Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 30
Biancas spune:
Eu nu ii spun povesti lui Dani si nici nu ii citesc. INCA. Ce se intampla afara ii spun, de la TV ii spun ca e animalul ala dar in rest...mi se pare ca e prea mic de explicatii savante.
Sandra la 3 ani canta si stia poezii dar daca Dani nu isi da drumul la gura ce rost are sa imi bat eu gura degeaba? Probabil sa ma aflu in treaba si sa fac ceva util..poate
Ani, sa stapaniti sanatoase premiile cstigate
.
Ingrid, chestia asta cu pana la 4 ani ei isi dezvolva jumtate din capacitatea mentala am citit-o si eu, dar tu bagi mana in foc ca e adevarata? Ca mie una nu prea imi vine a crede ca e chiar asha
.Adica cat invata dupa 4 ani e mult mai mult decat cat invata pana la 4 ani. Daca o iei logic orice copil pana la 4 ani va stii multe, dar eu nu cred ca va sti jumate sau ca peste 3 luni dupa ce a invatat ceva o sa mai si stie. Copii au memorie de scurta durata, nu sunt ca adultii. Daca nu repeti la infinit niste chestii le uita. Si unii copii s-ar putea sa cada in extrema cealalta, sa fie avizi de cunoastere si atnci le-ai stricat copilaria.
Cum zicea si Sandra zilele trecute..."mami eu parca am dormit cand eram mica ca nu tin minte nimic"
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki multumesc ca te gandesti la mine, asta ma duce cu gandul ca cineva tine totusi la mine 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca tu ai explicat mai bine, eu am fost mai radicala dar tot acolo vroiam sa ajung 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:

Acum ma uit la un film,da' revin io ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME