Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)
Raspunsuri - Pagina 10
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by miti2004
in sfarsit am transferat pozele de pe yahoo pe webshots...asa, pe ultima suta de metri inainte sa se inchida.
Iata si cateva poze noi din vara asta:
http://good-times.webshots.com/album/560707673fvaxjY
in una din ele este Alex cu copii nasilor si fetita nasei noaste il trage de urechi ( poza e de saptamana trecuta )...cred ca stie ea ce stie, toata seara la tras de urechi
( evident, l-am mai aparat si eu )
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

ce mai barbatzel ai acolo!!!Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006Am implinit un an
OanaRusu spune:
Virgi, sanatate la printzesa Luana!! 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
Roxana Claudia spune:
Hellou cirese dragi!
Am revenit dupa excursia la Simon, unde chiar m-am relaxat. Dupa 2 zile ma dureau oasele de stat
, eu obisnuita fiind cu smotru: spalat, calcat, vase, bucatarie, baie, strans...etc Catalin s-a rasfatat tare mult si a fost extrem de fericit cand a vazut ca stam cu el non stop.
Am pus cateva poze aici http://community.webshots.com/album/560721895dVzSKz
si cu ocazia asta iesim si noi cu baietu' la licitatie, poate nu ramane la vatra
, desi daca stau bine si ma gandesc, dupa tot ce am citit la copiii vostri ca vorbesc....avem mici sanse.
Cata zice doar:
-ham
-brrr (adica masina....sa plecam)
-mama
-tata
-baba
-papa (dar scoate doar sunetul..ala
)
Deci suntem codasii livezii, desi intelegem tot ce ni se spune. Mai nou Cata face crize de nervi, se arunca pe spate sau da cu capul in cel care vrea sa-l imbrace (de regula eu
). Se enrveaza dac nu-l las sa faca ce vrea si se arunca in fund. Incerc sa-l tratez cu indiferenta dar tare greu imi e...![]()
Lacri - si noi suntem cucuieti..dar vorba ta: le trece pana se-nsoara!
Miti - felicitari pentru Alex Umblaret. De acum incolo sa te tii bine...
Doroti - pai asa da copil...apraope ca poti conversa cu el. Exersati mult?
Roxana
16 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
DANUTU spune:
mey roxana.cu asa barbatel frumos te gandesti tu ca nu o sa mai ai trecere la licitatie?
ma indoiesc....
si .....fie vorba intre noi.......,la fete le trebuie unul care sa nu zica nimic,el deja spune prea multe
mami de danutu si monica.MONICA
CamiM spune:
salutare livada!!
pe cat de bine m-am simtit cand am fost
cu Sofia pe atat de rau e acum, de doua zile cel mai slab miros de mancare ma intoarce pe dos asa ca sunt cam fara chef, mi-e si mila de biata Sofia ca ea nu are habar vrea atentie si joaca cu mami..
Danutu multumim pentru aprecieri..
CU "datul" hmmm oferta e foarte tentanta aici in livada.. asteptam licitatia..
.
Ralucis bine ai revenit, merci
si oau deja 30 de saptamani!! Mai e putinel!!
Am vazut si pozele voastre.. frumusele foc nasicile..![]()
Arleena ai perfecta dreptate cu cei mai de varsta ei nu se joaca asa fain, de fapt fiecare se joaca in legea lui, dar cand da de copii mai mari decat ea e innebunita: topaie si alearga si se catara tare mi-e ca avem un baietoi nu o fetita..
.. atat doar ca nu vorbeste asa bine ca ei da' nu-i bai trecem noi si de etapa asta.
Ati luat frigider nou? Sa-l stapaniti sanatosi!
Oana lui Paul merci
cand sta in scaunul de masina e singurul moment in care o prind sa stea la poza mai mult de 10 secunde; si nuuuuu nici gand sa il scoatem pe Paul de pe lista..
ramane unul dintre ;dar cu asa ciresei.. e tare greu sa te decizi lupta va fi acerba de ambele parti
!!
Doroti super
listuta!! Multumim
Lacra merci
, mami sta mai mult in spatele aparatului..![]()
da
de la noi pe cucui.
Miti felicitari lui Alex
!! Bravo! De-acum sa te tii!!
Am vazul si pozicile: frumusel foc plimbaretul mic!! Merci!!
Virgi multumim mult
. Multa santate Luanei, de fapt sper ca deja e muult mai bine!!
Cum stati cu taifunul? "Oli" huh?
hihihi!!
Roxana bine ai revenit!! Ce familie faina!! Suuper pozele!! Ce grija are scumpetea de Catalin sa ii dea mamii sa pape mar..![]()
Cami
5+ &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
virgi spune:
Salutare ciresici!
Luana e putin mai bine, insa a luat si tati virusul. Sper sa nu-l iau si eu.
Miti - vazut pozele cu Alex frumuselul. Numai pozitii de smecherila!
Nu, nu-i place painea in general. Teoretic ea poate manca orice, cum mesteca pizza si maslinele, ar putea foarte bine sa pape de toate, insa nu-i place nimic in rest. Asa incat, pasez la mixer, ii aluneca pe gat cand nu-i atenta, si sunt multumita ca i-a ajuns ceva in stomac. Nu stiu pana cand.
OanaRusu - 
Claudia - licitam si noi. Asa frumusete de baiat nu putem rata.Mi-au placut pozele, tare frumos locul ales. Abia astept sa plecam si noi in vacanta. Initial am vrut sa venim in romania de craciun si sa mergem undeva la munte, dar cum pot avea garantia ca va ninge de Craciun? Asa am schimbat destinatia, mai ales ca Luanei ii place sa se balaceasca si cred ca o plimbare cu elefantul n-o sa-i displaca.
Cami - imi pare rau ca nu te simti bine. Sper sa treaca repede starea de rau.
Taifumul a trecut. A avut intensitate grad 1,( foarte slab cand a strabatut korea, a plouat tare in schimb.
Luana si-a mai imbogatit vocabularul in acest weekend cu: tree ( ti:), neck, toes, bird, star. Noaptea trecuta s-a trezit, s-a ridicat in fund si ce credeti ca mi-a cerut? mami, book!. Tipa continuu book, book. Era 4 dimineata. Se duce sotul si-i aduce o carte. Ca citea nu ar fi fost o problema, dar vroia sa-i zicem si bravo dupa fiecare cuvant. Si uite asa am petrecut pana dimineata.
Va doresc o zi buna!
abibrinza spune:
Buna fetelor!
Multumesc cu intarziere pentru urarile de ziua mea.Eu va citesc repede inainte sa pic de somn , caci calculatorul nostru sta inchis toata ziua cand e Victor prin preajma.Acum mi-am luat liber sa va citesc in liniste si am si timp de scris.
-ici la toti bolnaviori.Si Victor a fost bolnavior si e groaznic.
Doroti, Gugutza ta e un pic mai mica decat Victor asa ca noi suntem coada la dinti cu cei 7 pe care ii avem.
In privinta cuvintelor, noi iarasi suntem pe la coada listei.Hai sa incerc sa le insir:
-mama [eu sau taica-su cand vrea ceva]
-baba [oricine, inclusiv eu]
-papa [rar]
-apa
-trei [picaturile de vigantol, el are de luat 3 si le numaram]
-be, bi [face oaia]
-ghirli [nu se stie ce inseamna, dar il spune cand se simte bine si il repeta de multe ori si cumva il spune printre dinti]
-la,la [canta aunci cand ii place o melodie]
Magda, Roxana, aveti niste printi tare frumosi!
Gabi, cred ca ai dreptate cand spui ca o fata vrea un baiat care sa vorbeasca cat mai putin, dar totusi e bine sa ai si cu cine conversa.
Sper ca de data asta sa fie bine caci vine si la noi barza.saptamana viitoare ma duc la control.Abia astept!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
abibrinza spune:
Am uitat, Virgi ai toata admiratia mea pentru cate stie Luana.Cred ca ai o rabdare fantastica iar Luanei ii place sa invete.
Si trebuie sa le felicit si pe mamicile care si lucreaza si scriu si pe forum.Sincer, nu prea stiu cum reusiti.Eu stau ce-i drept mult afara cu Victor, dar in rest nu prea mai apuc sa fac nimic.
poze
abibrinza spune:
Aici sunt cateva poze cu Victor:
http://www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
neda spune:
buna livada
ma uit la pozele voastre si ma tot minunez cit de mari sunt ciresele voastre. Au crescut tare mult si frumos.Am vazut poze cu Alex, Catalin ,Victor , toti sunt niste frumusei 
roxana-pai nu te-ai ingrasat deloc?Nu se vede burtica.
Miti-felicitari pt Alex plimbaretul.Poate imi dai si mie un sfat cum sa il dezvat pe mihai de mincare blenduita. Am momente cind zic -gata de azi papi mincare normala.Dar dupa o zi sau doua cind la fiecare masa varsa si dai : curata, schimbat baie inclusiv si eu .....ma satur si trec din nou la mincare blenduita.
Arabela-mi-a placut tare poza din mijlocul cimpului.Dar ce tinara mama esti!!!
neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

20 iunie 2006