Pitici de Ploiesti 6
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madachan/Madachan.jpg)
Madachan spune:
Medeea,felicitari pentru fetita!!!!!
Ardeleanu,a inceput Cristian sa manance la gradi? Edy nici acum nu vrea sa manace sta pana la 4 cand il iau nemancat. In schimb nu mai plange deloc.
Un weekend placut va doresc!
EDWARD 29.11.2004
poze->
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emiliapop spune:
Medeea felicitari ptr. fetita cat despre plimbare trebuie sa gasim o zi cu soare mai calda ca vad ca vin zile urate si eu urasc sa stau in casa asa ca colind magazinele.
Auzi vb sa te intreb tu de ce nu mai intrii deloc la odisee, te-a suparat cineva de acolo ?
Voicu_bebi nu stiu ce sa iti spun despre subiectul asta "care ginecolog e mai bun " ca eu inainte de a ramane nu prea frecventam genul asta de doctori abia daca stiam un nume,doua din auzite.
Eu am ales doctora Mogos la recomandarea unei prietene care nascuse cu ea si a fost multumita de serviciile ei si acum am ales-o din nou la bb2 ca oricum eu nu vreau sa nasc in Ploiesti si o cunosc acum si cam stiu la ce sa ma astept de la ea. Oricum nu poti fi multumit 100% de un doctor ca fiecare are in dotare si "pasaricile lui" ca oricare dintre noi.
emilia cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
nana72 spune:
Medeea, suuuper o sa ai inca o fetita, o sa fie suuuper. Felicitari, ai grija de tine si sarcina usoara in continuare.
fetelor, ce friguri s-au napustit pe noi ca nici nu mai stiu cum sa imbrac fetita cand ies afara ca tot mi se pare ca are manutele reci, si voi patiti la fel cu copilutii vostri? au manutele reci afara pe frig?
A, si noi am intrat si in febra pregatirilor pentru sarbatorirea Amaliei, sambata avem petrecere mare, ii rupem turta Amaliei si m-am gandit sa pregatesc toata sufrageria in ornamente alb -roz. Sunt cam nebuna nu credeti? Asa ca astept idei de amenajare, brizbrizele la masa si toate cele.
va pup pe toate so sarcina usoara burticutelor
Medeea76 spune:
Fetele, multumim pentru urari!!!
Emilia, la odisee nu intru din lipsa de timp (pe net), nu am alte motive. Cand prind timp liber, raspund la pitici de Ploiesti si la ce prind pe moment la zi. De-asta scriu in cate o zi pe la toate subiectele si in alte zile nu dau nici un semn. La pitici apuc sa citesc tot ce scriu fetele, la odisee ar fi prea mult de citit. In plus, la un moment dat mi se parea ca devenisem dependenta de DC si nu am mai intrat pe nicaieri, am rupt legatura cu fetele de la odisee... La pitici imi place mai mult, pentru ca pe unele din fete deja le cunosc, e altceva cand stii cui te adresezi... Unde mergi la cumparaturi? Ca mie mi s-a acrit de Mall si de Carrefour...
Nana, si noi patim asa cu manutele, dar ii iau hainuta cu manecute mai lungi si i le trag peste manute. E drept ca noi nici nu stam foarte mult pe afara... Distractie placuta sambata! Nu mi se pare ca esti nebuna, chiar imi plac ideile tale. Eu la urmatoarea petrecere vreau sa fac totul in miniatura: oua de prepelita umplute, rosii umplute cu vinete sau cu branza, dar dintr-alea mici de tot, mozarella rotunde mici etc.).
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (18+)
ardeleanu spune:
MADACHAN,bb meu s-a acomodat bine multumesc lui DD.a inceput sa si manance ,e ok.nu imi vine sa cred ca s-a acomodat asa repede.sunt foarte multumita de personal,doamnele sunt foarte dragute si au grija de toti copilasii.l-am vazut pe micutul tau,vorbeste toa,si este un scump....imi pare rau ca nu mananca...acasa manca,sau e tot mofturos?NANA,te-as sfatui sa ii faci impletitura de baloane,sau floricele..eu i-am luat motul in curte lui cristi si am facut o arcada mare si floricele din baloane puse pe mese si agatate pe ici pe colo...va sarut pe toate si pe bebeii vostrii
zeririlouiza spune:
Buna fetelor.
Medeea sa-ti traiasca fetita, felicitari
Eu nu am intrat zilele acestea ca am fost libera de joi pana ieri si daca la serviciu stau de dimineata pana seara in fata monitorului acasa nici nu am aprins calculatorul imi era sila de el numa cand il vedeam, in rest suntem bine eu si bubulina.
Va pupicesc si va doresc o saptamana frumoasa
Louiza 26s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Buna dimineata si scuze ca dau buzna, dar am nevoie de ajutorul vostru.
Am nascut la inceputul lunii septembrie si inca nu m-am invrednicit sa depun dosarele pt alocatia copilului. Am nascut la Giulesti, dar eu am domiciliul (cel de pe CI) in Ploiesti (dar stau in Bucuresti cu chirie, pe motiv de serviciu). Din cate am inteles, toate actele pt alocatie (si cea de stat, si cea pt nastere, si pt trusou) trebuie depuse in Ploiesti, unde am domiciliul. Problema e ca eu stau toata ziua singura cu copilul, iar sotul are un program infernal, de dimineata pana seara tarziu.
Spuneti-mi, va rog din suflet, daca stiti cumva macar programul de la Serviciul de Alocatii din Ploiesti (daca a mai depus actele vreo mamica de curand). Eu am incercat sa ma interesez de pe internet, am aflat un nr de telefon, incerc de cateva zile sa iau legatura cu ei, dar intra mereu faxul. Daca tot fac un drum pana acolo (o sa-si ia sotul o zi libera sa rezolvam si problema asta), macar sa ajung in timpul programului.
Va multumesc mult de tot, si raman indatorata.
Gabi, fericita de David scump
Asa crestem noi
zeririlouiza spune:
Buna fetelor.
Gabi cauta pe internet la saiturile lor poate gasesti ceva informatii
Louiza 26s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Medeea76 spune:
Vivela, din cate imi amintesc, programul e destul de aiurea, dar nu te pot lamuri. Oricum sotul tau trebuie sa faca doua drumuri, primul pentru a vedea exact ce acte sunt necesare si sa-si noteze programul, al doilea pentru depunerea dosarului.
Fetele, nu am timp, ca de obicei, week-end-ul asta suntem nashi de cununie si azi mergem la potroace, va pup.
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (20+)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
Medeea,felicitari pentru fetita!
Dragele mele,de cand a inceput picia mea scoala nu mai am timp nici sa rasuflu dar sunt tare multumita deoarece pana acum are numai 10 pe linie si mi-e laudata de toti profesorii.
Durerea noastra e alta :propietarul apartamentului in care locuim acum vrea sa-l vanda pentru a se retrage in orasul de unde este si ne vedem nevoiti sa ne cautam in alta parte.Putem oferi maxim 500 de roni asa cum platim si acum,un pret acceptabil pentru Ploiesti dar nu gasim decat in zona centrala sau apartamente super renovate(dupa cum suna anunturile) si la preturi peste 200 euro.
Actualul propietar ne-a asigurat ca nu e urgenta si ca incearca sa gaseasca propietari care sa ne accepte in continuare dar noi nu vrem sa riscam sa fim dati afara de noul propietar si in cateva zile sa fim nevoiti sa ne mutam.Nu vrem sa-i schimbam nici scoala Alexei ca,saracuta, a schimbat 4 scoli in 5 ani si asta isi cam pune amprenta.La nevoie propietarul actual a spus ca ne da si referinte,actualii vecini la fel,ca sa dovedim ca suntem oameni seriosi si nu umblareti cu cortul,toate facturile sunt platite la zi,deci nu avem probleme.Noi aici avem contract de comodat si , dupa contractul respectiv,mai avem un an dreptul dar.....
Asa ca , daca auziti pe undeva pe cineva care cauta chiriasi seriosi,pe termen lung,pentru un apartament cu 2 camere,mobilat sau macar paturi,aragaz si frigider sa aiba,noi suntem aceia.Din pacate nu ne permitem sa platim shpe luni avans.Nu cautam lux dar doresc sa imi instalez internet ca sa pot lucra.Nu suntem galagiosi,nu ascultam manele la maxim,nu ne injuram si urlam unii la altii,nu barfim cu vecinele "binevoitoare".
Asa cum am spus,preferam in zona de sud sau apropiere dar,la o adica,oriunde e posibil sa gasim,noi vom fi multumiti.
Am dat anunturi peste tot,am intins antenute la cunoscuti...Acum va cer voua ajutorul!Si va multumesc anticipat!
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven