Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 27
maraki spune:
intru sa fac 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Cine sa faca o petitzie? Astery? Cosmi? Toanca? Anasol? .... 

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
cosmi1975 spune:
eu nu l incarc pe stefan cu foarte multe informatii
inca ...adica toate la timpul lor
GIOVA sa va distrati 
BIANCA poate de la vreme esti indispusa
MARAKI da ce sa spun, STRATAN a indeplinit visul.....aia mica saraca ar fii vrut la MC.DONALD dar omul n a inteles
monica70 spune:
Pana una alta uitati ce a facut Einsteina mea 
http://www.dropshots.com/moni1#date/2007-09-08/13:27:43
A venit Ghitza de dincolo disperat.Mare branza,in 30 de secunde l-am montat la loc 
monica70 spune:
Numai ca nu mai sta
e rupta o bucatica din interior si se desface iar.Pe ce pune mana, tot strica fata asta 
COSMI pai nici io nu o incarc,dar daca ia fata cartea sa ne uitam pe ea,ce sa ii zic,ce e acolo,nu?? Ca ea asteapta sa ii povestesc,de aia imi aduce cartea! Cand n-are chef de carti sare in pat.Sau impinge caruciorul cu papusa etc. Atunci macar cand are chef sa vorbim si sa ne uitam pe carti,sa mai afle ceva nou.
Biancas spune:
Lasa-ti mai petitiile ca nu ma deranjeaza..oricm mi se potriveste cu rosul de la nume
.
Indispusa..hmm sper ca nu risc sa starnesc iar valuri pe aici.. chiar nu vreau.
Orium aseara le-am vazut online pe doila_laila si pe miri_mik dar pe aici nu au dat.
Oricum ca idee..numai noua ne pasa de altele si mereu ne aducem aminte de ele.... ca ele...stau si citesc din umbra
. Si nu doar cele pe care le-am scris mai sus, sunt foarte multe care citesc din umbra, se rad si apoi comenteaza pe mess unele faze.
Si faza cu nu au timp mi se pare exagerata. Ca e alta atmosefra acum fata de cum fost? Asta e..probabil daca ar scrie mai des s-ar face inapoi atmosfera mult visata de cele ramase.
Si le spun ca cele care citesc din umbra ca e altfel cand scrii si altfel cand stai doar sa citesti. Nici eu nu am scris vreo 3-4 zile odata si mi s-a parut ca numai tampenii ati debitat
Poate unele imi dau dreptate...daca nu mea culpa ca am judecat gresit.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
unele informatii sunt cam grele la varsta asat , dar tu faci cum crezi ca i mai ok
ex; anotimpurile
monica70 spune:
Asta da realizare: A baut Diana 300 ml de lapre inainte sa adoarma!!!
Ca din pilaf abia a gustat,noroc ca ne-a venit ideea cu laptele.
cosmi1975 spune:
mai BIANCA, de asta esti tu suparata??? am crezut ca ai patit ceva ......fiecare face numai ce doreste