Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 3
Elena.2006 spune:
Cria multumim de raspuns si sa-ti traiasca printisorul, ce scump rade el la mamica...
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
laura_oana spune:
neatza fetele , albinute si bondarei
noi am avut o noapte furtunoasa
, plansete, nici in brate, nimica, pana intr-un final in care a adormit si eu la fel
.
ieri pe langa tot ce mancase, la ora 15 a mancat supica si piureu, la 19 a papat 240 lapte si la ORA 22 iara a papat 160 ml lapte.![]()
azi la ora 6 a papat 240 ml lapte, si acuma la ora 9 a mancat 180 de branzica si banana( prima data cand am cantarit!!!)
ma declar multumita
pupa mama baiatu ei.se uita la mine ca nu ii mai dau? desi castronelu era gol , acuma suge la degete!![]()
ma pun sa citesc ce ati mai scris, si fetleleeeee hai la o cafea, ceai, capuccino sau o cioco calda!!!
azi mergem la Dr. daca a venit din concediu.
revenim
Laura si Eduard Darius
Laina spune:
laura, sar'mana pentru sfatul cu fenistil gel!
nu mai are nik!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
laura_oana spune:
LAINA ma bucur ca am fost de ajutor, 

si sa nu mai aveti probleme.sa fiti cuminti.
am un miorlait si un fatzait si un matzait care ma cheama......
io nu mai stiu ce are copilu asta....offffff
Laura si Eduard Darius
stefaniya spune:
Buna,la mamici si bebici
Tzuna - mersi de raspuns.Deci in curand o fac si eu dar cred ca la nr 3.
Ieri am vazut la tv un documentar despre bebei si spunea ca abia la 4.5 - 5 luni un bebe incepe sa apuce controlat o jucarie,stie ca se intinde spre ea si o duce la gurita.Mai arata cum e bine sa le legi de picioruse 2-3 balonase cu heliu si din miscari vor realiza ca ei sunt cei care le misca.Mai arata ca atunci cand incep de-a busilea,daca sunt in miscare si vine gol pica,daca stau pe loc si langa ei e golul vad si le e teama de a se misca.
ElenaGiulia - nu-i bai de intarziere.Cat despre cutremur,wow,tu chiar esti in tara cutremurelor.Aici asta bucurie am,nu sunt cutremure.Dar cum pot prezice ca va fi un cutremur,unul si altul sau oameni in domeniu? Sper sa nu fie nici unul si sa aveti grija de voi,ca acolo tot timpul ba taifun,ba cutremur...Pupici la tigrisorul Arthur
,ce zambeste,se simte bine in costumatie.
Lóradin - felicitari Anei,pt al doilea dintisor.Mama la voi cate doi si la noi nici unul ![]()
Statul in picioruse - eu stiu ca e bine sa-i pui uneori sau sa ii impingi cu mainele in talpa cand sunt pe burtica,pt ca ei sa se obisnuiasca cu ceva sub picioare.Asta eu i-am facut de la 5 saptamani.Carl acum daca il trag de manute nu se mai ridica in fundulet ci direct in picioruse.
Pupici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
Am uitat,
La multi ani - Andrei-Mihai,Briana Elisabeta,Mousa,Andrei Calin - sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Kitty spune:
Buna dimineata fetelor! In sfarsit am si eu timp sa intru, sa dau raportul cum a fost la botez!
In general eu sunt foarte emotiva, de data asta atatea am avut de facut ca n-am avut timp sa ma stresez. Finutul meu a fost dragutel-cumintel, asa. Aici suntem noi cu finutul cu familia (prietenii nostri). Si numai copiii.
aici am poza cu papuceii Giuliei.
Bun, acuma ne-am laudat destul
. Sa trecem la treaba.
In primul rand sanatate tuturor bebeilor bolnaviori si pupici mamicilor obosite si stresate!
Loradin, eu iti raspund la intrebarea cu premergatorul, desi mi-e frica de reactii! Eu nu o sa o pun pe Giulia in premergator. M-am documentat si aici pe forum (sunt multe subiecte despre premergator) si la medici, binenteles ca parerile sunt impartite. Raul din cauza nasterii grele si a suprapurtarii a avut probleme si am fost la o d-na dr neuropsihiatru, foarte vestita, veneau din toata tara la ea. Si printre altele (exercitii de stimulare, mod de alimentare, program) ne-a spus asa: daca nu aveti premergator sa nu va cumparati, iar daca aveti sa-l dati unui dusman. Acum, daca dai o cautare pe forum gasesti argumentat de ce nu-i bine sa-i pui, dar binenteles gasesti si "eu l-am pus si n-a avut nimic". Fiecare face cum vrea, asta e doar convingerea mea.
In schimb l-am pus (tot la sfatul neuropsihiatrei f mult in hinta.
ElenaGiulia, sper ca nu o sa fie probleme cu cutremurul, dragut tigrisorul tau
si cum zambeste el de smechereste parca ar intelege...
Felicitari pentru dintisorii nouti, sa va chinuie cat mai putin. Cred ca si noi suntem pe cale sa "achizitionam" unul, ca tare roadem tot ce prindem.
