Colectia de toamna-iarna 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dar de nunta: cat a fost rochia miresei (contravaloare) + 10~30%.
nu fac misto, ca depinde si de pretentiile cuplului, de cati bani au bagat, de nivel de trai, de bla-bla

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Perfect de acord cu Anda.
fetele am luat memoplus, acu sa va tineti,s-a uitat aia la mine si zice luati-1-2 pe urma se mai uita odata, cred ca mi-a scanat creierul si cica luati 2/zi.
Miha eu ma gandeam la 500 euroi. mai zgarcita, de.am vazut si eu cand am trecut dintr-o sticla in alta ca e maron-negru la culoare solutia.
Madau mai gasesti scrisoarea aia de intentie ca se apropie dead-line?si prin alte site-uri n-am gasit.
mai fetele voi ori nu dati cu mopul, ad aveti menajera, ori nu cititi ce scriu eu? are cineva mop minune?ca pe gresie rosie se vede orice fir de praf.lovesc capul cu peretii de fiecare data cand tre sa fac curat.asta expresie e de la un coleg de serv care nu invatase bine romaneste.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Maria-Alexia tie iti era dor de o comedie, am vazut promo la protv, or sa dea ICE AGE.oricum merita revazut.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mihaelutat ,n-am gasit intrebarea ta legata de darul pentru nunta ,a cui nunta ,unde are loc ?Ca si locatia conteaza mult ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

JOYYYYYYYYYYYY....Uraaaaaaaaaaaa...sa-ti traiasca flacaul grasunel, sa fie sanatos si papacios si voi sa va iubiti ca tare frumoasa familie o sa aveti!!!

Wow....si acum.......pt Taniuk....suporterul inflacarat!!!!

Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Gata Mihaelultat ,am gasit ,deci sinteti nasi ,in cazul asta daca va duce buzunarul vreo 500 euro daca nu cat puteti pentru ca oricum cheltuiti o gramada fiind vorba de 2 petreceri ..,dar dc fac de 2 ori ?Scuza-ma ca intreb ..

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Stati ca sunt cu finul langa mine, explic mai tarziu de ce doua nunti, ce si cum.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa..s-a imbogatit colectia cu un mini-membru! Mai avem insa cativa pe tzeava!

Joy, sa-ti traisca bebelinul-clona lui Vladutz!!! Sa dea bunul Dumnezeu sa fie papacios si CUMIIIIIIINTE!!!!

Vecina - e enorm 1000 euro, dupa umila mea parere. 500 mi se pare mai mult decat ok, avand in vedere cheltuielile imense. La nuntile cu una bucata petrecere cat dadeai? Ghideaza-te si dupa asta!

Miri- o clona de-a lui fii-mea mi-ar lipsi, intradevar!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Mihalultat ,1000 e mult doar darul ,eu am cununat ultima oara anu' trecut in octombrie ,deci aceleasi preturi ca si azi si am cheltuit cu totu' adica biserica ,lumanari ,voal ,diadema etc . 1000 de euro

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

NOKI, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi cu 2 Sarah langa tine! Nici terapia nu te mai scapa , cert e ca nu vei mai avea nevoie de vreo cura de slabire....

DORDIA multumesc, inca nu-mi vine sa cred ca galeria aia e pt mine! AMR-ul e de 6 zile, dar tot e greu de crezut. Doar cu ceva timp in urma pusesem si eu, ca tine, 7+ la semnatura!

Tania 38+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput