*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)
Raspunsuri - Pagina 31
lavini spune:
Addinel, multumim frumos pt urari, la multi ani si un pupic si Mariei.Chiar ma intrebam ce mai faci ca nu ai mai scris de mult.Oricum, la fiecare aniversare a lui Andrei ma gandesc si la Maria, ca doar au fost colegi de apartament, nu?
As dori si eu un PM cu analizele pt bone si cu tarifele, si reiau rugamintea: daca cunoaste cineva o bona va rog anuntati-ma ca deja mai am 3 saptamani de concediu si se ingroasa gluma rau.
Ma bucur ca ati deschis subiectul cu ursul si mierea.Pai citind mesajul Monytzei ma apuca plansul.Eu am 3 luni de la nastere si am crezut ca sunt singurul specimen care nu a trecut inca la fapte.Dar epiziotomia doare ingrozitor in unele zile(adica mai mereu), firele nu s-au resorbit inca la interior asa ca inca nu ma incumet, desi ursul stiu ca pofteste.Dar macar am scuza ca noi am avut parte de actiune(e adevarat ca asa, mai batraneasca) in ziua de dinaintea nasterii, ca voiam sa vina bb singur si nu provocat, deci teoretic au trecut doar 3 luni.Dar mai am o rugaminte:dc stiti vreun remediu pt pacatoasa asta de taietura sa treaca mai repede, va rog sa ma ajutati ca o sa ma imbolnavesc de nervi cat de curand.Si asta ar mai lipsi, ca in rest le am pe toate...
Dupa ce timp de 2 luni copilul meu m-a pacalit si l-am laudat la toata lumea ca e cel mai cuminte, intru si eu in clubul mamelor cu copii URLATORI.M-a terminat in ultimul timp, rasfatul bunicilor si-a spus cuvantul, vrea in brate si e ok doar dc stau si ma maimutaresc in fata lui.Altfel nici la baie nu pot sa ajung, zilelle trecute l-am pus in scoica si l-am luat cu mine.Nu reusesc sa am alta activitate ca in momentul in care am parasit camera se pune pe plans.Si io ziceam ca il mut in camera lui de saptamana viitoare.Cred ca slabe sperante...
Sa aveti o zi buna !
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
lbelciug spune:
Mamaaa, ati scris 5 pagini de pe o zi pe alta! Aveti viteza, nu gluma! Raspund fugitiv la ce-am citit:
Cristalina, cine are grija de pitici cat esti plecata la servici? Cum faci cu alaptatul daca acum lucrezi. Si ca o curiozitate... de ce ai revenit la munca asa repede?
Mica, e doar o nimereala. Matei a avut si el 4.05 kg la nastere (in sapt 41!) si a avut la colici carca. Gelul ala pt dinti se cheama CALGEL si din cate tin eu minte nu se recomanda folosirea lui f des in timpul zilei. La M il foloseam numai cand avea clar dureri de dinti, altfel il lasam sa roada jucariile speciale, biscuiti, etc.
Vas, iti raspund aici caci am timpul limitat. Il am si pe Matei acasa caci are diaree si trebuie sa-l repar. Presarea trandafirilor e destul de complexa si eu una nu prea am facut-o. Ce poti face insa e sa presezi trandafiri colorati (cei albi sa ingalbenesc la presare) separand petalele de restul, deci nu se preseaza asa intregi. Mai multe info gasesti pe net cautand dupa "pressing roses" sau ceva similar.
Sobi, Vas, daca batista bebelusului nu scoate nimic din nasuc, atunci nu e cazul s-o folositi pt ca mucii sunt localizati mai jos, pe caile respiratorii. Nici de la B nu puteam scoate cand avea bronsiolita si doar cu sonda la spital ii puteau elimina mucii.
carrie, ce este electrolipoliza ?
sper sa revin...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
lbelciug spune:
Ancamari, mie mi-a trecut indigestia, insa pe Matei l-a afectat serios. Ieri m-am speriat caci a vomat si a avut 6 scaune moi! L-am trecut pe regim si tratament si azi e mai bine deocamdata....
Mica, acum am vazut ca deja ai plecat....
Andrada, Elteka, cum asa: 1 an de abstinenta? Cine zicea ca-l inchide pe sot in casa dupa nastere si nu-i mai da drumul pe urma?
Ella, distractie placuta la Barcelona! (norocoaso!)
Fetele cu 2 pui, cum stati la capitolul "Ursul si mierea", ca s-o citez pe Ella... Noi nu prea grozav, mai ales va ursul meu vrea dimineata cand imi e somn...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
Paflo spune:
Duda, ai doi copii superbi!Sa-ti traiasca!Si eu imi mai doresc un copil, de preferat baietel (dar nu musai) asa peste vreo 3-4 ani.
Florina si Sofia (09.05.2007)
Florentina Roman spune:
Salutare!
Hop si noi, mai rar in ultimul timp, ca bona noastra e racita rau si stau doar eu cu puii de cateva zile... Sa nu mai spun ca Tudor vrea sa se joace de cate ori dau eu drumul la calculator...Reusesc sa va citesc, dar cand sa scriu...ori se trezeste Cip, ori Tudor vrea sa manance, ori cine stie ce se mai intampla...
Miniuta, lasa copilul in pace, nu-l scoate de gat, ca ii va creste in timp. Asa eram si eu stresata la baiatul mai mare si acum e normal...
Legat de colici, noi nu am avut. La nastere am avut 3 800g, dar nu stiu daca are vreo importanta...
Al meu e in continuare foarte cuminte, mananca la 3-4 ore, doame aproximativ o ora la intervale de o ora jumatate- 2 ore. Cel mai mult imi place dimineata, cand scoate niste chicoteli de mori de ras... Ce mai , ne trezim razand...probabil ca si vecinii, ca tipa destul de tare...
Despre diversificare- la Tudor am inceput cu suc de mar pe la 4 luni si cu piure de legume cu carne la 5 luni, dar el a papat doar lapte praf. La asta micu cred ca am sa mai astept cu diversificare, avem tot timpul inainte...
Detergent eu am folosit in prima luna persil lichid, dar dupa ce s-a terminat folosesc din cel praf. Si mai combin hainutele lui bb si cu haine de ale noaste... La Tudor i-am spalat hainele separat pana pe la un an. Eu calc toate hainele, nu le pot imbraca daca nu sunt calcate si asa mi-am obisnuit si restul familiei...
Duda, eu stau aproape de Herastrau. Ti-am trimis mail, ca nu ai activat PM. Unde te muti?
Ella, cam bagareata soacra asta a ta, eu nu stiu daca as tolera sa-mi umble printre perne... Bine ca a mea sta departe.
Lavini, eu il plimb dupa mine prin casa, pe unde am treaba, in leganut. Daca ma are in campul lui vizual e cuminte si-mi fac si eu treaba...
lbelciug, si noi tot asa patim, seara ursul vine tarziu in barlog si-i sare ursuletul in spinare, iar dimineata as fi in stare sa-l iau la bataie daca ma trezeste inainte de ora 8, cand deja e treaz fratele mai mic al ursuletului... A reusit insa sa ma duca cu ...zaharelul de vreo cateva ori in timpul noptii, cand dorm dusi puii si stam si noi fara grija...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
duda35 spune:
Paflo,
Mersi mult
.
Si eu ti-am admirat comoara...tare dulce mai e...
Cred ca e bine sa lasi cel putin 2 ani intre ei (parerea mea), asa ca e bine cum intentionezi.
Noua ne-a fost destul de greu o luna, dar acum lucrurile incep sa mearga bine, Eric incepe sa accepte ideea, chiar daca mai are excese de gelozie din cind in cind...incercam sa-l cooptam in ce facem ca sa perceapa relatia dintre ei ca una speciala.
Sunt convinsa ca va fi bine.
Cred ca sunt veterana de varsta aici, dar ma simt bine cu cei 2 pui ai mei, i-am facut tarziu, dar ma bucur mult de ei, asa ca nu te grabi ![]()
Eu am cintarit azi printesa inainte si dupa masa si a papat 100 ml, dar extrem de agitata la sin de vreo 2 zile...
Ea maninca 8 mese pe zi, asa ca m-am hotarat sa nu-i dau inca completare.
Sobi, ai vazut vreo potentiala bona?
mamica fericita de Eric (6.12.03) si Anastasia (9.06.07)
duda35 spune:
Florentina Roman,
Acum am PM, ma mut foarte aproape de Herastrau, dar va fi temporar, la finalul anului ne mutam linga Bucuresti...poate facem o intalnire cu toate acolo
Poate ne vedem in Herastrau, ca asa le putem pune pe bebeline una linga alta...ca tot seamana ele.
duda35 spune:
Florentina,
Scuze, era vorba de ei, nu de ele ...sunt rupta ca in ultimele nopti nu am prea dormit...
andradap spune:
SALUTARE!!!
Pup toate CAPSUNICILE si toti CAPSUNEII voiosi si mai ales SANATOSI!!!
Carstea 
Ancamari... la 2 luni am facut INFANRIX HEXA, acum la 4 luni tot INFANRIX, dar acesta este pentavalent. Plecam cu masina... Sunt doar 750 de km...
Ella_74, si azi si ieri am fost la cumparaturi...ca hainute groase nu prea aveam... ca sa nu mai zic ca body-uri cu maneca lunga avea,m doar cateva... si trebuia sa mai las si acasa cateva curate... Asadar, mi-am facut plinul! Avem NOROC ca vine si mama cu noi... si va mai avea si ea grija de ANTONIO... Dar NU mult ca-s cam posesiva de felul meu
chiar si asa urlator cum e, am senzatia ca cel mai bine ii este la mine! ![]()
...eu am luat din AUCHAN o canita de la BEBE COMFORT si scrie ca e pentru + 3 luni... cauta pe net si gasesti...
Mica multumim... Mama ta e din PITESTI??? Ce chestie... si eu vin din Pitesti... Hmmmm... trebuie sa mai dezvoltam pe tema asta, poate pe mess...
Distractie placuta si tie... 
Cristinamaria, Numai_eu, Motannel, Monytza MULTUMIM!
... oricum sper sa mai intru eu... nu scapati asa usor de mine!
Pepsi imi pare rau ca esti racita si PROMIT sa ma gandesc la tine... Si NU uit nici de poza SPECIAL pt tine
Legat de citrice ai dreptate!!!n Daaaar...
eu va marturisesc ca i-am dat PORTOCALE... Astea sunt singurele care-i regleaza lui tranzitul... I-am dat cu teama... cate putin dar se pare ca nu a facut alergie... DAR nu ma luati de exemplu... ca in sapt in care i-am dat l-am urmarit ca pe BUTELIE!!!! Si nu-mi spune ca la primul ai fugit la dr...ca dadea sa stea in fund!!! Asa om fi toate cu primul copil...mai stresate? Mai speriate? ![]()
Addinel... exista riscul unei alergii... Asa cum, desi putin stiu, si la banana exista acest risc, si nu numai!
Doxinu, sa-ti traiasca PITICUL care a crescut!!! Sa-l pup si eu pe baiatul frumos!!! 
Paflo, SANATATE multa SOFIUTZEI!!!!!!!!!
Liviana,... ma retrag in coltul meu RUSINATA... eu ziceam faza cu inchisul in casa...ai DREPTATE: Nu m-am tinut de cuvant
Sa-mi fie rusine!!!!!!!
Ma APUC de facut capitol NOU
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
andradap spune:
CAPITOL NOU
PS: Fug ca nu mai are stareb Antonio
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio