Ureche infundata!

Ureche infundata! | Autor: aaalex

Link direct la acest mesaj

De vreo 2 ani imi simt urechea stinga infundata.In momentul in care imping aer si ma tin de nas,simt ca urechea este infundata.Am fost la ORL si mi-a zis ca nu am nimic.Si de ce totusi eu simt ca e ceva.Eu am si niste rauri,care simt ca ar fi un dezechilibru de la ureche,ameteli,,neclaritate in cap,etc.Daca aveti vreo idee ce sa fac,daca ati patit la fel,va rog sa-mi spune-ti si mie.

ghita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ce alte simtome mai ai? chesti mai ciudate?

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaalex spune:

Alte simptome,nu prea mai am.Ar mai fii niste atacuri de panica sau caderi de calciu.Ma ia cu un lesin de o secunda si apoi imi bate inima tare si imi tremura tot corpul.Citeodata le asociez ca ar fii tot din cauza la ureche.Dar nu stiu ce vrei sa ma intrebi de "simptome ciudate"!!!!

ghita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu de cand eram mica am avut otita cronica , mi s-a spus ca din cauza unui antibiotic nou pe piata pe care eu l-am oluat prea mult timp, din cate imi amintesc la recomandarea doctoritei de familie, tanti plictisita.
Ei in fiecare una faceam otita , am avut timpanul perforat de 2 ori datoita puroiului , m-a ajutat DUmnezeu cu Dr. A. Malai si am scapat intr-un final (14 ani).
De atunci insa , sau nu stiu exact de cand ,cateodata cand beau apa , casc , rar cand inghit mi se infunda urechea , iar pt depresurizare , in loc sa ma tin de nas si sa suflu trebuie sa trag.
Asa ca nu trebuie neaparat sa fie ceva decat o reminiscenta. Nici eu nu am nimic , iar in afara de trasul nasului(pe care il are si unchiu-miu , fost poloist si posesor de otite multiple) nu ai nici un alt sinptom din cate am inteles.

Problemele de echilibru dau de banuit ca e ceva care afecteaza urechea interna , de astea le-ai spus dotorilor?

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aaalex

Alte simptome,nu prea mai am.Ar mai fii niste atacuri de panica sau caderi de calciu.Ma ia cu un lesin de o secunda si apoi imi bate inima tare si imi tremura tot corpul.Citeodata le asociez ca ar fii tot din cauza la ureche.Dar nu stiu ce vrei sa ma intrebi de "simptome ciudate"!!!!

ghita

- cand ti-e urechea infundata, simti si o caldura, ca si cum ti-ar iesi flacari din ureche? asociate cu durere?
- cand ai urechea infundata, ai si ceva tulburari ...nu stiu cum sa-ti explic clar...simti capul tulbure, da' tulbure ca si cum nu-l poti tine sus...?
- simti ca niste furncaturi pe cap? parca ai avea curenti slabi? ca la electrostimulare?

descrie momentele alea de panica, te rog, daca vrei.
nu te impacienta, te intreb si eu

lyme suport romania
ador copii

Mergi la inceput

Deci caldura nu simt in ureche,simt o infundatura,care ma face citeodata sa imi intorc capul ca nu vin sunetele cum trebuie.Un curent in cap simt ca si cum m-ar curenta cineva din ceafa,dar rar.Am si o neclaritate in cap,o mahmureala,chiar si toata ziua.

ghita

Mergi la inceput

ai facut cumva si ceva analize de sange mai recent? astea obisnuite, vsh, creatinina. daca da, cand ai timp baga pe aici niste valori poti ochelari de vedere?

lyme suport romania
ador copii

Mergi la inceput

Toate analizele imi sunt bune.Nimic modificat.Am uitat sa va spun ca nara stinga (adica pe aceeasi parte cu urechea)mi se infunda mereu.Trebuie sa-mi pun picaturi de nas frecvent.

ghita

Mergi la inceput

nu-mi dau seama...imi pare rau, am crezut ca e altceva si te pot ajuta cu o indrumare cumva...simptomele tale seamana putin cu ce am eu insa difera in anumite aspecte.

iti doresc sanatate multa!

lyme suport romania
ador copii

Mergi la inceput