In legatura cu mancarea, Tzuna, Paxela, Loradin, am tot citit aceeasi idee peste tot ca e bine sa te relaxezi si sa-i lasi in voia lor. Eeee, e usor de spus si cred ca in timp da rezultate, dar cred ca e foarte greu. Si eu am un nemancacios acasa (Raul) si plang uneori de nervi cand imi schimb planurile de facut de mancare ca imi cere el altceva si cand e vorbba sa chiar mancam nici gand! Dar el a mancat cand era mic, de pe la 4 ani a inceput cu nemancatul. A sta 2 ani la aceeasi greutate si ingrijitoarele de la camin imi spuneau ca din 200 de copii el mananca cel mai rau.
Si acum, stiu ca platim degeaba masa la scoala (ca e la program prelungit) ca nu mananca mai nimic.
Stefanyia, ce chestii interesante povestesti! Cred ca ar trebui sa mai povestesc si eu ce m-a invatat neuropsihiatra cand umblam cu Raul, poate mai e cate cineva interesat.
Revin ca plangeeee!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Laina spune:
Kitty, Stefaniya, chiar ar fi super fain sa povestiti ce va-u invatat doctorii, eu chiar is super-interesata!
Tzuna Paxela, Loradin, fir-ar de treaba...da, cica asa e , sa-i lasam in voia lor cu mancatul, da'parca tot ma dispera uneori! De ex, pana acu cateva zile, papa fiica-mea cate 130-140 ml la masa...ei bine, de vreo 2 zile incoace parca-i alt copil...Iar azi, cand facem si noi 4 lunitze, a sarbatorit mancand super-aiurea...90 la o masa..100 la alta...sa vad acu la 2 cat o manca.
A fost mai frig la noi si m-a intrebat mama daca nu cumva a racit, dar nu cred...ea altfel e vioaie, rade la noi, e calma si nu plange, nu-i mai calda decat de obicei...sau poate e, dar asta din cauza ca-i si imbracata un pic mai bine...
Cred ca are si ea hachitele ei pana la urma. Maine tre sa ma duc sa-i repet hemoleucograma...fetele, ma credeti ca inainte de nastere nu aveam nicio problema cu doctorii, iar acu mi-e pur si simplu groaza de ei?...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
laura_oana spune:
feteleee, daca tot vreti povesti de ce mai zic doctorii va zicem si noi una( ca doar am trecut pe la toti doctorii de aici, si nu mica mi-a fost mirarea ca parerile sunt diferite iar unii habar nu au ce vb sau pur si simplu sunt vor sa isi dea interesul!!!!)![]()
unchiul meu e doctor( el l-a operat pe eduard de stenoza hipertrofica de pilor, cand cei de la Resita au zis ca e normal ca un bb sa vomite in jet Tot ce papa!!!!!)
a zis ca la 4.5 luni -5 luni e bina sa se faca o eco + o radiografie de bazin pt displazie de sold!pt ca e mai bine sa se previna decat sa se observe mai tarziu cand bb deja incepe sa mearga( avem o cunostinta care are un baietel si are un picior cu un cm mai mic decat celalalt)si mi-a zis sa cer o trimitere la radiologie de la dr pediatru si sa merg sa ii arat radiografiile( el e la timisoara), am ajuns la dr si acesta foarte sucarit ca ii cerem trimitere ( cred ca nu i-a picat bine ca am zis ca m-a trimis altcineva)ca baietii nu fac asa ceva , ci sunt mai dese cazurile la fetite!sotu il intreaba frumos de ce fac doar fetele ??la care dr foarte urat a raspuns , ma refer la ton, ca nu el a facut constatarea asta ci 200 ani de medicina!!!", nu ne-a picat bine de loc, asa ca i-am zis ca nu am facut , dar mergem la timisoara si facem acolo!si eco si radiografia ( la eco se poate insela 5% si e suficient! ca sa ...) asa ca facem si o radiografie sa fim siguri!
cam atat deocamdata , va spunem cum a decurs totul dupa ce facem tot ce e de facut.
i-am umflat un balon lu eduard si acuma incerca sa il muste
si se cearta cu el.
Laura si Eduard Darius
mada_rozz spune:
Buna dimineata,
Pupam si noi fetele,bondareii si albinutzele...si o pupam pe Martutza ca si-a adus aminte si de noi.

Vad ca toata lumea se confrunta cu probleme...ei bine,nu am scapat nici noi.Bebe a facut alergie la Humana 2,dupa 2 luni de utilizare.Am fost la prof.Gherghina si ne-a schimbat Humana 2 cu Humana HA pentru hipoalergici.Se minuna si el de faptul ca din ce in ce mai multi copii vin la el cu alergie la Humana.Ne-a spus ca se digera cel mai greu.Acum ii merge f bine cu noul lapte,dar nu tine de foame prea mult si noaptea se mai trezeste pe la 3,dar ii dau ceai din plin si adoarme la loc.
Dinti inca nu avem,desi avem 6 luni si 2 saptamani,si nu cred ca apar prea curand,desi il enerveaza gingiile.
La capitolul progresesta destul de bine,a invatat sa stea singurel in fund,dar mai cade si in laterale.In picioare nu sta deloc,decat tinut de subrat.Apuca foarte bine jucariile si le da drumul cand vede ceva mai interesant...de exemplu telecomanda
.Inca nu a spus mama sau tata...dar asteptam.
Revin,ma cheama datoria.
Pupici
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png