Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 29
monica70 spune:
ANY fain ca a castigat
Cat timp sta si se uita la el? ca eu ma laudam aseara ca a stat in
la ALICE in Tara Minunilor ,dar n-a durat 5 minute 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
cosmi1975 spune:
AS VREA SI EU CARTEA LUI MIRI -MIK
MONI departe de mine gandul de a te blama....da este f bine sa i insuflii ,sa i dezvolti , consolidezi cunostintele dar ...pas cu pas nu amestecate
eu asa fac si n am dat gres cu BIANCA care e un copil foarte bun din toate punctele de vedere
anymony spune:
Moni-din pacate nu l-am pus la vizionat...eu nu o las la tv inca-ce mai prinde cind stm noi-reclame...Eu la 6 ani citeam la tv si port ochelari de la 14 ani-asa ca vreau sa evit asta...cit pot. macar acum ii dau tv cu portia. Aseara se amuza teribil la gimnastica la sol si la paralele cum se invirteau...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
monica70 spune:
ANY si eu citeam la Tv si port ochelari de pe la 9 ani parca,dar nu are legatura cu privitul la TV.Miopia e genetica.Nu stiu ce ai tu,dar parca tot miopie,nu?
Chiar azi e gimnastica ,trebuie sa ii pun ca si ei ii place la nebunie!!!
anymony spune:
Moni stiu ca e posibil sa nu aiba legatura..l amine e si vorba de o lovitura la cap in occipital cu un scrinciob de fier-cap spart-cin eram in clasa a 2-a...si asta e posibil. ideea e ca la mine in familie nici bunici nici parinti de nici o parte nu poarta ochelari- bunica mea are 90 si vede sa citeasca fara..iti dai seama
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Intrebare pt fetele in tema...Pentru CIC trebuie musai sa ai lucrate 12 luni in aceeasi unitate sau sa ai cel putin 12 luni cotizate indiferent de cite locuri de munca ai schimbat???
monica70 spune:
ANY la mine cam la fel,doar un frate al mamei avea.Dar faptul ca la batranetze cineva citeste bine fara ochelari inseamna ca in mod sigur a avut miopie mica! Minusul (miopie) ce il avea se compenseaza cu plusul de dupa 50 de ani (hipermetropie) si se ajunge la zero.O miopie mica pana la -2 nici nu se prea baga de seama nici acum,darmite pe vremuri.Eu am - 15 , miopie forte.
monica70 spune:
Indiferent de cate locuri de munca sunt,doar sa nu ai intrerupere.
anymony spune:
Ok MONI...merci...
si eu am miopie forte -9, am incercat lentile de contact dar nu mi-au fost bune-erau la inceputuri la noi si nu cred ca se pricepeau alea... si despre miopie-hipermetropie e ff adevarat ce zici.
Iata s-a trezit moaca-a dormit de la 12 juma pina acum...cam putin tinind cont de vremea de afara
maraki spune:
Mi se pare ca si Ingrid exagereaza! Daca-i bagi copilului in cap lucruri grele care nu sant pt. varsta lui, mai tarziu o sa ajunga bolnav de nervi.Asta e parerea mea.
Moni de ce crezi ca nu merita Bianca sa scape de avertisment? Ai vazut ce ok a fost in ultima vreme, cred ca si fetele de sus ar fi de acord.
Anymoni felicitari bebei ![]()
Am facut baie si Angelo venea la usa sa-i deschid, plangeaaaaa.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3