*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)
Raspunsuri - Pagina 18
piticasigogosica spune:
Andreea suces sa gasesti asa o bona "ieftina" si mai ales succes cu cilul,sa vina nu?!!
Nu ai luat nimic pt protectie?
piticasigogosica spune:
Andreea pai asta e si problema mea ca nu e timp sa faci curat in 3 camere in doar 5-6 ore inclusiv calcatul!!!!As da si 60 lei da sa faca mai mult.A ta nu vine si la altii????Am si eu nevoie
vas spune:
Simsonel, nu e nici o problema cu bebe. Lasa-l in pace.E ceva normal la cei mici. Chiar daca i-ai fi dat suzeta tot si-ar fi bagat degetele. Si printesa mea isi baga pumnul pana ii vine sa vomite. Mai nou vrea sa bage degetul si atunci cand suge. Eu cred ca ei fac lucru asta din reflex, asa ca degeaba incerci sa-l dezveti. Stai linistita ca e ceva normal si fara urmari.
Bine ati venit printre capsunei.
Activeaza-ti si Pm.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
addinel spune:
andreea dap, se pare ca eu refuz ofertele bonelor binevoitoare
. auzi, da' daca tu vrei 6 ore/zi, 3 zile/sapt si io vreau 9 ore/zi, 5 zile/sapt tu oferi 2.5-3 mil si io 9-10 mil o regula de 3 simpla da' complexa zice ca suntem pe aceeasi lungime de unda.
fetele si baiatul
si ca sa te incurajeze cineva, in asteptarea rusilor... 

pupici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
addinel spune:
quote:
Originally posted by Simsonel
Buna mamicilor,
Sunt si eu o mamica cu o capsunica de 3 luni si 1 saptamana si am urmatoarea problema. De ceva vreme (cam 1 luna) capsunica mea isi baga manutzele in gura. Chiar daca ii este foame chiar daca nu. Suzeta nu prea ii place in schimb manutzele ei da. Nu reusesc deloc sa o fac sa renunte. Ce sa fac? Nu vreau sa ajunga sa-si suga degetele si sa-si deformeze dintii ulterior...I-am pus si manusi dar degeaba. Baga mainile in gura cu tot cu manusi si le uda complet si pe alea.
Cu drag
Simsonel si Diana (12.06.2007)
si eu am aceeasi problema. daca aveti vreo sugestie o astept cu drag
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
Madi spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Madi, eu ii dadeam lui Matei mar ras pe razatoarea de sticla si iesea practic ca un piure. Il manca destul de usor asa...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel
Liviana multumesc pentru raspuns. Problema la mine erau merele, am luat unele mici, bot de iepure, ca asa imi spusese doctorita. Acum am incercat cu un ionatan si, intr-adevar, iese piure. Of, am chinuit copilul cu mere ciudate!

Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
numai_eu spune:
Buna seara mamici si capsunici.
Am revenit si eu dupa 2 zile infernale. Vestea buna este ca am fost la endocrinolog si pot sa alaptez in continuare. Sunt foarte bucuroasa. Ma gandeam pana plec la serviciu sa ii fac puiutului program cu 5 mese pe zi la interval de aprox 4 ore, ca sa pot veni acasa sa-l alaptez. Credeti ca este ok pentru 3 luni si o saptamana?
Cand vad cata bataie de cap aveti cu gasirea unei bone am inca o data confirmarea faptului ca sunt norocoasa ca poate sa stea mama cu puiutul. Dupa ultimele doua zile chiar s-a si obisnuit cu ea, deci sper sa nu mai fie probleme. Bine luni a plans saracutul cat a plans probabil in 3 luni pana acum. Dar ieri deja s-a obisnuit si a fost tare cumintel. Doar ca nu a prea vrut sa manance de la mama, a reusit sa-i dea abia 300 ml lapte toata ziua, iar cand m-am intors eu seara s-a intins imediat spre mine si tot cauta sanul cu gurita. Din pacate nu aveam voie sa-i dau san din cauza substantei de contrast de la tomografie, asa ca a adormit nemancat si i-am dat abia pe la 23 cand s-a trezit din nou. Nu va spun cum s-a repezit mititelul pe san atunci.
Liviana mi-a placut tare mult ce ai scris. Si eu vreau un al doilea copil. Dar nici acum la primul nu sunt prea stresata si ma bucur din plin de maternitate. Imi era teama inainte ca nu o sa fiu o mama buna, dar pe zi ce trece simt ca il iubesc mai mult. Si imi e asa drag cand suge dimineata cu ochisorii inchisi, iar cand termina ii deschide si imi zambeste, cand ma tine cu manuta lui mica de un deget pana adorme, cand imi zambeste, cand se alinta la pieptul meu. Ma simt implinita ca femeie si simt ca de cand am nascut mi s-a umplut sufletul de dragoste. Si la fiecare gest al celui mic ma gandesc cu drag la sotul meu si parca si pe el il iubesc mai mult acum. Si imi e asa drag cand descopar noi asemanari ale puiutului cu taticul lui.
Chiquitita
de la Andrei pentru Liviuta.
Vad ca vorbiti de cazutul parului. Si eu ma alatur mamicilor in suferinta, toata casa e plina de par, patutul puiutului, in manute are mereu cate un fir de par de la mine. Cred ca o sa rezolv si eu in curand problema cu foarfeca.
Despre diversificare eu am de gand sa incep abia in decembrie, cand o sa am si eu cateva zile libere si o sa stau cu puiutul acasa sa il supraveghez eu. Nu ca nu as avea incredere in mama, dar vrea ca desi plec devreme la serviciu sa fiu eu cea care este langa el la fiecare pas important din viata lui. Si doctorita lui este de acord sa incep diversificarea mai tarziu, chiar azi imi zicea ca e prea mic si nu se pune inca problema de diversificare.
Fetelor de mult tot tin sa va intreb si uit. Voi cum ingrijiti fata puiutilor? Eu il spal doar cu apa si nu ii dau cu nimic altceva, dar mereu e plin de lapte si din cauza asta are uneori obrajorii cam asprii.
Edit Androix 

sa vina rusii.
carstea spune:
MAMICI cu experienta,spuneti-mi ce sa fac!
Rares are un ochisor mai rosu si un pic umflat la pleoapa.Ce sa fac? Cred ca a luat curent!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
chiquitita spune:
Androix sper din tot sufletul sa iti vina ciclul!!!!!!!!!! 

Mami de Livia (08.06.2007)
mica0307 spune:
doxinu vezi cojitele sa nu fie si de la sampon. Eu am folosit initial nivea pentru Maya si i se usca pielea de la el. Am schimbat cu klorane si sunt super multumita.
addinel nu le mai baga in seama. Fiecare cu vremea lui...
.
kid si noua ni se ïndoaie""urechile cand stam pe o parte. Dar cand sta normal nu mi se pare ca are urechile "blegi". Am mai auzit pe cineva ca le-a lipit cu leocoplast
.
dideip of cu soacra asta a ta. Mai bine pleaca iat in Italia
.
liviana la dus Maya a dormit tot drumul, s-a trezit cand am ajuns acasa si bagam masina in garaj. La intoarcere am venit cu mama care a stat cateva zile pe la noi (am avut o nunta sambata si am adus-o sa stea cu Maya). SI ce sa zic sa mi-a tinut-o numai in brate...si 2 zile a fost tare maraita, parca nu ii convenea deloc patutul. Acum vad ca si-a revenit.
Vreau si eu reteta de friptura. Felicitari pentru casa, sa fie intr-un ceas bun!!!
pitica si androix eu am luat pentru curatenie generala 2 tantii de la sotu'de la serviciu. Au facut totul adica si spalat geamuri, faianta etc pentru 1 mil amandoua pentru vreo 3-4 ore intr-o zi.
numai_eu eu o sterg cu ser fiziologic pe fata si cu o compresa sterila si seara la masaj ii masez un pic si orbajorii, deci ii dau cu putina crema si pe fata.
androix ma alatur si eu fetelor 
. Pai sa vina sau sa nu vina???
carstea vezi sa se fi zgariat el cu manutele.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze