Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

vazut pozele Adinei si ale Oanei (asiza). si fff faine.
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

noi suntem tot cu muci - raportam o noapte crunta si cu fff multe treziri si dormit in fund cu fata in brate. Aspiratoru abia se odihnea ca incepeam iar. Azi dimineata a fau t si febra 38.6
Nurofen si eferalgan alternativ. Alte idei? Va multumim de sustinere.

marani si noi avem astfel de episoade - si tot pe dinti am dat vina - si tot nu i-a mai isit nika. Culmea e ca a mea a inceput si ziua sa faca asa ... din senin incepe sa planga, scoate suzi afara is incepe sa urle, se zvarcoleste de-a dreptu. Eu zic ca-s dintii in continuare.
ziggy sanatate micutei. da. da. batista e fff buna - te scuteste de mult efort.

am ramas datoare:
- si noi papam cand totul blenduit - cand si cu bucati mai mari. Mai papam si din borcane de 7-8-10 luni - si alea sunt cu bucati - si macaroane si pandispan si morcov bucati mari ... etc.
- carucior - am luat ct05 de la chicco din metro - si sunt fff multumita.
- si noi papam deja ardei si rosie - toate fierte si blenduite - eu nu i le-am cojit - doar prima data - in rest ... nu.
- e ok iaurt zilnic
- e ok branza calcica zilnc

stiu ca mai era ceva de raspns - dar nu gasesc acum
revin

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Am trimis la Laura, Donia, Dandusa, Teutz. eu zic sa facem asa: cine vrea cere. cuiva care o are, pe pm. ca altfel trimitem pana murim...sa fim sigure ca o au , in primul rand, fetele care stiu sa faca capitol nou. merge asa?

a, daca stergeti un pm inainte sa fie primit, nu mai ajunge la destinatar. mai nou.... deci asteptati sa apara trimis in outbox pt ca sa l stergeti, altfel e trmimis degeaba

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neatza!

Multumesc fetelor pentru idei de carucior ...azi noapte am visat numai carucioare ...asa ca azi merg sa iau unu, ca n/am pierdut noaptea degeaba. Pun poze de indata ce am cu ce ma lauda
MIRO spor la treaba cu trimisul PM si sa nu ma uiti, da? frumoasa cu ochi albastri.
CHRIS a citit doctorul rezultatele? Vino cu vesti bune!
MARANI imi pare rau, mai ales ca de la 5 luni avem si noi probleme cu somnul. Azi noapte a dormit bine, o singura trezire de jumatate de ora la 4, dar alaltaieri seara......m/a terminat! Nu stiu ce sa zic...sa fie de la dinti...sa nu fie...pe unii ii chinuie foarte mult pana sa iasa...dar totusi mergi la un doctor...nu stiu cat de mult te poate ajuta si el, dar incearca, poate are ea o durere de se trezeste.
DANDUSA ce meniu .Noi nu papam atatea...
ROXANICA ardei si rosii pun in ciorbita si le blenduiesc impreuna cu cartofii, piept pui, broccoli etc. Paste nu am incercat inca, iar iaurtul il adoram...zilnic la masa de la 18 un iaurt Campina mic, cu 3 biscuiti nestle rasi.
TEUTZ
OANACAT si Alessia bea din canuta...are si de la Avent, dar cel mai bine bea dintr/o cescuta mica, alba de espresso
RUXANDRA bravo ca ai ajuns la film. NOi mergeam saptamanal la cate un film, pe vremea cand eram tineri...acum avem copii, rate, probleme cu somnu......dar sincer mi/e dor. Astept sa se deschida si la noi multiplexul si trebuie sa vedem un film, la cinema...ca acasa mai apucam cateodata.
AKA felicitari pentru ridicare

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Cred ca a luat si Antonia raceala de la mine chiar ieri am fost la medic a consultat-o si nu avea nimic,azi noapte cred ca s-a trezit de 100 ori ii curgea nasul siof mititica

Dandusa-ce de bunatati papa Crinuta,o sa incerc si eu legume la cuptor,mersi

Mirona-si noi la fel am patit cu raceala cand am fot la medic nu avea nimic si azi noapte au inceput mucii la ora 4 am pus aspiratorul sa scoatem mucisorii si am bagat nurofen
multa sanatate Karei

Adinazot-felicitari Alessiei pt primii pasi si tie multi sa treaca spatele
superba Alessia cu baticut

Roxanica-1.ardeii fierti cu celelalte legume,rosii nu papam
2.paste nu am incercat dar ii le voi da pasate pt prima data
3.papam aproape in fiecare zi iaurt

Ruxandra-de acord

Beatrice Maria de Chinico
Christian Gabriel de Doni

Ziggy-zii sa ia batista bebelusului e f buna

trimit mesajul ca Antonia tot umbla pe la butonul restart parca vad ca pierd mesajul

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Na ca am si eu cateva minute libere sa prestez niste raspunsuri:
Flore, noi am luat zilele trecute un carut sport de la Chicco, 300ron care e tare practic si ocupa loc putin in portbagaj.
Rares papa rosiile numai fierte, fara coaja si fara samburi. Ardei nema, cruzi nu-i baga in seama, fierti nu-i plac. Am incercat sa facem experimente sa-i dam in manuta felii de rosii crude. Se joaca cu ele, le intinde peste tot, numai in gura nu le baga...
Bey, eu sunt din gasca fetelor cu d...cine-mi trimite parola? Sau nu o merit?!!!
Porumbito, pare rau de masina!!! Cam asa se intampla si pe aici, noi am patit-o in decembrie, mai exact pe 30 decembrie cand exact nimeni nu mai lucra, masina noastra era nou-nouta, pusa in parcare pe loc proaspat platit la primarie (pe care Cata al meu l-a 'suflat' unui vecin fiindca a depus cererea inaintea lui cu o zi-ala a venit la noi la usa sa ne zica ca el are mai mult drept la locul ala ca sta de mai mult timp in bloc...noi i-am zis ca ne pare rau bla-bla). A doua zi am gasit-o cu gemuletul din stanga spate spart. Deci doar sa faca rau!!!
O sa revin fiindca legile lui Murphy se aplica...m-au napadit clentii...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

f pe scurt: iar e kkcioasa, dupa 2 zile de regim, ieri a facuit numai cacareze, mi-a fost chiar frica sa nu se constipe... si aseara i-am dat lapte HN combinat cu milupa obisnuit... si, surpriza: azi dim diaree din nou... of, cred ca trebuia continuata dieta mai mult de 2 zile
in rest, nu apuc sa fac nimic, circul toata ziua dupa fundul ei, mai nou a descoperit un nou sport: impinsul scaunului prin bucatarie, si e destul de periculos... ai inca unul: intorsul walkerului cu curul in sus si impinsul lui asa ... deci, e gre;le cu mersul asta
revin imediat cu poze, acum fug s-o culc
ps: dandusa, jumperul e cumparat din franta, firma e jane si a costa 60 euro

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Buna fetelor!!
Referitor la carucior, noi avem Graco_model VIVO , este cam masiv dar intra in porbagajul masinii( recunosc ca este o masina mare), copilul e in siguranta si in timp si-a demonstart rezistenta (roti si suspensii). O chestie nu am incercat .. sa ii spal husa.
www.graco.ro; Daca intri ai sa gasesti modele si pe la 3 milioane. Ai de unde alege flore.Acolo sunt si explicatii, dimensiuni,
Eu sunt multumita de el.

Capitolul hrana:
- cu sarea o lasam mai incet, dar i-am mai dat HIPP mai ales cand mancam in oras sau suntem in deplasare.
- hrana fara sare nu are gust. Daca nu are carne la o masa chiar este fara gust...
- i-am facut astazi fasole verde cu rosii si gogosari multi..
- Ati dat copiilor rosii crude pana acum?
- Dati copiilor sucuri de fructe?
Parerea medicului: daca fructele sunt din import atunci substantele cu care sunt tratate sa reziste in timp (banane, portocale, lamai, pere.. sunt stropite cu ceva sa reziste ) se absorb imediat in sange; daca le dam cu pulpa absortia este intarziata si ingreunata.
Eu ii mai dadeam suc de portocale cu mar dar... m-am descurajat.
Voi ce spuneti... sau ce stiti in legatura cu sucurile?

BB 9 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=19981231213.16777024213.1189079607849&page=1" target="_blank">Matei la 8 luni

Matei_dec_2006_laNastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

incredibil dar adevarat!

Octavian nu mai mananca ! NImic! Decat tzatza! de doua zile...cand si cand cate o lingurita doua din tot ce ii prepar si care ii placea! Nici la linguritza nici la biberon nu papa! SI maraie continuu! NU cred sa aiba rosu in gat ( ma sinucid daca e racit iar!) ca nu da semne de boala deloc si chiar cand era bolnavior si cu febra manca ! Ce o fi cu el? Nu credeam sa ajung sa ma plang pe forum ca grasunul meu nu papa! Dar asa e! Hmmm!

ok cu parola astept si eu pm!

ardei gras sau gogosar papam fiert in supica!
fierb o juma de rosie in supica si apoi o decojesc si o blenduiesc impreuna cu celelalte...

paste nu am incercat dar e o idee f buna! Dandusa, ce fel de paste ii iei Crinutei? normale? macaroane sau spaghete?

.... contul Aelitei a fost "reabilitat" din cate am inteles..am citit la stelute...sper sa fie asa si sa revina toate fetele de acolo...incredibil ce se poate intampla pe forumul asta.....o asteptam cu drag pe Aelita inapoi...

marani...si noi avem probleme mari cu somnul..Octavian suge aproape toata noaptea, are treziri dese...sta agatzat de tz si nu adoarme decat foarte greu! Pun pe seama dintilor..asa au patit si alte mamici in perioada eruptiei la inceput..noi suntem cam intarziati...abia a iesit unul...avem rabdareee!

Donia si Chinico sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si voinici!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Offf, iar fulguleti bolnaviori!!! Oana de Dia, Antonia de Bambo, Chris s-a dus la dr. cu pisi,Marani nu doarme,acum si Octavian face greva foamei!!! Valeu si iar valeu!
Si eu care voiam sa le urez lunisoare multe si fericite pentru Cristinel de Donia si Beoaca de Chinico!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

..se pare ca m-am inselat asupra contului Aelitei..

NO COMMENT !

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput