Strumfi de iulie-august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu ma bag la o campanie de sustinere a alaptatului! Am reusit sa rezist tentatiei sa ii dau piticei mele lapte praf zilele astea cand pur si simplu isi manca pumnii tipand cand o tineam in brate sprijinita pe umar, si daca o puneam la san tipa si nu reusea sa traga de doua ori. Incepusem sa ma gandesc si eu ca poate "nu mai e bun laptele". Noroc cu voi ca am invatat ca nu exista asa ceva, asa ca am tot insistat pana cand de oboseala a uitat de burtik si a inceput sa suga.
I-am spus ieri pediatrei si mi-a spus ca totul era de la durerile de burtik si nu are legatura cu laptele meu. Dovada e ca are 4.500kg sapt asta, deci a luat 300 gr intr-o saptamana.

Asa ca sustin alaptarea chiar si cu chinurile pe care le mai presupune cateodata. Beneficiile pt bebei sunt mult mai mari.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu am vrut sa deschid la un moment dat un subiect care s-ar intitula ceva de genul"de ce renuntam atat de usor la alaptat?"...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

alina.a, eu, cu teama de a nu mai putea alapta candva am vrut sa deschid un topic in care sa intreb de ce mamicile au alaptat, apoi au renuntat. Ca sa stiu de ce sa ma feresc. De la Alina/anya am aflat ca in privunta laptelui pot sta linistita. Pot aveea si pana la 5 ani daca este cerere. Acum ma gandesc daca pot aparea problem la BB. Adica sa nu mai vrea sa suga el, asa, peste noapte. Oare e posibil???

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Incepusem sa ma gandesc si eu ca poate "nu mai e bun laptele".Noroc cu voi ca am invatat ca nu exista asa ceva, asa ca am tot insistat pana cand de oboseala a uitat de burtik si a inceput sa suga.

Daca ar fi numai asta si tot nu-mi ajung florile pe care as vrea sa le dau Alinei, lui valen si lui jadi.

Mergi la inceput

Daca va intrebati cum de am timp de net, va raspund/va dau pontul. Victor doarme teribil de bine daca il las cu Mezzo. Pana si la jazz sforaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Anto am auzit si eu de apa speciala pt facut formula dar m-am uitat pe aici si nu gasesc. Ai vreun brand sa stiu sa ma uit? Mersi mult!

Fetelor m-am linistit, daca voi folositi apa plata, atunci nici eu nu fac asa rau cu cea fiarta seara, desi imi suna in cap ca nu omor bacteriile (are mai putin de 70 gradde)

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

[b]Lunitzo
, marca e Spa, de origine belgiana (beljii sunt tare mandri de izvoarele lor de apa), vezi daca gasesti la supermarket. E apa plata normala, dar pe dos are un bb desenat si scrie ca e buna pt prepararea alimentetlor pt sugari. Pupici

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Fetelor pediatra mi-a zis sa incep diversificarea la sase saptamani cu suc si sa cresc cantitatea cu cate 5ml pe zi ca pe la 3 luni sa ii dau o masa intreaga de suc. Eu nu vad de ce atata graba si in privinta asta nu am de gand sa ii urmez sfatul. Toata lume care a auzit chestia asta a spus ca e mult prea devreme si asa mi se pare si mie.
La inceput cand sughita ii dadeam o picatura de lamaie si nu stiam de ce vomita copilul cu jet. Cum ar fi sa-i dau acum suc de portocale cu biberonul. Sigur ar reactiona la fel.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata si de la noi,

Vreau cafea, doua daca se poate.

Ieri mi-a zis sotul ca i-a povestiti un coleg ca sotia lui a renuntat sa bea lapte de vaca si asa au scapat fetita lor de colici (deci mama nu mai bea lapte de vaca, sa nu ne confuzam). Mi-aduc aminte ca-mi spusese si mie o pediatra la Victor sa incerc sa nu mai beau lapte 2-3 zile sa vad daca are vreun efect, dar nu am incercat ca la mine e aliment de baza. Nu stiu daca o sa incerc nici acum, sa vedem.

Mamii, poti lua si osciloccinum si panadol. Sanatate multa!

Mrl dumitriu, s-a spus de mai multe ori aici ca nu e nevoie sa tii regim cand alaptezi, decat daca vezi tu o legatura directa intre ceva ce ai mancat si durerile de burtica ale lui bebe.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

neata fetele! si noi avem probleme cu bubitele pe fatza. dr ne-a zis ca sunt de la caldura. arata ca neste cosuri cu punct alb in varf. dam cu crema de la ABC Derm. sper sa treaca
Anyaam o rugaminte la tine : spune-mi ce e cu hidrocelul? cica are la testicolul drept. chirurgul de la BUdimex ne=a zis sa monitorizam timp de 6 luni si daca nu scade sa operam. ce=mi poti spune de treaba asta? merci!

mihaela

hidrocelul este o acumulare de lichid in jurul testiculelor, care apare de obicei la prematuri, dar nu numai, si care se resoarbe in jurul varstei de un an-un an si jumatate (prin inchiderea unui canal care anterior permitea trecerea de lichid spre testicul).daca persista peste 2 ani, necesita inteventie chirurgicala, insa aceste cazuri sunt f rare. mare lucru nu e de spus, trenuie urmarit, asa cum ti-a spus si dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hop si eu, dar repejor... caci vreau sa ma duc sa fac niste gogosi

dar... un pic pe forum este chiar o urgenta!!!!!!!

news? am net la tzeara! deci e ca si cum nu mai scapati de mine
am botezat adeluta pe 1 sept... am scaldat-o a doua zi... dupe obicei!
alaptam in continuare; noi, astea 2 tzatze
vad ca v-ati mutat la scutece, deci nu ma supar... o sa scriu tot cu ce v-am ramas (oarecum, ca doar nu ma obliga nimeni, nu? DC is almost freedom ) de pe vremea odiseei: povestea nasterii, poze cu adeluta si mai ales cum mi-as fi luat eu ramas bun de la ODISEEA noastra in cele 90 de capitole!

dar cum gogosii nu mai pot astepta (cum o sa mai fac eu falcile mari???? ), inchei aici si ma intorc cand sunt gata, caci nu de alta, dar daca nu va aduc si voua parca vad ca ma dezmosteniti!

pana atunci numai bine si odihna placuta la ceasu' amiezii!

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput