Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni cam ai dreptate, nici eu nu prea intru pe la alte subiecte, am mamicile, miresele, nasicile si timisorencele, si am uitat redoutistele.in schimb, cand am timp si mor de plictiseala citesc la greu pe unde mi se pare interesant.
Ana_m imi pare rau de pataniile Clarei. of iubita mea, cat mai indura ea cu dermatita asta!!!!
eu cu mireasa suntem doar prietene, nunata la par s-a nimerit sa fie asemanatoare.
Anda super tare videoclipul. asta e unul dintre multi "traducatori". cum ne facem noi de ras.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova, Moni pupici de la noi.
Acum citesc din urma si aflu lucruri minunate, avem gravidute noi, felicitari Mirela Ali si Anasol, ca deocamdata atat am aflat>Fetelor pentru mine toate care faceti sau ati facut deja bb2 sunteti niste eroine.
Noi stam in Ro pana in 18.Am fost la mare langa Rimini la Catolica, din 9 zile vreo 4 au fost urate cu ploaie si nori si in rest a fost ok dar apa cam rece. sincer asta a fost concediul lui Alain nu al nostru ca nu am avut pic de liniste cu el. Italia e superba si statiunea asta a fost chiar tare frumos amenajata pentru copii o sa va pun si poze dar dracusorul meu nu a avut stare si am fugit dupa el tot timpul.Pe plaja era numai in hinte si la topogane sau in apa asa rece cum a fost. La restaurant l-am indopat ca pe o gainusa cu porumb boabe bobo pe limba lui sa taca si sa putem sta si noi linisti Ce nouatiti sa va zic, Alain e tare inaltut, nu stiu cat are ca n-am fost la cantarit si masurat inca, e campion la facut prostii si un smecher si jumatate , zice o multime de cuvinte se alinta prea tare dupa parerea mea dar acum profita ac toata lumea il pupa si ii sufla in fundulet
Am apucat sa vad poze cu Dav si cu Iarina si cu minunile li Mira. O sa incerc si eu sa pun ceva poze. Mai citesc din urma ca ter mi-ati lipsit.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI chiar in Catolica sta prietena mea! Asa e cu strumfii dupa tine,nu te prea poti odihni.Astept sa ne mai povestesti
Fetele eu merg la nani,noapte buna!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

hai ca scriu cate un measj pt. o pagina, caci de nu uit...mor de somn.
Maraki ma bucur ca a inceput Angelo sa pape.
Moni nu mai zic nimic de Dia, ca numai cuvinte de lauda am...
Any e mortala Ioana cu castronul si laptele. asteptam noutati despre tatic.
Silvia ma bucur ca e totul ok, lasa ca nu va mai fi rasfatat Alain, dupa ce ve-ti merge in franta si nu mai are atatia in jurul lui. sa profite si el cat poate.
Chiar asa Bianca astea sunt ore de vizita?
maraki eu am intrebat daca mirela era cu greturi si la Dani.
Cosmi insanatosire grabnica Biancai, asta-i mai lipsea acum cand incepe scoala.
sper sa nu fie grav ranit copilul colegei tale.
Moni noapte buna.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

am pus acum cva poze aici http://www.dropshots.com/silvi e tare tarziu dar promit ca maine povestesc mai multe si pun mai multe poze.
Moni mie tare mult mi-a placut statiunea, pentru copii e minunata.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvia frumoase poze. Intr-adevar alain mi se pare inalt si mai slabut. se vede ca s-a lungit!!!un adevart flacau aveti!!!

Ma duc si eu la somn, nu mai bantui pe aici.
pe maine .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ha, ha acum cand ati plecat toate bantui eu!!!
Eu iar ma chinui sa-mi reinstalez sunetul si nu reusesc de loc!!
Any cetii si eu. Imi pare rau de tine, dar in unele situatii e mai bine asa. Sa fiti sanatoase, viata merge inainte si o sa ai sigur si surprize frumoase atunci cand te astepti mai putin.
Mirela ma gandesc la tine!¨ ai grija de tine si odihneste-te cat poti.
Ana imi pare rau ca nu am ajuns. Dar cine stie, n-or intrat zilele in sac, poate la anul sau ...la Timisoara doar suntem amadoua din acelasi loc!!!
Moni a mea vine azi in bucatarie la mine "mami itte soki, itte soki" abia m-am prins ce vrea ...bitte schoki. si eu nu i_am dat, si m-a rugat atat de frumos fata. Cand o intreb cum o cheama spune imediat Dadid, apoi daca ii spun eu NUUUU, ea, Daia, Ati (tata-su), mama......numai cum o cheama pe ea nu.

....in sfarsit ii mai dau doi dinti sus ca tot la 4 suntem. E tare maraita si agitata, si nu mananca, dar cel putin doarme.
Giova gand la gand, nu??? cum te-ai gandit la mine am si aparut!!
Bee cum o sa-l cheme pe fratior???

Maine vine matusa-mea. sunt salvata pentru vreo doua luni.

Gata , v-am pupat, si noapte buna!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
SILVI am vazut pozele,tare frumosi sunteti! Si e super acolo cu atatea locuri de joaca.Poate mergem si noi la anul,mai stii? Doar ca in august cand am eu concediu,a zis prietena-mea ca e super aglomerat si mult mai scump - italienii au majorittea in august concediile.
MIRA haioasa Selin,deci si ea e cu cioco - Dia ieri a cerut ciochi ... de obicei zicea cioco,nu stiu ce a apucat-o Nici eu nu i-am dat,desi s-a marait en gros,i-am dat stafidele in schimb.
GIO poate e mai bine asa,sa deschideti doar firma lui Clau acum,ca o fi destula umblatura si cu asta Ai depistat contabila? Si cum mai e bunica ta?
Diana s-a trezit odata cu mine si dupa ce ca a batut din gura la greu la prima ora ,avea chef si de hopa mami - adica sa sara.Si asta cu sac de dormit cu tot,ca nu iesise din el Ba mi-a zis la un moment dat chiar du-te mami luclu - am mai stat in pat vreo 10 minute si am luat-o langa mine.Dupa aia s-a crizat ca nu putea deschide sacul sa iasa .Totusi cred ca s-a culcat la loc,ca se calmase deja cand am iesit pe usa.Si si-a baut si lapticul macar.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici
SILVI pupici si sa stii ca se incalzeste vremea
MONI ma uimeste DIANA pe zii ce trece , super copil
GIOVA e bine cu bunicile mai te relaxezi si tu, BIANCA ...sper sa fie ok pentru la scoala , cat despre baiatul colegei mele...e ranit la gamba dar e ok

BIANCA eu cumpar la stilouri de am capiat , le face fata mea praf , pierde, strica dar asta e ...asa eram si eu plus ca mi facea mama ochelari lunar , ea vad ca tine la ei si sper s o faca ca ma doare inima cati bani am dat pe ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza...eu nu am mai intrat aseara ca a stat gagica pana la 1.30.. A fost super, am povestit mult si de toate. A facut o scurta vizita de o sapt ca i s-a stricat o masea, mai avea ceva probleme la dinti, si-a facut un calcul si mai ieftin iesea daca isi face dintii aici cu tot cu biletul de avion. Dani a primit o salopeta intreaga superba mai grosutza de casa cu talpa antiderapanta pt lungimea 88-93 cm deci ii va fi mult timp buna.
Giova, Marakipai m-a sunat inainte sa vina ca era la sora-mea si m-a intrebat daca e ok sa vina. Normal ca nu am spus nu, doar nu vine toata ziua, anul trecut a fost, a venit acum, dar inainte de asta nu a fost 10 ani acasa, deci cine stie cand o voi mai vedea.
Ne-a chemat in America, ea sta si munceste in New York, mi-ar placea sa merg sa vad NY dar....cine stie...asha pt 2 sapt ar fi super. Vedem in urmatorul cincinal.
Silvi, bine ai revenit acasa , Alain e tare scump...ti-ai gasit ceva de lucru acolo?
Maraki, poate ai speriat-o bine pe aia si a lasat-o mai moale cu amenintarile. Ai grija pe unde scrii si ce scrii ca nu vreau sa pleci
Moni...ce de idei iti vin draga.
Dani s-a trezit la 6.30 plangand, avea nasul infundat deabia respira. L-am luat in pat la mine, m-am dus si i-am incalzit laptele si a baut 150 ml. Saracul..deabia tragea din sticla asha nas infundat avea. Dupa ce a baut laptele l-am pus inapoi in pat unde doarme si acum.
Eu azi merg sa imi predau lucrarea de practica la faculta, sper sa nu ma purice ala ca mi-am facut-o dar cine stie ce ma intreaba si ma da pe spate.
Imi duc laptopul cu mine, asha ca poate intru si de la servici cu toate ca o sa am mult de lucru ca am somat 3 zile.
Maine seara mergem la chef la restaurant azi e ziua Pompierilor iar maine o sarbatorim intr-un cadru festiv cu toti colegii lui Nelu.
O zi frumoasa tuturor, am plecat

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput