Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Nu mai pot. Am obosit sa fiu mami toata ziua si sa mi se spuna ca sunt eu exagerata in anumite chestii. Ne trezim, hranesc copiii, spun clar ca trebuie sa merg la supermarket si la farmacie. Ma imbrac, ii imbrac paralel pe amandoi, incepe Catalin fitzele. El nu vrea afara, vrea cu tati in casa (tati care e topit de oboseala ca a venit dimineata de ser4viciu dupa 12 ore). II spun ca ii cumpar placintele (preferatele lui), ca mergem in parc, nu si nu, el ramane cu tati. Se pune pe urlat, scoate pantofii din picioare si pantalonii de pe el, se trezeste tati care nervos zice sa ies cu ALexandru si sa il las pe Catalin cu el in casa. L-am mai lasat o data in conditii asemanatoare si am lipsit 15 minute (pana la colt si inapoi) si intrand in casa aud sforaiturile lui tati si copilul admirand privelistea pe balcon (tocmai inchisesem geamurile inainte sa plec). Acum se poate cocota pe scaun si deschide tot, am usile blocate in toata casa. Si-mi zice sa las copilul ca nu pateste nimic ce sunt asa prapastioasa. Normal ca pe el l-a luat somnul imediat, Catalin s-a calmat, e in maieu si in chiloti prin casa si se joaca. Acum 2 min ma striga coccotat pe scaunul din bucatarie :Mami, vino, mami ! Tin pipi. Ma duc, il cobor, face pipi, dispare tot acoilo si incepe: mami, vino mami. II zic ca nu cin ca sunt suparata>"De se, mami, Tin cuminte". "Tin vea ataua", incerc sa il imbrac, o ia iar cu urlete ca "Tin nu iese ataua". Sa va zic ca m-am abtinut sa nu ii acord o palma? Eroic, dar am zis ca nu dau in el. Am tipat in schimb de iar s-a trezit tati si a zis ca nu-s in toata firea de fac asa (el care mi-l pune in brate daca face mofturi). Acum stau la calc sa ma linistesc, nu ii bag inseama pe nici unul (imi beau cafeaua, dar fierb de nervi).
Si la noapte voi fi iar singura cu un copil proaspat vaccinatcare, spre deosebire de Catalin, urla pana nu mai poate, pana la 1 noaptea am avut show la fiecare vaccin de pana acum. Si tb sa il protejez si pe Catalin ca se sperie de plansul lui Alexandru

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fran noi am fost la dr Zamfirescu de la GA. Am inteles ca e chirurg ortopedie infantila. Sa inteleg ca ideea e sa stea in 2 pampersi pana la osificarea completa a mugurilor? La noia abia acum s-au vazut clar mugurii. Dar cum invata sa mearga? cu talpa in exterior? ca e cracanata de la pampersi.

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

aurasa- nu este nimeni in jurul vostru care sa te ajute?
gabitza- am citit pe acolo...
fran- am mai spuso eu nu consider ca daca un copilas isi bea laptele din sticluta e mai in urma decat altul. Bia bea din pahar orice ii pun mai putin laptele pentru ca nu o las sa bea din pahar cana. Sunt multe cazuri in care copiii renunta astfel sa mai bea lapte. In concluzie dimi si seara inainte de culcare bea din sticluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fran, Iepu a stat in premergator?

Asistenta Antoniei, care are ceva experienta si e mai ceva decat pedi a lor, ne-a recomandat sa ii punem copilului papuceii invers ca sa fortam talpa sa paseasca corect si nu cu varful in exterior.

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Nu, nu e nimeni. Suntm singuri, dar am rezolvat. Am adormit bb mic, am convins Catalinul sa se imbrace, l-am pus in carucior si am facut un tur viteza pestrec tot unde trb sa ajung. Am ajuns acasa, cel mic abia se trezise, asa ca am rezolvat. Sa treaca si noaptea asta cu bine soi sunt un om fericit

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, eu am avut displazie de sold la nastere, si intr-adevar, am purtat ghetutele invers. Eu tineam varfurile spre inauntru. Toata incaltamintea mea era varza ca loveam picioarele in mers unul de altul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iar a venit pe la noi la birou tanti care ne aduce bijuterii de aur. N-am avut ce face si iar am luat niste cercei. Clar am o problema. Cand eram mica nu aveam cercei si imi doream foarte mult. Mi-am facut gauri acum trei ani si de atunci imi tot cumpar cercei de cate ori imi pica in mana vreo pereche. Ce sa fac? Sunt Scorpion. Nu ma pot abtine
Musai imi trebuie o fata sa am cui lasa mostenire

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Saliu la fete

Noi suntem muciosi si tusim insa il doftoricesc si i-a mai trecut nitelusi ca saracul nu dormea noaptea din cauza ca nu putea respira.

Va zisesem cu spatele meu ca ma duc la control. Asadar am fost, nu mi-a gasit nimic la coloana foart grav, a zis doar ca este un muschi care s-a prins printre vertebre si din cauza aluia am eu durerile alea nasoale. Si mi-a dat trimitere la fizioterapie si luni incep.
Acuma de cateva zile nu ma mai doare asa rau, aproape este insesizabila durerea.. Stie ca ma apropii de mers la fizio si nu ma mai doare...

Sarutmana la fete de voturi. Ma streseaza aia cu 900 de voturi. Noi suntem mici copii pe langa ceilalti dar na, asta este..

Pifosul mai nou face la olita si caca si pisu, dimineata nu-l mai dezlipesti de olita pana nu se streseaza sa faca, ceea ce este bine.

Isi mai da drumul cu pisu in timpul zilei ca uita sa ceara insa ajungem noi si fara pampersi.. Pai cum, altfel! suntem baiat mare..

Vorbeste de m-a zapacit, multe cuvinte clare, clare. A inceput sa faca multe propozitii acuma de 3 cuvinte: Uite, fac asta! Sau Mami, eu ubesc. Sau: Mergem afara la papii... (la copii) Este extrem de atent la orice si prinde foarte repede cam tot ce zicem.

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Buna dimneata la fete.Cafea bauta si copil care se uita la Nemo ca tot imi cere sa pui pun fish.Cu wc tot asa stam, nu cerem, mai scapam pe noi, dar cel putin acum a inceput sa il deranjeze cand e ud ca a inceput sa isi dea panatalonii jos singur cand se uda.Acum sta asa cumninte pe parchet si se uita la Nemo ca imi vine sa il mananc.ieri mi-a mancat sufletul cand am avut treaba la telefon cu unul altul, domnule cat am dat telefoane numai dupa mine se tzinea si repeta tot ce ziceam.I-am explicat copilului in timp ce vb la tel cu respectivii sa ma lase 5 minute sa imi termin treaba.NU domnule, el dupa mine vorbind.Bineinteles ca dupa ce am inchis telefonul si-a vazut baiatul de treaba singur vreo 10 minute ca imi venea sa il articulez.NU puteau astea 10 minute sa fie in timp ce vorbeam?Dar asa se intampla daca vrei copii.

beatrice: si Alex e cu muci si nu stiu ce sa ii fac seara in special inainte de culcare ca, cu pompa nu ma mai lasa sa ii scot si inafara de vapor rub pe care il dau pe spate si piept nu stiu ce sa ii fac ca are nasul infundat.Medicamente nu ii dau ca nu are febra.picaturi cu apa in nas nici vorba, inainte ii puneam ca il puteam tine intre picioare fortzat si puneam, dar acum....

Va pupa,

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Monu-a stat in premergator de la 9 luni, iar de la 8 renuntasem la 2pampersi. La 6 luni incepuse osificarea, ar fi trebuit sa mai facem o radiografie sa vedem daca s-au osificat complet dar parea ok la controlul manual al ortopedului. Eu am avut displazie de sold-se pare ca foarte usoara, si merg cu varfurile un pic spre interior. Dar varfurile intoarse spre interior/exterior se pot datora si altor cauze, nu doar displaziei si din cate stiu eu uneori e nevoie de masaj special zilnic. Eu zic sa mai ceri parerea unui ortoped.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput