Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)
Raspunsuri - Pagina 21
ralualexandrei spune:
Sclerozaa roza pe capul meu ![]()
Pt nodul o compresa cu o felie de cartof sau o felie de lamaie.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
diana_jors spune:
laina: daca imi dai si cartea macar cu o seara inainte de examen, m-as duce
Chiar daca am situatia asta asa dubioasa (se prind secretara si decanul cu mainile de cap cand ma vad iar
), chiar am invatat, si chiar am ramas cu multe...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Laina spune:
Andra, multa bafta pentru Robert!
Diana: pai daca te-ai foit atat cu ea, trebuia sa mai si ramana
mai ales ca nici urata nu ti-a fost...
diana_jors spune:
Andra: bafta multa pentru Robert!
Fac acuma capitol nou...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
madybulancea spune:
Mda intru si eu in clubul studioaselo...eu sunt anu II dar niste restante din primul an k au fost ex exact in ziua in care am nascut asa ca tre sa invat dar nu prea am spor....deci sunt alturi de voi!!!
Vreau sa ii alud si eu progresele nazdrvanului meu:deci se intoarce pe burta intr-o milisecunda si de ieri face si miscarea invers,isi suge degetele de la picioare intr-o veselie,a reusit sa se aseze in pozitia de mers de-a busilea dar inca nu poate sa meraga si urla de ofticat ce e, gangureste toata ziua, se ridica din leaga in fund chiar si din pozitia culcat pt ca se apuca de bara, apuca jucariile f bine, cand e pe burta se taraste inapoi ca inainte e mai greu...asta este puiu meu mic pe care il iubesc enorm de mult si nu as putea trai fara el...nici nu imi mai pot imagina vaita fara el,chiar dak e greu si obositor si toate cele...trec toate!!!!
Martutza pe unde esti???deci am hotarat vin pe 28 la baby expo si poate reusim sa ne vedem...
roxanici multumesc ca mi-ai zis de trixerai-a trecut pielea aspra...
Va pup!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
sherbi spune:
nu ma bateti, sunt si eu pe-aici, dar inactiva din lipsa de timp.
noi suntem bine. o avem pe nasa in vacanta si profitam la maxim de przenta ei.
la capitolul motricitate stam relativ prost. nu stam in fund, nu ne intoarcem de pe o parte pe alta nici acum, nu facem miscari de pendulare, doar stam tepeni in picioare sustinuti.
mancam o masa de fructe la 10, am inceput de 4 zile cu supa (eu i-am dat crema) la 2-4, cereale seara la 8-10. completam cu lapte de titi, dar nu de fiecare data simte nevoia sa suga dupa masa. legumele le facem la aburi si mi se pare mai eficient si nu pazesc oala sa nu mi se arda.
cereale avem humana, nestle toate 4 luni plus.
vocabularul este relativ saracut: amamam, tipa mult, face baloane.
roade tot ce prinde, dar nu-i nici un semn de dinti.
plange sa stau cu el tot timpul, deci sunt cu nervii la pamant cand vreau sa-mi fac un dus, sa-mi arunc un machiaj pe ochi sau alte cele, dar rezist eroic ca-i mic si nu pricepe ca avem si noi cei mari nevoile noastre.
noaptea se trezeste sa manance de 2-3 ori. ii dau san ca-i mai comod. nu m-as deranja sa-i fac vreun ceai pe la 2-3 noaptea.
apropo, cele care ati intarcat, cum ati reusit? ca eu cred ca s-a format dependenta de titi si greu vom scapa, iar eu cam vreausa-mi iau liber, ca mi-am facut datoria de alaptat cel putin 6 luni.
eu sterilizez cele 5 biberoane in care-i fac lapte pt. cereale si-i mai pun apa, dar nu se impaca cu ea. oricum cred ca nu isi mai are rostul atata timp cat baga in gura tot ce prinde.
cat despre spalat rufe, i le spal cu ale noastre in masina, cu detergent normal, balsam si clatire normala de cand s-a nascut. de calcat le calca femeia pe toate. nu prea ma agit ca-i flavcau mare de-acum.
avem vreo 7,500 si 70 cm estimativ.
nu ne imbracam gros si evitam caciulita pe cat posibil. eu merg pe ideea de calire.
deci, nimic nou sub soare.
va pup si promit ca o sa intru mai des, acush ca vine frigul...
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)