Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 21
elyanne spune:
Kmi hai ca n-au depasit-o prea mult... Si doar sunt baieti... Fii'mea la 6 luni avea 6 kile... nascuta cu 3050... deci nu sta rau pitica ta...
Nici mie nu mi-a venit sa cred ca au crescut atat de bine... Poate de la cereale... Cu toate ca Andrei mananca mai bine cerealele, el a luat mai putin, dar Mihai mananca mai mult lapte...
Despre stat in fund... stateau pt. poza
Nici ai mei nu stau bine... tot asa, isi pierd repede echilibrul si aterizeaza in nas sau pe o parte.
Tzuna si eu sper sa ne vedem repede... dar cu vremea asta... auzi, 10 grade maine...
Ai mei bb-ei mananca amandoi 150 g. Asa ca mai avem pana la 150-200g de caciula... Dar nu ma agit prea tare.
gabdyd inca n-am luat... putoare... Nici nu mi-a trebuit, poate de-asta. Iar acu' am pretentii sa-l iau de peste mari si tari ca e mai ieftin... muuult mai ieftin (apropo si de produsele avent). Dar acum am in plan carut pt. pitici si tzoale pt. mandra... asa ca mai asteapta mixeru' meu vreo 3-4 sapt. Oricum, pt. inceput cred ca le dau de la borcanase ... si n-am nevoie de mixer. Pana incep sa manance cat de cat...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
Multumim de urari.
Azi ca in fiecare zi de 5 am fost sa-i cumpar o jucarie lui Carl.M-am invartit tare mult ca m-am saturat de plusuri,voiam ceva pt varsta lui si ceva mai deosebit.Daca era fetita ii luam plusuri,dar asa ca baiat... si intr-un final am gasit una frumoasa.Se pune la patut,e ca un acvariu cu muzicuta si lumina.Dar asta nu are muzica asa puternica la fel ca cea de la carusel.O sa pun un filmulet ca sa vedeti.
jucaria
filmulet jucarie
set farfurite
Carl de regula,nu mananca morcov combinat cu cartofi si lapte dar i-am cumparat o cutie cu astea si ce-a mancat azi.Am gustat si eu si e bun,mult mai bun decat ce-i fac eu.Cred ca o zi ii fac eu o zi ii dau din cutie.
In sfarsit am gasit o pereche de pantofei asa draguti nr 14,tocmai buni pt el,ca ii luasem adidasi dar cel mai mic era nr.18 si ii sunt prea mari.Acum ca e frig pe aici,nu prea mai merge descaltat.
Gabi78 - am uitat sa va felicit,dar voi mergeti de-a busilea,wow...ce generatii.Salutari Martutzei si pupici lui Victor,cand te intalnesti cu ei.
lilidana - stiu ca nu place la nici un copil sa fie muscat si prea mult pupat de obrajori dar ma va ierta el
Uneori cred ca il albesc pe Carl,il pup usor pe obrajori si el se joaca,imi place mult sa stau sa-l miros...
aici am pus poze noi cu Carl si cateva poze din cartea pt diversificare pozici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
BiancaM spune:
Sara buna!!
Am vazut si eu ca stelutele au avut ceva de impartit cu moderatorii,dar se pare ca s-au rezolvat lucrurile. Ar fi fost pacat sa le inchida, ca eu de acolo mai citeam la ce sa ma astept cu Amalia peste 2-3 luni.
In alta ordine de idei, eu hranesc fata si o pun in bouncer sa stea si ea linistita dupa masa.... De unde atata...Odihna
Ma duc si eu sa mai fac cate ceva prin casa, cat doarme pitica.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si de maine!
Sa fi sanatoasa scumpi a mea, sa cresti desteapta si frumoasa!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
loradin spune:
Neata'
ma prezint si eu la raport.
Dupa o zi infernala cum a fost cea de ieri(plansete,maraituri,indispozitie totala) a venit si o noapte linistita .S-a culcat la 22.30 si s-a trezit la 7.30.
Tzuna-nu te nelinisti.Si Ana ieri mai mult nu a mancat.Si eu m-am necajit un pic.Dupa ce ca nu am cum sa-i dau supa(nu am unde sa o fac)a mancat piureul de fructe si cu totul adunate vre-o 200ml de cereale+ un pic de san.Cu toate astea a dormit.Nu stiu ce sa mai zic!! Eram sigura ca ma va trezi peste noapte.Poate a rapus-o oboseala.Cat despre starea mea cu atatea adunate....da.....recunosc ca este foarte greu.Ce ma deranjeaza insa cumplit este faptul ca am senzatia ca nimeni(dintre ai mei) nu ma intelege.Parca ma asculta de dragul de a o face nu ca le-ar pasa.Aseara chiar am avut o discutie mai aprinsa cu sotzul meu.Am senzatia ca a inceput sa lase tot greul pe mine.Nu vreau sa dezvolt subiectul insa nu mi se pare cinstit.Motiveaza ca el se duce la servici.Ok ,i-am spus,insa tie la servici nu-ti urla cineva in cap ore in sir.Ai timp sa te si relaxezi.Are senzatia ca daca el se duce la servici ,eu stau cu picioarele pe pereti si rad la stele. Ma rog....m-a necajit ....asa ca astazi fac economie de cuvinte cu el.Trebuie sa-l fac sa inteleaga ca desi nu ma duc la servici am momente cand imi doresc din tot sufletul sa o fac!
Gabi78,Kitty-am incercat sa-i pun babetica insa nu o suporta .Trage de ea de zici ca-i cel mai mare dusman al ei.Daca insist se pune pe plans.Cateodata am senzatia ca ceva e anormal in comportamentul ei.Prea multi nervi mai nenica.V-am mai povestit eu.Daca ii dai o jucarie pe care ea nu o prea iubeste se apuca si da cu toata puterea ei in ea.Daca nu reuseste cu palmele o ia la picioare.
Sa stiti ca desi nu raspund tuturor, citesc tot si ma uit si la pozele micutzilor vostri.Va felicit pentru progresele lor si le doresc multa ,multa sanatate si la cat mai multeInsa am observat ceva,sunt asa de obosita ca in momentul cand vreau sa ma apuc sa raspund nu mai stiu cui si ce.Recitesc mesajele voastre si realizez ca deja ati primit raspunsurile .
Va pup si va spun sincer ca desi nu va cunosc, am momente cand mai repede va spun voua supararile mele decat celor din jurul meu.Ce ma oftica cel mai tare este ca atunci cand Ana este vesela si face tot felul de ghidusii toata lumea e in jurul ei.Cand are insa zile cum au fost astea si probabil cum vor mai fi,fug ca potarnichile.(toti sunt stresati si obositi).Lasa ca ne facem noi mari.....
loradin
poze cu albinuta mea
Kitty spune:
Buna dimineata! La multi ani sarbatoritilor zilei!
BiancaM, pupam Amalia neastamparata! Ce repede da ea din picioruse!
Stefanyia si noi i-am luat papucei Giuliei, m-am mai laudat cu ei, dar nu ma pot abtine, asa mult imi plac papuceii de bebei! Jucaria mi s-a parut foarte draguta si clar ii trezeste interesul lui Carl.
Roxanici, stiu ca produsele de la Avent sunt foarte bune, am cam salivat in farmacie dupa cateva din ele, dar in privinta canii poate ca de aceea nu imi vine sa dau atatia bani pe ea ca la Raul n-am prea folosit canita cu cioc. Poate la Giulia am sa o folosesc mai mult. Lapte integral dupa cate stiu eu e cel nedegresat.
Elyanne, ma intereseaza subiectul cu fluorul, eu la Raul i-am dat dar numai de la 2 ani, tu cum le dai la baieti?
Ioanaradu, da spunea cineva de piscoturi, si eu i-am dat la Raul in loc de biscuiti, dar dupa 6 luni, din pricina glutenului. Acum nu stiu daca o sa-i dau si Giuliei, ma gandesc ca au mai multi aditivi decat biscuitii obisnuiti. Ce se distreaza Matei!
