Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

da, probati copilu' si vedeti sa stea bine. ca in zappu' minune d pur si simplu NU sta bine. oricat ar fi el de cool si oricat de mic s ar strange....sta strans in porbagaj, si chicco pe scunu' din fata..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by dandusa
secretul succesului consta in faptul ca am desfacut canapeaua si avea mai mult spatiu de calarit...
ce sa scot eu acum? bata? sau biciul? daca nu m ai crezut din prima....aveai o saptamana de odihna acum...vestea buna e ca va merge din ce in ce mai bine...d se trezeste acum si o data pe noapte. plus ca doarme si dimineata mai mult...

roxanica 1rosie+1 ardei gras/gogosar (gustat sa nu fie iute) + 2 cartofi mici+ juma' de dovlecel +morcov mic. fierte, decojit rosia si ardeiul, scos samburii din rosie + 2-3 lingurite iaurt. buuuun dde tot. zilnic

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Doamne cat de fericita trebuie sa fi Nico se trezeste de cel putin 4 ori pe noapte de vreo 5 luni.
Hai ca o trimit la tine sa faci putina instructie si cu ea.Poate asa o sa doarma si ea mai bine.
Pup Davidutu scump

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!

Ieri am fost in vizita la bb David de Simo 29. Ne-am distrat pe cinste...Enjoy!

Revin cand mai pot...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Madaluta, eu am ramas insarcinata cu Ioana cand Maria avea 11 luni, iar uterul meu era vai de mama lui ("un perete subtire cat o foita de ceapa" - as mi-a spus doctorita). Si am facut si a treia cezariana (ca asa aparu Victorila). Deci, la tine nu cred sa fie probleme, chiar daca distanta dintre cezariene va fi mai mica decat la mine. Iti tin pumnii sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel! Si, bineinteles, un bebe sanatos!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna dimineata voua, ca la mine e nashpa...ca nu vad bine de oboseala...sambata o duc la dr ca nu se mai poate, de la 1.00 nu am mai dormit..ori ma duc la o ghicitoare..glumesc...

RUXANDRA, pisica e bine, sper ca sarcina nu a fost afectata, ieri i-am dus lapte, i-a dat mama si a zis ca se reface miraculos. Cat despre parola, nu mersi, n-o vreau pana nu fac 500 mesaje, acu n-o merit.

OANACAT, o sa-si revina Nico, intreaba de retete de papa pe fetele patite sau cauta pe google. Bubamara pare ok, nu stiu dc scanceste noaptea...tre sa fie obositor si pt ea, tie ce ti-a zis dr de somnul lui Nico, ca stiu ca nici ea nu doarme grozav si se intampla de ceva vreme. Ea cum se comporta mai exact noaptea?

ROXANICA, eu ii pun in supa de fiecare data rosie fara seminte si cand o blenduiesc o decojesc. Pun si ardei fiert. Iaurt ii dau in fiecare zi.

TEUTZ, tu chiar nu uiti pe nimeni?

INTREBARE: care credeti ca ar putea fi cauzele (cauza) pt care bubamara se comporta asa noaptea? v-am mai innebunit o data la 5 luni cu somnul ei, acu o fac din nou pt ca simt ca innebunesc. Nu-i cald, nu ii este frig, nu ii este sete, nu ii este foame, stau langa ea sa ma simta, e liniste, e intuneric...Daca ar fi de la dinti, posibil sa dureze asa mult? are 2 luni de cand n-a mai iesit nik si ea continua cu somnul asta.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

De azi avem parola comuna schimbata. Este aceeasi parola la toate cele 4 mailuri comune cat si la userul comun DC.

Trimit acum PM la urmatoarele 5 persoane: asiza, OanaCat, dianocica, ruxandra_sb, chris80.
am luat fetele in ordinea inversa a postarilor de azi si una aleator. fara suparare.

Pentru a nu fi considerat spam -> Aceste persoane vor trimite fiecare la randul lor, alte 5 PM-uri la alte persoane ... si tot asa.
Eventual daca nu e timp - mai incep si eu de maine sa trimit altra si tot asa.

Textul care este marcat cu rosu - sa fie citat de fiecare in parte - pe public si sa fie comletata lista de nume - functie de fiecare trimitere de nou PM.

d'acordo???? la treaba deci!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei! Sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi!
Ana-Beatrice de Saftoiu Gina
Beatrice de Chinico
Christian de Donia

Multumesc mult pentru raspunsuri Ruxandra, Aka, Ziggy! Am vazut si eu cativa saci de dormit, dar mi s-au parut prea grosi, aveau si maneca lunga si nu lasau copilului nici o libertate in miscare. Alexia nu o sa doarma in veci intr-un sac de dormit care o tintuieste intr-o singura pozitie, ea trebuie sa se poate rasuci in voie prin patut, sa se ridice in picioare. Multumesc inca o data!
Adina, ce scumpa e Alessia in cadita!
Acs, ma bucur ca Victoras se simte mai bine!
Ziggy, multa sanatate gemenelor!
Ruxandra, foarte frumos filmul "O vara ploioasa"!
Porumbita, cam mare coincidenta totusi! V-ati certat cu vecinul pentru locul de parcare, el va ameninta si peste noapte va umbla cineva la masina! Bine ca n-au reusit sa v-o fure!
Asiza, super pozele din vizita! Frumosi foc copilasii si mandre tare mamicile!
Marani, imi pare rau, dar nu stiu sa-ti raspund la intrebarea legata de somn. Pot doar sa-ti urez sa se termine perioada asta cat mai repede si sa va puteti odihni si voi cum trebuie. Incerc sa nu uit pe nimeni, pentru ca stiu cat de mult conteaza o vorba buna, o incurajare, o parere. Si imi face mare placere sa stiu ca pot ajuta si eu macar cu o vorba buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Eu zic s-o luam alfabetic ca altfel, vai de noi...Eu trimit parola la fetele cu A: adinazot, atudor, almo,auras, acs, alexandra_25, Anateo2004, a_deju, aka...Am trimis de doua ori la cate 5 useri...daca sunt prea multe fete la o litera, le impartim, ca se poate trimite doar la 5 useri odata...Nu-mi trimiteti PM cu "multumesc" inapoi ca mi se umple casuta ...Va pupacesc...Predau stafeta

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Cum sa nu se priceapa Banderas la regie?!!! Pai ca actor i-a fost pusa sigla de latin-lover si nu a mai scapat de ea...dar ca regizor...il iubesc de mor. Ati vazut filmul ala in care a jucat nevasta-sa...ptiuuuu ca nu mai tin minte cum se chema...ea mama casnica cu n copii isi omoara sotul(alcolist, care o batea si o denigra sistematic), il decapiteaza si-i plimba senina capul intr-o cutie din aia rotunda de palarii prin toata America, isi schimba radical viata, ajunge mare vedeta TV...iar cand se descopera fapta, la proces isi pledeaza atat de bine cauza incat este iertata!!! Superb film...actiunea ca actiunea, dar cadrele, dar povestea, dar succesiunea de faze, dar filozofia...

quote:
Originally posted by Donia

ruxandra, bravo tie de evadata ce esti... n-am mai vazut un film la cinema de... vreo icszeci de ani! Si zii, se pricepe Banderas la regie? Cum a fost filmul, despre ce?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Vreau si eu parola cea noua!
Daca e intalnire la un an anuntati-ma si pe mine!!!PLZ! Nu vreau sa ratez keful!

Eu ii dau Alexutei sa bea din canuta normala, ii pun foarte putin suc de fructe sa nu il verse pe ea ...de cele mai multe ori reusim sa bem.

Eu rosie i-am dat si fiarta si cruda pasata si cu branza dulce! Pediatra mi-a zis ca e ok sa ii dau mai ales ca ei ii place foarte mult! De cand a avut probleme cu burtica am evitat sa ii mai dau rosie si cartof!

Fi-mea de cand am fost la mare doarme toata noapte ne intoarsa de la 9 la 6 dimineata cand bea laptic si adoarme la loc pana la 8-9!
Deci solutie pentru bebeii care nu doarm bine noaptea-mergeti la mare :)!
Pup!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

Mergi la inceput