Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Astery bafta maine la cresa, sa fie Razvanel cumintel foc si sa se acomodeze repede. sa ii treaca repede iritatia de la fundic...si Iarina se mai irita de la dintisori...sigur si la voi din cauza dintisorilor e. Noua ne-a prescris dr. ei o crema preparata in farmacie e super buna, o dau de 2 ori si ii trece...aaaaa si inaite de crema aia mi-a zis sa ii dau ca albastru de metin (e dezinfectant).

Giova vad ca v-ati distrat super la nunta...iar daca si mirii au fost multumiti atunci e totul ok. la Marcolino. La noi masa de a doua zi se numeste Pranzul Miresei

Bee lasa ca mai ai un picut si vine bebe... si lui Ana.

Moni sa poarte Dia sanatoasa hainutele...sunt faine...si manechinut e misto tare de tot

Cosmi

Ali8+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi mersi de comentarii. te ajut eu cu webshots. da-mi id-ul de mess., ca sa nu plictisim fetele.
Astery bafta maine la cresa.Stiu ca ai emotii, e normal, sa speram ca Razvan se acomodeaza cat mai repede.
Moni nu se stie cum va fi vremea, poate va fi cald in oct., la cat e de schimbatoare, ne putem astepta la orice.

sunt langa Marco, astept sa adoarma de unul singur. gata cu tastatura, pana adoarme.
revin dupa....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY lasa ca o fi ok,tin pumnii.Acuma n-am vrut sa zic,ca ma aude Bianca ,dar stiu de ce vrei sa stai in zona: sa nu-l fure gagicutzele alea doua care pusesera ochii pe el.Socrosenie in devenire ce esti
La spalat pe cap si Diana zbiara ca din gura de sarpe.Azi n-am spalat-o pe cap.Dar ce s-a gandit ea - a luat buretele si s-a frecat ea singura pe cap Dar tot n-am mai spalat-o azi ca n-am avut chef de circ Vezi ca se poate ca de la eritemul fesier nu mai vrea in apa,i se pare calda si cea caldutza,eu am patit cu Diana asa cand era mai mica,de nu stiam ce-a apucat-o

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai fetelor, acomodarea e la mine o problema, nu la Razvan ...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONI cum ma 2 poze ...ca s 8
ASTERY ai sa vezi ca o sa vrei sa l opresti din vorbit
GIOVA nu mai zii as ti dau id meu ca zice lumea ca barfim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

In seara asta am facut clatite. Buuune.
Si, n-o sa credeti, dar acum beau sampanie cu sotul, el la tv si eu la computer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Astery si la noi a fost o problema baita tipm de vreo 2 luni ...era un chin pentru mine pana cum vreo 3 saptamni de cand ar vrea sa stea toata ziua in vana...cred ca au si ei perioade...acum poate e si din cauza iritaie de la fundic...oricum sper sa ii treaca repede faza asta.

Ali8+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

ASTERY lasa draga ca esti fata de gasca si o sa te acomodezi de numa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by asteryaro

Mai fetelor, acomodarea e la mine o problema, nu la Razvan ...

Io ti-am zis demult ca esti cu capu'
Bea un ca a te calmezi

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

la mine sotu face baie la pitic si sta de numai vrea as iasa ....face circ

Mergi la inceput