Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (221)
Raspunsuri - Pagina 28
Giova spune:
Neatza!!!
Marco a facut prima data kk la olita
!!!
L-a pus mama, a stat vreo 10 min. si cand l-am luat surpriza!!!L-am intrebat daca aa facut kk si mi-a zis ca da, dar nu am crezut
.
Numai cu mine acasa nu prea vrea sa stea, trebuie sa fiu mai perseverenta.
acum astept
si pe urma mergem la Kaufland, Ambient. aici e in sf. senin si iasa soarele, dar tot e frig.
Am vb. cu cineva care e in Antalya, acolo e super cald...vai ca de abia asteptam sa plecam.... de azi intr-o sapt. zburam spre mare!!!
Bianca se accepta daca vine asa rar.sunt musafiri care vin asa de obicei....eu nu-i primesc.
Maraki ma bucur ca nu a mai sunat nebuna. poate se potoleste naibii.
Mira doamne ce frumos ti-a cerut Selin cioco si nu i-ai dat. nici marco nu-si zxice numele, o singura data i-a zis la mama:caco(marco). in schimb l-a intrebat cine e Ioana si a zis aia, aratand spre mine
. si nimeni nu-mi prea zice pe nume. aseara i-a adus papucii unchiului meu si i-a zis: Leni ai!!(Lenut haide!!).
Moni spor la munca.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Cosmi imi pare rau ca s-a nimerit cu bunica, caci mama vroia sa stea mai mult cu marco si eu sa fiu libera. asa nu s-a prea nimerit. dar la noi tot asa e. cand ai mai mare nevoie de liniste atunci se intampla ceva.
Buni e bine, o mai tine pana sapt. viitoare, s-a ridicat in fund, e totul ok, deocamdata.
Plecam si noi in oras si pe urma la spital putin.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anasol spune:
buna dimineatza, la noi e asa urat, ploua si io tre sa ma duc dupa 12 sa iau analizele,nici nu stiu cum sa fac si am un gust metalic in gura , rau de tot......
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
ana-maria
6+ si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
La noi macar e soare ...
In schimb,mi-a cerut mandra din Italia contractul de munca a lui sefu',sa i-l pun pe fax.E clar
Daca vrea sa plece,macar sa aduca astia alt director,sa nu raman eu cu toate pe cap
Asta mic (si negru tare) toata ziua tace malc,dar sta ore in sir langa cate o masina/muncitor si noteaza in carnetzel.Azi si-a adus laptop-ul in birou si redacta un raport catre directorul italian
N-am apucat sa vedem ce scrie,doar ca si-a facut prima impresie atat a vazut colega-mea. Muncitorii sunt turbati,ca cica nu suporta sa lucreze cu el in spatele lor,sta si se uita fix
Deci atmosfera incarcata in sectie.Sa vedem ce-o iesi.Saptamana viitoare vin din Italia si directorul mare de-acolo si mandra cu administratia.Ce chef mai am si de ea
E de treaba,dar oi fi toata ziua cu ea in carca ,sa vedem ce facem cu aia,cu ailalta etc.Daca chiar pleaca sefu,iar umblaturi si schimbari cu semnaturi,imputerniciri etc. 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
Giova, felicitari lui Marco pt primul kk la olita
. Cand te aud vb de Turcia si caldura..brr ce frig e aici..vreau si eu inca o data acolo
.
Moni..lasa ca iasa si soarele la servici..poate e tomporara treaba cu ala..cine stie de ce a fost trimis si ce sa urmareasca.
Anasol..ajungi tu cumva dupa analize,..daca nu le scoti altadata mare lucru. Sa le scoata sotul tau cand vine acasa daca au aia deschis pana deseara.
Eu am ajuns la lucru, am aranjat niste facturi dupa data , apoi a venit sefa si am povestit pana acum
. Si am o gramada de lucru, am 4 firme in asteptare aici la care trebuie sa le introduc datele..deci am de lucru o perioada, pana cand imi aduce altele.
Aici e rece, e un soare cu dinti dar e tare rece.
Ma apuc de lucru![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am vb acasa, Dani s-a trezit la 9,40 a mancat o felie de paine cu vinete si acum se joaca. Aseara am facut vinete si ii plac foarte mult.
Prietena asta din America se marita in noiembrie dar nu face nunta in tara, acolo face o masa. Maica-mea mi-a dat ideea sa ii cumpar ceva si eu si sora-mea ca ea a fost la amandoua la nunta. HM...nici nu stiu ce as putea sa ii cumpar sa poatesa duca ca stiu ca a avut probleme cu kg la bagaje. Si anul trecut a fost foarte dragutza cu noi, a adus cadouri la copii, anul asta a plecat pe fuga din America si totusi a adus copiilor cadouri (la Dani salopeta, la Sandra creioane, pixuri, dulciuri si o bluza). Ma gandesc acum pe moment sa ii cumpar un set de pat ca stiu ca anul trecut cauta sa isi duca seturi de pat. Sa vb cu sora mea sa vad ce parere are..
Maine sunt la chef, iar ea sambata dimineata pleaca la Paris unde sta cateva zile apoi acasa. Deci trebuie sa ma misc rapid, sa cumpar setul ala si maine in drum spre chef sa trec sa il dau.
Data trecuta cand a fost am invitat-o la restaurant, acum nu avm timp pt ca si ea sta putin.
Eu sunt genul de om care daca primeste un cadou de la cineva incearca sa se revanseze cumva. Nu imi place sa raman datoare
. Ea a fost foarte dragutza si a adus cadouri, putea sa vina cu mana in
. Bineteles ca le-a adus cadouri si la copii sorei mele.
Aveti idee ce as mai putea lua sa nu fie greu la kg?
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Eram pe pagina 2
.
Eu nu am chef de lucru...mi-e frig, e rece in birou cu toate ca merge caldura dar cam degeaba![]()
Bianca
monica70 spune:
LA NOI NU MERGE CALDURA,DAR E CALD SI BINE
IN birou. Ca afara e soare cu dinti.
M-am pus pe treaba,ca daca vine aia saptamana viitoare,numai sa lucrez n-oi putea de ea.
Diana a iesit la plimbare cu taica-su,iar am vorbit la telefon,imediat se baga si ea in seama
Sunt curioasa cu ce a vrut sa mearga,ca la noi asa merge cu ce are ea chef
.De cand am venit de la mare prefera caruciorul ala tip umbrela ,tricicletei.E mai comod ![]()
Iei a iesit pe jos cu mami si a fost cumintica,a mers mult pe jos fara sa se ceara deloc in brate.
asteryaro spune:
Hop si noi.
Baiatul meu doarme. Cik de sapt. viitoare sa-l las acolo la somn. No chance!!! Pai ce fac io fara sufletelul meu
??? Ca si-asa mor de dorul lui
.
V-ati prins, este din ce in ce mai bine. Azi dimineata abia a avut rabdare sa-l schimb in hainele de cresa.
Porcaria este insa ca are muci de ieri, cam tuseste, dar cik nah, asa-i in colectivitate. Oricum, ii dau deja ceva tratament.
Aseara a venit prietena mea in vizita (cea din Italia) care are o fetita de 4 anisori. Stiti ca s-au jucat impreuna cu o mingiutza? Asta da progres. Doamne ajuta in continuare.
Anasol. imi pare rau ma ca-ti este rau. O sa treaca la un moment dat.
Va pupam pe toate si toti.
... caci am uitat ce voiam sa mai scriu...
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
ASTERY
lasa mai baiatul sa stea mai mult acolo daca a inceptut sa ii placa!!! Nu fi socrosenie rea si posesiva
Tu treci la bucatarie in timpul asta ca-i toamna si ai muuult de lucru
Asa o sa treaca mai repede timpul.
In rest,aici e atmosfera de inmormantare
Am vorbit cu seful si a zis ca vine luni si isi incheie socotelile cu ei si ca nu mai e loc de intors,deci e hotarat sa plece
.
In rest e ceva distractie,cica ala negru a auzit muncitoarele vorbind de el , ca a venit sa le controleze etc. Alea sunt spurcate rau
,se prefac ca nu stiu ca el stie romaneste si o fac intentionat .Ca sigur stiu toti,au fost informati 
Ne-a zis faza italianu' asta ce-i aci .Si am mai aflat de individ ca e tare spurcat,asa a zis cineva care a lucrat in firma lui.Nimic nou,doar l-am citit din prima ,de cand a intrat pe usa
Nu-i genul meu deloooc.Vaai ... dar e si amabil,azi a vorbit in romaneste cu noi,ne-a tradus un cuvant,ca ne-a auzit zicand ca nu stim exact ce inseamna.
Tot e bine ca sta prin sectie 95% din timp.Si inca nu a venit cu carnetzelul ala si langa PC noastre