Strumfi de iulie-august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Irinusha foarte frumos ai scris. Mai trebuia si o astfel de parere.
Alina/Anya sincer eu te respect foarte mult intrucat imi dau seama cat suflet pui tu in ceea ce ne scrii si imi dau seama ca tie meseria ti se potriveste ca o manusa. Se vede ca iubesti mult copii. Insa , sincer uneori sunteti cam radicale. Eu ajunsesem sa ma simt vinovata (vb Lunei - parca otraveam fata) ca ii dadeam ceva ceiut (ii dau cand sughita pt ca tzatza nu o vrea atunci si cand i-am dat biberon si totusi cauta tzatza dupa o ora. Asa ii trece si adoarme. Eu va spun sincer ca nu imi pot lasa fata sa tipe de foame. Poate ca am gresit de la inceput. REcunosc, deci nu recomand nimanui sa faca ca mine. Pana acum ii dadeam biberon seara acum ii dau si unul dupa amiaza pentru ca nu pot sa stau ca pupaza langa fata si sa o las sa planga, asa ca sunt eu ambitioasa. Ea saraca incearca sa suga, ii place tzatza, insa daca nu mai iese nimic din ea dupa-amiaza, ce sa faca si ea - incepe sa urle. Atunci ii dau biberon. Noaptea si dimineata mananca san fara sa tipe dupa biberon.
Gata, am zis, m-am destainuit. Ma simteam vinovata ca nu pot fi asa cum zice un medic, insa imi dau seama ca pana la urma conteaza foarte mult si psihicul mamei. Daca asta o face mai linistita, asta e. Vorba irinushei si laptele asta praf nu e otrava.
Haideti sa ne regasim si sa nu mai fim asa radicale.
Eu una stiu ca intreba cineva de ceai care ii dadea supliment si nu i-a raspuns nimeni, pentru ca au sarit toate de ce ii da ceai. Asa se deprima si cea care da supliment si cele care tot sfatuiesc cu alaptarea.
Eu una va multumesc ca ati sustinut atata alaptarea. Sunt fer convinsa ca daca nu erati voi renuntam din prima. Asa are fata doua luni de san si plus ce o mai fi de acum incolo, cu supliment , fara , asta e, are totusi si san. Dar haideti sa fim un pic mai tolerante in ce priveste laptele supliment. Cat despre diversiface de la 6 saptamani sau alte aberatii spuse de pediatrii nostri (ca al meu - de imi prescrie calciu fara analize) putem ramane la fel de radicale Parca nici nu mai putem vb de altceva ca tot revenim la disputa asta.

Anya nu te supara. Ai fost si esti de un real ajutor acestei odisee. Conteaza pana la urma ca tu ai zis si ai constiinta impacata, insa ma repet, sunt lucruri mult mai grave pe care le fac mamele din nestiinta (si noi nu apucam sa vb de ele) decat acest supliment sau acest ceiut.
Uite o sa nu te superi pe noi.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mey fetele.... cum aveti dom'le timp de forum?
eu cred ca nu-s organizata deloc... or ii dau adelutei prea multa atentie .......... hai ca le iau usurel... azi am inceput sa pun poze.... deci primul pas e ca si facut; cand e gata va dau un semn

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nu cred ca o sa am timp sa va dau si link-uri spre poze ,dar va invit sa va uitati la albumele :iedul cel mic, happy family si casa

Astept sa o vad si pe Adela

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliutza spune:

buna ziua la mamici si strumfi
sunt o mamica de iul-aug care v-a citit cu sufletul la gura aproape toata sarcina dar care nu a zis nimic pana acum,cand vreau sa va multumesc din toata inima pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat,pentru increderea ca pot creste un copilas singura,pentru tot ajutorul dat si toate astea fara ca voi sa aveti habar.
pur si simplu am simtit nevoia sa va multumesc din toata inima la toate fetele si sper sa mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by gabiarama
Luna , vreau si eu sa vad pozici .Unde le gasesc ?

GABI ,de 3 ori mama
Poze

Incepand de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">aici sunt ultimile care le-am pus. Daca vrei sa vezi mai multe, si cu printul meu dai pe previous si gasesti de cand avea fie-mea cateva zile impreuna cu frate-su. Astept si eu pozici noi cu iezii tai.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

gabiarama sunt supr haiosi iezii .Dar am o nelamurire pana la urma aseara unde au dormit in pat sau in dulap??hahaha sunt superbi!Si camera la fel...si voi la fel...ce mai se citeshte fericirea si implinirea pe chipurile voastre!Super!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Off, doamne , ce face batranetea din om Recunosc ca am vazut zilele trecute poze cu Cezara ,dar nu am apucat sa vad tot albumul .Acum am vazut si eu ca fetele nu te laudau degeaba ,si mi-a placut la nebunie poza in care fratiorul isi tine protectiv surioara in brate .

Mamii , mai intii au incercat toata mobila sa vada daca e rezistenta ,au urcat si coborat scarile de 1001 de ori si abia apoi au adormit linistiti in patuturile lor .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ma bucur ca ati inteles mesajul meu de ieri si nu v-ati suparat. nu am spus nici un moment ca laptele praf ar fi otrava si n-am blamat pe nimeni pentru ca il foloseste! in nici un caz! am spus doar ca se renunta prea usor la alaptat, si imi mentin parerea, pentru ca asta e realitatea (repet: nu vorbesc aici despre cazurile speciale si problemele medicale!). insa asta era doar o parte a mesajului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by eliutza

buna ziua la mamici si strumfi
sunt o mamica de iul-aug care v-a citit cu sufletul la gura aproape toata sarcina dar care nu a zis nimic pana acum,cand vreau sa va multumesc din toata inima pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat,pentru increderea ca pot creste un copilas singura,pentru tot ajutorul dat si toate astea fara ca voi sa aveti habar.
pur si simplu am simtit nevoia sa va multumesc din toata inima la toate fetele si sper sa mai vorbim

bun venit la noi si sa-ti traiasca strumful!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mai Gabi ce baieti destepti ai. Cum si-au facut ei piscina din galeata. sa nu mai zic de poza cu cateii. Cum ii calareste el dragutul si catelul ii miroase linistit putzica .

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput