Strumfi de iulie-august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 29
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Karli blimba ursul ca erau clar de borcSi da, am baut din cafelele fetelor ca sa le scutesc de insomnii!
Deni &Vlad & Tudor
Zi ca ai baut din cafelele noastre ca s apoti sa stai treaza ca nu mai plecam odata!!!
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
karligutza spune:
Gabrielabv bine ai venit pe forum in scutecele noatre ca sa ma exprim asa!
Treaba cu lactatia ma bucur ca nu m-a panicat mai mult, dar deja eram toata ca fripta cand mi-am dat seama ca vreme de cateva ore nu curgea lapte de la titi (si de ce ma gandeam, mai rau imi faceam... de aceea incurajarile fetelor mi-au alungat gandurile aiurea si m-am potolit). Iar cu bebe care se foieste imediat ce-l pui in patut, nu stiu ce sa zic... mi se intampla si mie, insa numai daca nu ragaie imediat dupa ce o iau de la san; si eu fac asa: dupa ce suge o mai tin un pic in pozitia de la san, o ridic la umar si ragaie cea mai mare parte a aerului, dupa care in patut de multe ori o asez si nu mai e nevoie sa o ridic pentru alt ragait. Dar nu stiu daca asta e o reteta... mergi si tu pe incercate... mai tine-o sus, mai tine-o jos.. vezi cum o batai sa ii provoci ragaitul imediat dupa supt. Ca apoi odata adormita sa nu ti se mai foiasca in patut cu astfel de nevoi: ragait, sughitat etc... Bafta!
Si inca ceva, apasa inca o data CAPS LOCK pentru ca daca ne scrii cu majuscule intelegem ca esti nervoasa tare
... dar daca asa vrei tu sa ne scrii, nu am nimic impotriva.

Anto ma bucur ca-ti plac floricicili... am pozat si eu toate florile de le-am prins in cale cand am iesit azi cu aparatul... unele sunt asa frumoase si se trec ca vine frigul... n-am vrut sa ratez; chiar meriti un buchet pt.cum i-ai scris Stefaniei. ![]()
karligutza cea mai fericita mamica
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula
din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm... 
karligutza spune:
deci eu nu mai inteleg nimic altceva decat ca BORCUL si CAFEAUA cu LAPTE PRAF sunt specii noi de animale!
corect? 
karligutza cea mai fericita mamica
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula
din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm... 
samadhi spune:
Buburuza mea mica s-a trezit si fiindca eram la citit paginile scrise de voi am luat-o si am pus-o la san...
Andreea:
Timi07:MERCI!!!!!!
ANTO:

KARLIGUTZA:

NIKOLE:ti-am trimis si tie poze... le-ai primit???
Astept sa-mi scrii!MERCI pt. complimente!
GABRIELA:bine ai venit printre noi!
Vroiam sa-ti spun ca imi place numele fetitei tale, dar tu stii de unde vine numele ei???Stii povestea din mitologia greaca???M-am retinut ca sa o scriu pentru ca e cam dura...dar numele oricum ramane frumos!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
stefania_97 spune:
Gabrielabv, Nikole am si eu aceiasi problema cu Catarina, nu vrea sa ragaie si pace. Rareori reusesc sa o fac sa ragaie dar in ultimul timp mai des.
Mi s-a spus de asistenta ca o sa invete. Intre timp regurgiteaza nu intotdeauna si nu mult. Dar am descoperit ca daca o tin ridicata pe umar dupa ce nu mai suge cam 30 min. pana adoarme nu se intampla nimic, nu regurgiteaza si doarme bine.
Nikole si mie mi-e frica sa nu se inece. Eu am culcat-o in pat cu noi. Cel putin pana face o luna iar in timpul zilei o mai culc in camera ei. Desi am baby alarm ma duc mereu sa vad daca e bine.
Cel mai rau e cand adoarme cu tata in gura si trebuie sa o fac sa ragaie. Cateodata se trezeste complet si nici nu mai are chef de somn ci de show plans pauza plans.
Multumesc pt toate raspunsurile pe care le-am primit. M-au ajutat sa iau o hotarare daca tot plange sa nu fie de foame.
Pupici multi la toate si sa speram ca bebei or sa doarma bine la noapte
stefania mamica Catarinei
http://salexandre.blogspot.com/
http://blog.balexandre.com/
X-ray spune:
gabriela,nikole si cine mai are probleme cu ragaitul incercati sa-i puneti un sfert de ora macar pe burtica dupa ce mananca,veti vedea ca imediat scot aerul.chiar daca iese cu putin lapte,trebuie sa iasa.deaia se strang si plang ii doare burtica de la aerul ala ...a mea noaptea numai pe burtica doarme,defapt asa doarme din spital.si stati linistite ca nu se sufoca am mai scris eu prin alte capitole.daca iese laptic el va cadea pe cearsaf(eu ii pun un scutecel sub cap) si riscul sa se inece dispare complet.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
jadi spune:
Bine ai venit Gabrielabv si sa te bucuri de bebelina!
Schimb capitolul daca tot ma fatzai pe aici nu de alta dar am de invatat pentru un examen sambata si numai la invatatura imi sta capul!
Deni &
Vlad & Tudor
Gabrielabv spune:
Servus fetele!
Multumesc pentru primirea calda si incurajari.
Mai nou am observat ca daca o infasor pe Medeea in paturica ei si se incalzeste bine inainte de a o aseza in patut, nu se mai crispeaza si doarme linistita. Probabil ca simtea patul rece si imediat reactiona.Acum din ce in ce mai rar avem program de regurgitat si chinuieli la asezat in patut.
Am o intrebare, voi va mulgeti dupa fiecare alaptat? Medeea mea suge foarte fin dar din cauza mulsului am niste dureri ...Mi-e frica sa nu scada productia de lapte daca nu ma mulg si pentru ca pierd mult timp cu scosul aerului imi ramane putin timp pana la celalat alaptat.
samadhi - am citit si eu povestea din mitologia greaca despre Medeea si am gasit pe undeva ca inseamna vitalitate, forta si altele asemenea. Oricum puica mea e in zodia leului deci trebuie sa fie puternica
nikole - sa speram ca problema asta cu regurgitatul se rezolva cat de curand odata cu maturarea stomacelului sau stiu eu ce sa mai cred?
Pupici si noapte buna atat cat se poate!
Gabriela - mami de Medeea (21 aug 2007) si Dragos (29 iulie 2001)
cristina26 spune:
alina.a Elizuca e o frumusete
. O pup dulceata mica
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul