Pitici de Ploiesti 6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna dimineata! Ce vreme urata!

Cum va mai distrati piticii pe vremea asta? Noi ieri am fost la circ (langa Billa)a fost dragut ,dar mai mult ne-a placut noua decat lui Edy. Nu prea a fost acaparat de animale asa cum ma asteptam.

Laura,din pacate nu te pot ajuta,nu stiu nimic d einchiriat.Bafta sa gasiti cat mai repede ceva convenabil.

Medeea ,cum a fost la nunta? Ai putut dansa cu burtica?

Ardeleanu,i-a placut lui Cristi la teatru? INca nu stiu a cui mamica este Erbu(sau cum avea nickname-ul?!) care are copilul tot la gradi cu Cristi si Edy.

Edy s-a acomodat super,dupa 10 zile de gradi,intr-o dimineata si-a luat rusacul si a iesit pe usa ,ca el in asteapta pe tati l;a masina ,sa vina mai repede ca el vrea la gradi.Credeam ca nu am auzit noi bine.Ii place mult si parca s-a mai luat si de mancare,mananca doar snitel de pui.....haha.. alteceva nu vrea.

O zi buna va doresc!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

saluatere fetele ce faceti?
medea...felicitari pt bebelina...sa va traiasca mare in burtica si iti doresc sarcina usoara in continuare!
louizace faci iubita? cum mai decurge sarcina...astept niste poze cu tine graviduta...te pup...te-ai pregatit pe bebe? cumparaturi?
laura imi pare asa rau ca proprietarul vinde unde locuitit acuma...eu nu am auzit sa fie ceva de inchiriat aici dar daca e sa apara ceva te vo anunta.sper sa iti gasesti in curand un apartament!te pup

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

Laura,mult succes,sa va ajute DD sa va gasiti in alta parte..imi pare rau,nu am auzit de inchirieri..Madachan,am inteles ca bb meu a fost cuminte la teatru,am avut ceva emotii ca nu ar sta,dar am inteles ca a fost cuminte...vineri a fost sotul meu sa il ia de la gradi,si azi dimineata tot el l-a dus,asa ca nu am avut cum sa vb eu cu doamna ed.e bine,ma uitmeste pe zi ce trece,este mai receptiv,mai atent,si incearca sa spuna mai multe cuvintele.sunt atat de multumita!as vrea sa il duc si eu la circ,dar stam cam nasolo cu timpul,are un program foarte incarcat..il iau la 12 de la gradi,ii dau sa pape,il culc,se trezeste la 4 si la 5 avem logoped.il solicit saracutzul..dar nu am ce ii face.seara la 9 e rupt de somn.sper ca toate eforturile noastre sa de roade.ma bucur ca edy a inceput sa pape si el cate ceva..tot e bine,decat nimic?nici eu nu stiu cine este baietelul lui ebru,imru...oricum,toti sunt niste scumpi si dragalasi.va las ca m-am intins...pupicei la toti!

Mergi la inceput

Ardeleanu,as vrea sa te intreb ceva oftopic
dar nu ai PM-ul activat.....

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Mada, am dansat la nunta, bebe mic a fost cuminte, a dansat si ea la un moment dat, ne-am distrat grozav. Eu voiam sa plec la somn cateva ore, dar programul a fost antrenant, cu tot felul de surprize, si am rezistat pana la sfarsit, fara sa mai dorm. Vrem si noi la circ, pana cand dureaza? Si la ce ora sunt reprezentatiile? Anul trecut Tea a fost foarte incantata, desi avea opt luni.
Laura, daca aud ceva, iti spun. Multumesc pentru urari, si tie, Voicu.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (20+)

Mergi la inceput

Programul la circ este in fiecare zi de la ora 18 iar in weekend si de la ora 15. Banuiesc ca mai stau o saptamana daca au anuntat si programul pt weekend.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salut si eu toate fetele!
Inca nu au venit sa imi instaleze netul... si nu am de unde sa intru pe net, sa fiu si eu la curent cu toate noutatile. Dar recuperez...
In rest suntem bine, si eu si bebelina, astept sa treaca timpul mai repede ca sa raman in prenatal.

Georgiana
24 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

Madachan,cred ca l-am activat...ti-am trimis si eu un pm...salutare tuturor si o seara placuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ardeleanu

Madachan,cred ca l-am activat...ti-am trimis si eu un pm...salutare tuturor si o seara placuta

http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email

Ti-am trimis un PM.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetele,
am reusit sa intru si eu pe net sa raspund.
Am petrecut un week-end suuper. I-am rupt turta Amaliei !! Amalia a fost printesa serii, s-a distrat, a dansat, a ras nu a tinut cont deloc de musafiri si i-a incantat pe toti (eram asa mandra de ea ) ce sa va mai spun a iesit tare bine si... pe ce credeti ca a pus mana: pe oglinda si pe bani...asa ca v-om vedea ce viitor o asteapta
Laura daca aud ceva despre inchirit am sa te anunt imediat, acum nu stiu nimic.
Madachan... felicitari pentru Edi.. mare lucru sa se acomodeze asa cu gradi. super
Medeea, dar inseamna ai ai fost o nasa super... si bebelina o sa fie o dansatoare innascuta daca de acum din burtica tot petrece. Ma bucur mult ca iti merge bine sarcina. Tine-o tot asa.
Va pup fetele pe toate

Mergi la inceput