Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 20
ela27oana spune:
ANDA-ASA A ZIS SOTUL MEU,l-a vazut si el doar in poze,pt ca nu i-au dat voie decat lui cristi sa-l vada
leea_cv spune:
SA TRAIASCA SA-NFLOREASCA!!!!!

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
madau spune:
Uraaaaaaa!!!!! Sanatate si laptic 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
URAAAAAAAAAAAA! 

Joy, refacere rapida, mult laptic si sanatate amandorura! BB voioas si papacios!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Madutza10 spune:
Joy ,felicitari ,sa-ti traiasca grasunelul ,sa fie sanatos!!
Vad ca n-a mai avut loc intilnirea ,eu chiar ma bucur ca poate ajung saptamana viitoare ,asta daca-si revina mama pina atunci .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
tania-z spune:
JOY sa-ti traiasca grasanul !!!!!

Tania
38+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
miri__b spune:
SE VEDE TREABA CA N-ATI IESIT de dimi afara. pana apuc sa citesc multumesc din inima Mihaelutat, am gasit , era deja preparat spun ca au cerere si prepara mai multe steclute. mi-a zis ca pun pe betisoare de urechi si pun in nara?
hai ca ma duc sa mai citesc.off ma omoara astia cu bormasina, fi-miu e numa agatat de mine
Mirela si David - 23.12.2005
Mihaelutat spune:
Miri eu am folosit pipeta de la Vibrocil, e super buna sau ambalajul de la Ambroxol picaturi. E bun ca pica picatura cu picatura si nici nu te murdaresti. Mie doctorul mi-a zis sa ii pun 1-2 picaturi/3 ori pe zi.Sa nu te ingrijorezi daca se fac mucii maro-rosii, e de la Colargol si nu de la sange. Eu cand i-am pus prima data am crezut ca fac infarct, ca am zis ca e sange.
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
UAAUU. A NASCUT jOY. SA-TI TRAIASCA, SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII.
de-ai nu iesea nimeni afara.
Si Anrei e clona lui Victor, si Eduard GabrIel e clona lui Vladut.noki ai prins ideea?iti trebe o clona a SAREI?
Noki n-a fost kk, a fost superglue.
Mirela si David - 23.12.2005
Mihaelutat spune:
Va rog nu ma uitati cu sondajul meu cu darl la nunta. Pna acum mi-a raspuns doar madau si dintr-un raspuns nu pot face o medie!
Mihaela
album dn Titi