Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 26
Giova spune:
Maraki e unicat pt. ea, nu a mai facut asa ceva. Tipa asta le creeaza pe loc, in fuctie de par. e tot gagica care mi-a facut freza de mireasa.
Bianca aici
bine de tot
.
Moni ti se pare ca-i duminica din cauza ca e sarbatoare azi.
A papat bine de tot la pranz, se compenseaza cu lapticul de dimineata. l-am adormit pe Marco, acum descarc niste poze, la ora 13 la machiaj si pe urma dus si akte chestii.
sper sa ajunga Clau cu masina de la spalat, ca nu merg prin ploaie.
revin pe mai tarziu
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Si Dani e marait cu toate ca s-a trezit la 8.50.Nu i-a convenit nimic, a fost rau cu toate ca i-am pus DVD-ul cu "Hapyy Feet" nu prea a avut rabdare sa se uite.
Moni, Gatorade e un suc energizant, ii facea reclama la TV ca e pt sportivi. In reclama era vocea lui Cristian Topescu. Eu am baut anul trecut la mare prima oara dar nu m-a incantat. Era albastru. Probabil Vladimir nu va mai avea somn la amiaza daca a baut mai mult si daca e sucul asha cum se zice, adica energizant.
Merg sa ii dau de mancare lui Dani si sa il culc.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova ma tot miram cum de nu esti la nunta..
. Am uitat ca numai la noi nu se fac nunti noaptea
...daca esti nasa sau mireasa trebuie sa te trezesti la 6 sa te pregatesti, cel tarziu la 9 ai plecat din casa in cazul nasilor si a miresei epinde candare programare la starea civila.
Si socrii mei merg azi la nunta, la un rstaurant nou din oras
..merg in locul nostru ca la noi au fostla nunta si binenteles ca pe banii lor
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Si Ghitza a zis ca nu-s normala cand m-a auzit povestind Dianei relatiile de rudenie,adica faptul ca eu sunt sora si CHITI fratele meu si buni ei e mama noastra etc. E in cartea aia o pagina pe tema asta si ea stie doar mami,tati,buni/bunica,bunicu/bunu .La frati si surori m-am blocat eu
Dar data viitoare ii explic eu,faza cu fratii. Si de tusa si unchiu stie sa zica dar evident ca nu stie care-i treaba cu relatiile.
Daca nu ii invatam acum atunci cand? Pai tema cartii e primele 750 de cuvinte. Si mai sunt subiecte faine: la zoo,la munte,la mare,in port,la birou,la supermarket,la gara,de Craciun,de Paste. Aseara chiar se uita singura si am auzit-o zicand "DIA GODOLA" - vazuse desenata o telecabina
N-a uitat inca godola 
![]()
Mie tare imi place,de cand caut asa carte,era mai fain sa fie cartonata,dar naiba are bani de asa ceva oricum
M-am uitat sa vad pentru ce varsta e recomandata,dar nu scrie decat "VOCABULAR ILUSTRAT PENTRU COPII ISTETI" Deci e ok ![]()
Eu remarc din nou ca unele prea ii subestimati pe spiridusi,nici nu stiti ce le poate capul.Iar daca nu vorbesc ei inca,puteti vorbi voi si ei sa inteleaga si sa invete
Ca pe cand isi dau drumul cu parlitul sa stie care-i treaba!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
maraki spune:
Nu mi se pare Gatorade energizant, mai e un suc Powerade si seamana cu primul,Giorgos cumpara de cate ori santem la super market.Eu prefer Coca-cola sau Spezi ( fanta+cola )
Bianca de ce esti intoarsa pe dos? Nici eu nu sant asa cu chef,am citit si zodiacul chinezesc pe 2008 si cica ma asteapta un an plin de probleme
Mai e cineva in zodia cocos?
Giova nasicoooo!!!!! Sa traiasca nasul miiiic!!!! hai ca o sa va distrati misto pana maine dimi

Ali pe unde o fi? De ce nu mai intra?
Moni hai! Astept video cu ceva interesant sa ma lasi masca ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Asta vroiam sa te intreb si eu Moni, nu are scris pe coperta pt. ce varsta e cartea? Inseamna ca e tampita editura care a scos-o si uite cum induce mamicile in eroare 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI cu ce sa te las masca? Vrei sa ma pun sa o invat poezii?
Eu prefer sa inteleaga in general despre ce e vorba (si daca nu stie sa se exprime inca bine),nu sa repete ca un papagal cuvinte sau poezii numai asa ca sa vada altii ce Einstein am in dotare
.Are timp de poezii,ca si eu la 3 ani stiam foarte multe.
maraki spune:
M.am gandit sa facem o petitie la moderatori pt. Bianca
sa scape de avertisment 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI daca stau si ma gandesc bine si adanc, eu zic ca e perfect asa.Asta pentru ca nu toti copiii incep sa vorbeasca la aceeasi varsta,nu? Limitele sunt laaargi,intre 1 si 3 ani ![]()
maraki spune:
am vazut aseara o bucatica video cu un tip care facea misto de Cleopatra Stratan si taica.su. Spunea de versurile din Ghita ca nu se potriveau pt. varsta ei ( si asa e ) si de taica.su ca ar fi afirmat: eu nu am fortat-o pe Cleo sa cante, am ajutat-o doar sa-si urmeze visul
Care vis mai frate la 3 ani??????????
kiti il strigam si eu pe frati-miu cand eram mica ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3