reclamele tv
Raspunsuri - Pagina 6
elyda spune:
da alea tot la un iaurt cu:" vai , nu ma filma ca sunt balonata!?" cum vi se par ca pe mine ma enerveaza la culme !! ce legatura are filmatul cu balonatul ca doar nu-i baga camera de filmat in c..!

dana
26octombrie spune:
bre, din categoria "reclame cretine rau, intr-atat cat nu credeai posibil, da te ia un ras de numa..." cea mai noua, dupa care ma topesc, e ..- cautam un cuvant sa continui descrierea, da nu'l gasesc - ei bine, cea cu scuturatul gentii, orangina. ma scutur de ras de cate ori o revad. banui ca produsul e un crap, ca toate "sucele", da reclamei eu i-as da 10 puncte.
intra-devar, abunda reclamele proaste; daca veti fi putin atenti veti observa ce mi-a spus si mie cineva ce lucreaza in domeniu: conteaza targetul. toate reclamele adresate gospodinelor sunt exact asa cum se presupune ca e targetul.. tot ce-nseamna detergenti, margarina, produse de curatat, you name it, toate-s de-o stupiditate stupefianta.
dar sunt si reclame precum nestematele. noaptea devoratorilor sta marturie.
exista cineva caruia nu i-a placut reclama la haineken, cea cu naveta spatiala ce se transforma in bar? and now, what? now we wait. parca asa suna, nu?
sau cea de mai devreme, la prezervative? si multe altele.
printre extrem de putinele reclame ce nu merg pe umor (caci eu pentru cei ce pedaleaza pe umor sunt target) mi-a placut cea la seat altea, parca, cea cu animalutele ce coboara tiptil si hipopoul trist ce ramane, uitat, in urma..
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
danitin spune:
Dar de aia la sampon care se termina cu "parului tau ii sta bine pe cap" ce parere aveti?
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
danitin spune:
A, si ma mai distram chiar ieri e cea de la cauciucuri, aia cu degetul simte o diferenta de temperatura de ..., si una de presiune de.... iar acum simte si soseaua
Cred ca au tradus-o aiurea...
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
iulistefan spune:

quote:
Originally posted by ioana_b_23
Intr-adevar, majoritatea reclamelor de la noi sunt de prost gust dar astanu inseamna ca nu sunt si unele dragute.
De exemplu, ce ziceti de reclama de la orange, cu cei doi "omuleti" care fac schimb de "gura". Mie mi se pare extrem de reusita!
ai innebunit!?sorry-nu esti singura careia-i place...m-am mai certat cu catziva prieteni pe tema asta:)
se vede ca sunt eu bolnava cu nervii
-pt ca ma gandeam sa dau in judecata orange din cauza reclamei aleia-care pe langa faptul ca ma enerveaza mai este si prezenta peste tot...kiar ma gandeam odata...daca s-ar da o lege impotriva reclamelor astora agasante (bine, bine, principiul de baza este sa fie agasante dar...)...adica cum?!n-am voie sa fumez ca face rau, dar sunt obligata sa indur mucishorii aia de la orange odata la 5 minute?!

iulistefan spune:
faptul ca reclama vizeaza targetu' e stiut-mie doar imi pare bine ca nu sunt gospodina, pentru ca, asa cum s-a spus mai devreme, sa ma inscriu in targetu' pentru care reclamele sunt idioate m-ar umili profund!!!:))plus, ar mai fi o kestie, zic io-e ceva mai greu sa faci reclame inteligente sau funny pentru detergenti si inalbitori decat pt bere sau prezervative si probabil nici nu s-au nascut inca oameni care sa-si consume imaginatia si sinapsele in domeniul asta...
m-am inscris in grupul celor care au adorat reclama cu musculitza
de la v...ne (desi nici nu mi-a trecut prin cap sa renunt la abonamentul meu o...e)-prezenta ideea mea de viata, dar nu am prins legatura directa cu vorbitul la tel (asta kiar ar fi pierdere de timp!!!)
sunt fana 'dorel'-nu de alta, dar prea e treaba reala-nu ma credeti, aduceti-va aminte de pana de curent de acum ceva vreme (2-3 sapt cred) care a paralizat bucurestiul!!!-plus e cu si pentru target-atat de scurt si la obiect!
mi se pare draguta si reclama doamnei cu magazinul de antichitati (cea mai reusita din seria cu acelasi mesaj, dupa parerea mea)
...si nu inteleg deloc reclama pe care o tot aud acum la radio cu posta si 'va rugam exprimati-va afectiunea fata de postasi si postarite cu moderatie'
b.nica spune:
ca tot romanul gasesc reclamele tv bine venite;te uiti la un film si simti la un moment dat ca ai manca ceva,sau dimpotriva ca ai ceva ..urgent de rezolvat,mai dai pisica afara,mai butonezi pe alte canale (relele parca sunt vorbite dau in acelasi timp),etc.dar de cele mai multe ori .....poti sa tragi un somn bun pana sa revina la loc filmul, de te uiti nauc si iti freci memoria ca nu mai stii la ce te uitai.
ideea este: nu exista o limita anume a duratei reclamelor?
puppe spune:
Despre durata reclamelor: nu cred sa existe o limita a calupului publicitar, poate doar cea stabilita de fiecare post TV. De ex., pe AXN reclamele dureaza ff putin (nu stiu daca depasesc 5 minute), in timp ce pe Pro Tv eu adorm, inevitabil, in timpul pauzei publicitare dupa ora 23.Poate mi se pare mie, dar am impresia ca tin minim 15 minute. Va rog sa ma contraziceti daca am gresit!
in schimb, ce NU vreau sa vad, indiferent de ora, sunt noile reclame la ING cu pensiile private (cand aud "Stii de la ING!" fac frisoane, mi se zbarleste putinul par ramas, am cosmaruri, imi amintesc de seful meu, ma trec transpiratiile reci etc etc. Ma simt asa ca o retardata care are nemeritatul noroc sa vina niste tipi cu nume tampite (auzi tu, Tita??!!!)sa-mi spuna sec "Nu esti mai desteapta decat un prescolar!' sau ma rog, asa ceva...Nu stiu ce m-a apucat de reactionez asa, dar zau mi se strepezesc dintii cand aud reclamele cu pricina.
In schimb, imi plac foarte mult reclamele la Zaraza si mai nou cele la e-jobs (chestia cu "e un job, nu o casnicie" mi-a intrat in vocabular deja).
Oliv75 spune:
CNA-ul stabileste durata calupurilor de publicitate (durata maxima) in functie de orele la care sunt difuzate (cel putin asa cred), precum si intervalul de timp intre doua calupuri publicitare (durata minima).