Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oaaa, Gusta, ce bine imi pare ca ai scris! Sper ca sunteti bine si ati calatorit bine, fara probleme din partea Marutei! Bine ai revenit!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Voiam sa va povestesc o intamplare care i s-a parut putin stranie lui Costi aseara in parc. A iesit cu Andrei la joaca, la leaganele de la roata mare din Herastrau. Si e acolo o constructie din aia mare cu tobogane si este un fel de platforma suspendata pe niste lanturi, cu niste lemnisoare. In fine, nu stiu cum sa explic. Si era Andrei suit sus pe chestia aia si se balanganea pe lanturile alea si se prostea si nu era atent. A calcat aiurea si s-a dezechilibrat si era sa cada de sus. Costi il apucase cumva de o mana dar a aparut deodata un barbat cu un copil de mana si l-a apucat cum trebuie pe Andrei chiar cand sa cada. Si ce i s-a parut straniu lui Costi e ca a aparut de niciunde omul acela iar dupa cateva secunde cand s-a mai uitat Costi dupa el, nu mai era! Costi zice ca a fost ingerul pazitor al lui Andrei. Sincer, eu nu cred in asa ceva, dar mi s-a zbarlit pielea cand mi-a povestit!

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Bine ca s-a terminat totul cu bine. Mai exista si ingeri pazitori.

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Mai bine deschid capitol nou, ca eu nu mai inteleg nimic cu paginile astea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Chris, Ioana, nu ne dau la tv. Echipa de la MC lucreaza pt noi, dar nu intram in emisiune. Cel putin asa stiu eu..:) O sa va aratam poze cand termina.
Ioana, nu lucrez inca.Am vrut, mi-am gasit, dar m-am pacalit socrii ca au grija de Ema.. Voi face o firma, voi aduce un brand nou de hainute pt copii, dar asta dupa ce ne mutam si ne linistim, o dau pe Ema la gradi si facem si noi2 singuri-singurei o excursie afara.Probabil in iarna.

Azi am fost la Home Design Mall sa cumpar tapetul pt camera Emei. M-am suparat pt ca dupa ce m-a lasat vanzatoarea sa ma uit pe cele 3 cataloage mi-a aratat un cos cu cateva role si mi-a spus:"Doar astea le avem".In fine, asa-i la noi. Sunt expuse lucruri frumoase si cand vrei sa le cumperi nu exista si nici macar nu pot sa le aduca pe comanda.In fine,pana la urma am ales ceva dragut, cum imi doream ca model si culoare, doar ca va fi tot peretele pe acelasi model. As fi vrut 2 modele despartite de o bordura. Mi-au dat si un adeziv recomandat, asa ca sper sa n-am problemele de care imi vorbeai, Loreen. Mi-am clatit un pic ochii si la mobila si mi-au placut mult dulapurile pe colt din 2 motive: pt ca nu sunt f mari si pt ca e loc berechet ca Ema sa se ascunda in el.(asta-i noua ei pasiune)Monule, nu stiu pt ce mobila ati optat pana la urma, dar sper sa nu te superi daca luam si noi www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=26" target="_blank">Kamilla. Mi-a placut teribil sticla pictata manual cu model floral. O sa iau varinata cu dulap pe colt si fara pat. Patul il luam de la Ikeea, cel din otel matuit, alb.

Noi azi mergem la Roata Mare din Herastrau dupa ora 18;00. Mai vine cineva?

Mergi la inceput

Capitolul 47

Mergi la inceput