!!Si la cum ma mozoleste Alexia! ...nu stiu ce-o sa fac...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
diana_jors spune:
anamana: www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe.aspx?productid=324116953&documentid=201207&categoryid=22915277&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici
Daca nu reusesti asa, intra la www.laredoute.fr -> Enfant -> Bebe garcon 0-4 -> Pyjama . E cea de Mos Craciun.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
anamana: www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe.aspx?productid=324116953&documentid=201207&categoryid=22915277&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici
Daca nu reusesti asa, intra la www.laredoute.fr -> Enfant -> Bebe garcon 0-4 -> Pyjama . E cea de Mos Craciun.
Dianade
Alex (23 aprilie 2007)
multam de explicatii!
altfel, nu reuseam s-o vad! e mortalaaaaaaaaa!!!!!!!ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
arissa spune:
Buna, fetelor!
Nu prea am fost in forma buna de forumit zilele astea. Sunt putin intoarsa pe dos, unul din motive fiind ca puiul meu nu mai accepta nimic altceva in afara de legume. Nu mai inteleg deloc. La inceput s-a strambat la legume si manca din cereale cu doua guri. Acum mai nou refuza cerealele. Si orice altceva(mar, para, nectarina, branza). Iar dupa o masa consistenta de legume(de ex 130 ml azi), tot mai vrea lapte! Cred ca ma apuc de studiat prin retete de bebei sa vad ce combinatii pot face, poate reusesc sa o conving sa manance si altceva.
Rebiana, felicitari pentru masterat dar si pentru povestea nasterii de pe prima pagina! Eu o citisem de mult.
Multa sanatate bebelusilor raciti si cu mucisori! La noi e cald in casa si de afara inca nu am adus nimic.
Pupici la bebici cu dintisori!
Bravo Iarinei cea vorbareata!
Imbracat bebe - avem 25 de grade in casa, mai scade temperatura noaptea. O imbrac intr-un costumas cu maneca lunga si inchis la picioruse si o acopar cu o paturica nu foarte groasa. Nu ii pun caciulita si nici nu o sa-i pun pana nu ajungem la 21-22 grade.
Cam atat, merg sa mai citesc retete.
Noapte buna!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
roxanici spune:
nah, ca am fost cuminte si ne-am intalnit cu Mada_rozz si undeva sapt trecuta si cu Cria.
Daca tot e la moda si raresul prezinta interes am amenajat si locul de joaca...in tarc
Si ptr ca am implinit si noi 6 luni (va multumim la toate din suflet ptr urari) raresu m-a uimit sapt asta ptr ca se tine batos in picioare si zic io ca sta chiar bine in curulet . Efectiv m-a lasat cu gura cascata sapt asta.
Adina, rares doarme in body cu maneca lunga, pijama si sac de dormit. cand era mai cald doar in body si sac de dormit. Noi avem 20 de grade in casa (daca nu merge centrala) deci e racoare, dam drumu la centrala seara. Toata casa e spre nord si umbrita de Tampa.
Pupam toti muciosii sa se faca repede bine.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)