Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by monica70

Presupun ca aia cu parul prins din drop3,nu? Pai nici nu arati rau!

Diana a zis "lingula" N-am mai auzit-o pana azi! A mancat salata de vinete si pe urma a cerut "tupa" si pana mami se chinuia sa i-o incalzeasca numai o aud ca striga "haide pune colo!!!" si arata sa puna odata cana cu supa la ea pe masa
A mai facut o faza azi: a ragait si imediat a zis "pocu" Mami e in extaz,tot ma ia ca de ce stau la PC ,ca sa stau cu Diana ca acum e mai dragutza ce scoate din ea,dar eu am auzit destule perlutze si in deplasare,ei i se pare acum super ca dupa 2 saptamani vede brusc ca vorbeste mai multe .

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

N-am vrut sa scriu, dar am murit de ras la faza asta . Ma duc sa fac baie si la nani, ca azi sunt obosita: a facut curat luna femeia de serviciu si am stat s-o privesc...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mie mi se pare ca machiajul strica rau trenul vazand actorii sau artistii in general, care sunt buhaiti rau la batranetze si se stie ca ei se machiaza de musai la greu.Dar probabil ca in toate ,adevarul e la mijloc,depinde si de terenul genetic al fiecaruia si de mediul in care traieste,ca si poluarea strica tenul .

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, la Dia..e de milioane ce vorbe are in ea
Fa bine si schimba culoarea ca daca scrii tu cu Maraki...e cam naspha ca sunteti la fel
Ingrid, e bine cand te obosesti privind
Mai da repede va culcati...ca gainile...
Pai eu muncesc, am 2 copii, fac de mancare si tot ma culc ca bufnitza la 12-1 noaptea Cum puteti dormi asha de repede?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

INGRID ce mai face Diana,ea ce perle mai baga? Asta cu porcul,a auzit-o de la mine,ca o mai criticam cand ragaia si ii ziceam ca face ca porcul si vad ca retine tot mandra.
Aseara am intrebat-o,daca sa ii scoatem mucii -(nu mai are,dar parca fornaia pe nas cand dormea).Si intr-o clipa, a luat-o la fuga spre debara dupa aspirator Si nu l-am mai folosit la asa ceva de vreo doua luni,dar au o memorie de nu-ti vine sa crezi! I-am pus Nazomer si am incercat sa scoatem ceva,dar nu iese nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, Dia are muci???????// Dani are secretii draga...(cand are nu acum)
Maraki, machiata areti mult mai bine intr-adevar. Oare eu cum as arata putzulita? (asha se zice la noi la femeile machiate si aranjate). Cred ca ar trebui sa iau cursuri de machiaj...
Am un DVD primit dintr-o revista, m-am uitat odata peste el de curiozitate dar ce fac oamenii aia e arta...eu nu o sa reusesc niciodata asha ceva acasa. Asa ca..nu ma mai agit. Creion si ruj. Cine ma place, ma place si asha (asta e vb mea)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

N-am puncte mai,ca m-am machiat la greu,macar virtual sa o fac si io Mai bine scoate tu citatul ala rosu ca suna ca naiba si mai pitziga si la retina ,plus ca ocupa loc in pagina.

Cat despre freza si roscatzenia mea,husbandu' nu se baga (ca si de s-ar baga,cine-l baga pe el in seama? ),cred ca si blonda i-ar placea sa fiu,iar roscata i-a placut cand am fost.Si daca fac greseala sa ma aranjez un pic daca plec undeva (chiar la birou),deja se uita cam banuitor ca ce se intmpla?

Mergi la inceput

Si la noi se utilizeaza cuvantul "putzulita".Da' de ce folosesti tu areti in loc de arati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, fetele!

Any, ce rochii superbe ! Ne dau aia si trupuri de schimb ? Tu incapi intr-o rochie de aia .

Eu am incercat de azi sa ma bag la un fel de cura de slabire , dar n-am reusit. Ca m-am cintarit si am 56 de kile. Pai, mai pun vreo 4 si gata voi avea ca inainte de a naste.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Ei ca vad ca numai oleaca mai am si ma pot machia iar,ultima oara am facut-o de oaie.Voiam sa ma fac albastru deschis ,dar cu engleza mea de balta,am incurcat borcanele si mi-am cheltuit punctele ca sa ma schimb ... tot in albastrul asta Vorba aia ,rau e sa fi prost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

In schimb am cintarit-o pe Sabina si avea 9.9 kile imbracata cu blugi si cu geaca si cu papuci, etc. Deci, vreo 9.2 tot are. Ar fi bine daca ar avea macar atit.
Nu este om pe-afara care sa nu ma intrebe daca are 1 an.
Mamicile cu care mai stam pe-afara ii zic "furnicutza" .

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput