Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Laina: hihi... daca sunteti curioase poate va povestesc si cum am ajuns sa fac acuma al 8-lea an la facultate de 4 Sa nu credeti ca nu-s capabila, ca mai am una terminata, da' cu asta chiar a fost complicata treaba Si daca se intampla ceva si nu o termin anul asta, o sa iau dup-aia diploma de 3 ani, dupa 9 (practic) de scoala

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

hai Diana, zi-ne abia astept sa mai aud povesti, ca si eu mai am o fac terminata...pierdere de timp.. Zi-i! Da'sa ne zici si ce facultate e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Fetelor, Diana si Laina bafta la examene. Eu am unul la anul pt experti contabili pana atunci ma mai chinui sa citesc cate ceva da vad ca nu prea am succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

mersi fetelor de raspunsurile in legatura cu nodulul de la vaccin; dar voi ati intrebaat dr de la ce a aparut? si daca e ceva problema ca a aparut?

nu ma mai lasa timi sa scriu

Mergi la inceput

Laina cand citesc ce face a ta, sa se ia de mana cu al meu, nu la capitolul mancare ca aici slava Domnului nu face mofturi, da in rest cam aceleasi faze.

Mergi la inceput

Kmi eu i-am pus frunza de varza si s-a mai tras.

Mergi la inceput

Cria...mama ma-sii...au si ei hachitele lor...decat ca-mi vine uneori sa ma duc in lume, mai ales cand vine ora de masa...mai bine stau pe carbuni incinsi :))) Da'asta e, ne-om face noi mari. Am zis la un moment dat ca o fi vorba de dinti, da' n-are cum asa devreme, si-n plus, numa 'asa, cand o apuca?? se mai trezeste a cateodata, sta calma si deodata pune un bot de suparici si frige un plans...apoi iar se mai apuca de vorbit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Bun atunci... daca tot am bebe cuminte deocamdata sa va spun:

Anul 2000-2001: vroiam facultate... eu vroiam sa fac matematica, mama vroia sa ma faca economista, tata spunea ca daca fac matematica ma stric de cap si ajung sa spun pe strada "radical din" in loc de "buna ziua", ca mai stie el cazuri... Si ca sa impac si capra, si varza, dau la mate-info (dubla specializare) la zi, si la Stiinte economice specializare Marketing la FR (frecventa redusa, aveam cursuri 2 saptamani/semestru)... fac primul an si la una si la alta, toate bune. Am uitat sa va spun ca era pe vremea cand se faceau 2 fara taxa...

Anul 2001-2002: surpriza, a doua trebuie platita! Eu ca nu si nu, ca am semnat contractul pe fara taxa cat timp respect regulamentul de credite... audiente la decan, prorectori etc... n-am rezolvat nimic Asa ca intrerup studiile pe motiv ca n-am bani de taxa (si mi-au aprobat )

Anul 2002-2003: Cum la cealalta faculta eram anul 3 si aveam un an de foc (era anul de gratie dupa care mai ramaneau cam 25 % din studenti) intrerup din nou studiile (aveam dreptul la 2 ani de intrerupere) fara motiv (se putea daca se facea cererea inainte de inceperea anului)

Anul 2003-2004: S-a terminat cu joaca, reiau studiile, cu taxa, anul 2 ID fara specializare (ca nu mai era FR , si repartizarile pe specializari se faceau la finele anului 2, in urma unor cereri) Din anul asta m-am si angajat, si in sem 2 nu m-am dus la examene deloc, ca aveam licenta la cealalta. A trecut cu bine... In
vara imi dau si eu seama ca n-am completat cererea de repartizare pe specializare, dar... ce-mi mai trece prin cap: la ce sa continui la ID daca nu mai am alta faculta de facut, hai sa trec la zi sa scap cu un an mai repede (la ID se faceau 5 ani)... Asa ca ma duc iar cu jalba la protap la decan, ca vreau Marketing (chiar daca nu mai erau locuri libere, dar eu aia am inceput-o!) si la ZI! Solutia: dau din nou admitere, imi recunosc primii 2 ani in baza creditelor, si trec la Marketing direct in urma cererii completate Si fac anul 3 Marketing zi. Raman cu dosarul de practica nepredat (n-am avut efectiv timp sa-l fac)

Anul 2004-2005: Anul 4, Marketing zi. Dar nu imi dau licenta ca n-am predat practica din anul anterior, dar nici anul asta nu l-am facut.

Anul 2005-2006: Am lenevit recunosc...

Anul 2006-2007: Ma hotarasc sa imi dau licenta, cand aflu ca am de dat 6 diferente Dintre care 4 erau educatia fizica din anii 1 si 2, care la FR/ID nu se faceau, dar la zi da...

Si am ajuns in anul 2007-2008, cand in sfarsit ma inscriu sa imi recunosc educatiile fizice de la cealalta faculta (ca doar le-am facut), sa imi predau dosarul ala de practica, sa imi dau ultimul examen (o materie de anul 1) si ... licenta...

Cam asta e povestea unei facultati simple, facute "1 in 2" Sper ca nu v-am plictisit

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am citit pe fuga ca am o gramada de treaba asa ca raspund tot pe fuga:

Fontanela nu trebuie sa prezinte ingrijorare decat daca pana la un an nu se inchide sau daca se inchide prea repede caz in care nu se mai administreaza Vigantol sau calciu,deci poate fi reglata foarte usor indiferent de situatie.

Mucisori are si Edy pt ca nu stie sa-i sufle ii trag cu batista bebelusului sau il spal pe fata si se enerveaza si pufneste asa ca scapa de ei involuntar.

Premergator am folosit la toti trei si nu au fost probleme cu mersul sau Doamne fereste accidente.Asa ca eu sunt pro.

Scaun de masa inca nu am luat dar studiem problema pt ca deja e necesar.

Partea haioasa este ca dupa ce s-a marit Maria am dat tot ce aveam ,daca Edy nu era in plan ,acum trebuie sa cumpar altele.

Pupici la mamici si pitici.

P.S Robert a inceput clasa a cincea asa ca tineti-mi pumnii.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Diana, da te-ai chinuit oleaca cu cele facultati...damn..nu poti sa dai inca un ex in locul meu? mai am pe 24 la economie politica, si asa ce-s paralela cu tot ce inseamna economie.....

Mergi la inceput