Coolutz, sa-ti traiasca sarbatoritul, sa va aduca numai bucurii! Eu locuiesc chiar langa parcul plin de bebei de la Super, asa ca ...putem sa ne vedem!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
BiancaM spune:
Mai fetelor, tocmai am citit stirile, si am aflat ca a murit Luciano Pavarotti!
Dumnezeu sa-l odihneasca!!
Kitty, asa face de cand era mica-mica. Nu sta o secunda. Am zis ca de aia nici nu lipeste grasimea de ea
.
Loradin, pupam fetita si mamica, sa ai rabdare ca toate s-or rezolva, cat despre sot, sa ma ierti dar sa-i fie rusine!
Daca statea o zi cu ea, ar fi vazut ca nu e de joaca toata ziua cu un bebe acasa.
Cat despre bavetica, incearca fara hainute pe ea, in felul asta o speli doar pe ea...
Am plecat la patut, sa aveti o zi buna!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
ghibuadina spune:
Fetelor, TZUNA, IOANARADU, ELYANNE,CARLA, sper ca n-am uitat si altele merci tare de raspunsuri.
CARLA LIA cum se prepara branzica calcica cu suc de lamaie?????
Cartoful, eu l-am introdus pe la 6 luni si o sapt....
Banana,n-am bagat-o inca, mai astept.
Iaurtul, dupa 7 luni
Branza, la fel,in schimb iii dau azi branzica calcica, insa nu ma
HOTARASC CU CE S-O FAC CU LAPTE PRAF SAU INTEGRAL????
TZUNA, mi-a fost tare dor de Alexia, insa stiind-o pe maini ff bune, a fost totul k.
Vreau si eu sa aflu care e treaba cu stelutele?ce-a facut messa??sunt cam curioasa eu din fire.....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
elyanne spune:
Roxana cred ca e ala normal, de-l bem noi, astia mari ![]()
Kitty o sa le dau fluorvigantoletten 500 si o dizolv in putina apa, intr-o lingurita. Se dizolva f. usor, spre deosebire de zymafluor care nu se dizolva de nici unele... Asa i-am dat si mandrei, de pe la 6 luni.
Ce am citit eu despre fluor... ca se da inainte sa iasa dintii, pt. ca ei se formeaza deja in gingie... si fluorul trebuie sa se depuna uniform in structura dintelui... Acu', la astia de lapte nu prea stiu cum se mai depune, ca sunt formati deja o parte. Dar ajuta la restul... si mai departe la cei definitivi. Important este ca odata inceput sa nu se interupa pana la aparitia dintilor definitivi... adica pana pe la vreo 16 ani ![]()
ghibuadina eu la mandra am facut din lapte normal... dar nu mai stiu daca era din ala gras sau nu.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
tzuna spune:
Buna dimineata!
Va invit la o cana de lapte ca nu am incercat inca sa beau cafea. Dar un 3 in 1 tot voi incerca zilele astea.
Maria a avut o noapte destul de buna data fiind situatia- adica forfota din casa pana la ora 23 si apoi d ela 4.30 iar. Dimineata au plecat socrii mei, sotul s-a dus sa-i conduca pana la Obor ca nu se descurca in Bucuresti si tot asa. Maria a mancat la 4.30 si desi le spusesem ca eu nu vorbesc noaptea cu ea au venit sa-si ia ramas bun.... ce sa mai, agitatia de pe lume. Apoi la 6 ma suna pe mobil (care era pe hol dar in linistea diminetii tot l-a auzit si Maria) sa-mi spuna ca au uitat nu stiu ce in sufragerie etc. Deci azi noapte n-am dormit prea bine din cauza socrilor. Dar azi lenevesc cu Maria ca ieri , mama soacra dupa cum ii e obiceiul a facut mancare in timp ce eu lucram de zor la dosare si Maria viermuia pe jos. Asa ca m-am convins, daca mai era nevoie, ca ea chiar nu o place desi Maria e un copil vesel si dragut zic eu. Ieri a stat si soacra mea un pic cu Maria ,cat m-am spalt eu pe cap, dar s-a plictisit si s-a uitat la televizor in timp ce fata se juca singurica.
ELYANNE- ii felicit si eu pe strumfi ca au crescut asa bine.