Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 12
cosmi1975 spune:
GIOVA , bravo ca v ati distrat si MARCO a fost un cuminte
MONI super arata fotomodelul
mi au placut manusile
si caciula
MARAKI ce a iesit???? imposibil sa nu fii fost bun
BIANAC nici eu nu dau drumul la calorifer in bucatarie ptr ca e cald, dar de fel nu suntem frigurosi
Giova spune:
acum astept sa se ataseze niste poze.
Vorbeati de educatia copiilor:
eu nu l-am invatat nici partile corpului, ca nu vroia. dar pt. aia le stie pe toate. al meu nu are chef de lectii, povesti si alte cele. asa ca nu am de gand sa-l stresez, cand are chef ok, cand nu...
Moni felicitari pt. primul kk la olita!!!
Bianca am ramas logata cu id-ul meu, si probabil era mama sau dani pe comp.
Ingrid te-am citit eu si pe la alte subiecte si tare m-am enervat de atitudinea unora. dar m-am abtinut sa scriu....
Cristina sper sa-si revina razvan
.
Cosmi te descurci in webshots acum? Marco nu a fost prea cuminte.....
am pus poze la semnatura, acum atasez si un filmulet.
merg sa-mi imbaiez piticul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
asteryaro spune:
Bianca, numai tu poti sa stii de ce te-ai simtit deranjata de faptul ca n-am scris aici despre anumite probleme, ci am preferat sa deschid subiect, dedicat de altfel. Mai fa un minim efort si cine stie...
So...
De maine incepem cresa! Am facut rucsacelul, am pus ceasul sa sune... Doamne ajuta. Recunosc ca am emotii.
Razvan este in continuare cu un super-eritem fesier. Am fiert ulei de masline si l-am uns dupa baita.
Bee, draga mea, ai fost super tare ca abia astepti sa nasti, sa o iei de la capat cu colicii, dintii alea-alea, nopti nedormite. Dar eu cred ca bebe Razvan (mai si ce nume frumos
) o sa fie un cumintel si un somnoros si un papacios, poate la fel ca Razvanul meu. Cum esti cu diabetul, tii dieta ceva? Sanatate muuulta.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
cosmi1975 spune:
va doresc toate cele bune
ASTERY o sa fie super la cresa , poate nu din prima dar ai as vezi o super schmbare dupa perioada de adaptare ...vreo luna
ALIIIIIIII aha ai vennit la apel
monica70 spune:
GIO ma bucur ca a iesit bine,mai putin frigul
De ala mi-e si mie frica in octombrie
Am vazut pozele cu Marco ,super au iesit,mai ales alea in prin plan.E fotogenic rau ! Acum le astept pe cele de la nunta !.
COSMI vad doar doua poze acolo
Dia e la nani,a facut si baitza cu mine ,suntem singure - ca Ghitza e la cinema,s-a dus de la ora 20
,ca dimineatza a fost la taic-su,saptamana viitoare e mai incarcat,au doar de la 17 si 20 si n-ajung eu acasa la timp sa poata merge mai devreme.Ma dispera cu filmele lui.Ba se mai si umfla ca nu merg si io,sau mai rau ,cand merg si nu-mi place filmul.Adica nu-s incantatata.Pai ce,e obligatoriu? 
Diana a mancat la ai mei de cina peste si struguri.Acu' a bagat lapte.Am pus-o in sac,in pat si am lasat-o singura in dormitor.Mi-a tot strigat "noate buna,mami" de vreo trei ori si s-a lasat linistea.Cred ca a adormit,doar ca n-a terminat laptele 
PUFU ai dreptate cu caciula,inoata in ea,dar toata ziua a fost cu ea in cap asa ii placea
Cum fu iesirea de azi?
INGRID ce mai zice Diana,cum a fost reintalnirea cu tati?
COSMI nu arunca cu PC
- uite nici mie nu mi-a zis nimeni cum sa pun poze in Photobuket ala,desi am intrebat.Ma uit ca vitelul la poarta noua,am incercat sa butonez pe toate variantele si nu dibuiesc ce si cum 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
asteryaro spune:
Cosmi, abia astept sa vad rezultate notabile, macar o silaba sa zica si el, dragul mamei
....
Mai, la noi baia a devenit circ fara bani, vorba unei mamici de aici. De unde era prilej de mare bucurie, de vreo luna si ceva este urat tare. Plange, nu mai vrea in piscinutaabia daca reusesc sa-l spal pe cap saptamanal
...
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro

8+ si