Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BOMBO ma bucur pentru voi cum se mai simte Ady? Si-a revenit complet?
Da' ce le aveti cu gaurile Io ma pot lauda momentan doar cu gauri in memorie

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu am piercing pe dinte. Mi-as face si in buric daca as fi slaba. Dar asha...numai sa il vada Nelu nu merita sa sufar la intepat
Pe vremuri am avut 2 gauri intr-o ureche dar nu mi-am mai pus cercel si s-a inchis gaura.
Am facut vaccinul, a plans 1 minut si gata. Nu trebuie sa ii dau nurofen ca nu are reactii azi.
Maraki...cam multe folosesti. Stiai ca pudra si fondul de ten nu sunt sanatoase ca inchid porii? Eu nu mi-as da fatza cu asha ceva Oricum areti tare bine
Moni...ia te rog frumos sa iti lasi plete tip capitza ca iti sta bine. Si te vopsesti roscata si .... (va zice Ghita ca ai innebunit)
Giova..urasc aurul alb, seamana cu argintul care imi place de 2 luni doar dar doar inele cu pietre.
Bombo...in nas..hm...daca isi pune Sandra poate imi pun si eu Sau in limba...am auzit ca sunt bune.
Eu una i-as pune cercel la Dani in ureche dar nu ma lasa Nelu. Hehe..poate va socati dar mie mi se pare sexy ca un mascul sa aibe un cercelus dragutz nu de prost gust.
Merg sa manacam..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Baiii da' voi sunteti duse rau cu pluta Va facezti svaizter de gauri Numa' io-s clasica si demodata prin zona??
PUFUMIC unde disparusi,te-au halit meduzele uriase? Ca cica au aparut d-alea de 50 cm diametru prin portul Constanta

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Mie imi place tare mult argintul ,dar am cam putine si vechi si nu prea faine (doar un inel,un lant cu medalion zodia racului si niste cercei ,vreo doua perechi).Stiam ca e mai sanatos de purtat,aurul cica e mai malefic,asa mi-a zis odata demult o tipa care avea bioenergie si am mai si citit.

Mergi la inceput

A inceput circul
"Boboane!! boboaneee!!! unde boboaneee? una boboane ... patu boboaneeee ... boboaneee "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

maraki se vede diferenta in pozele tale:machiata/nemachiata. eu am un ten perfect, asa ca nu am de ce sa-l acopar. ca o mai fi lucios putin nasul...asta e...
Bombo distractie faina si relax in vacanta. doamne ce o asteptam si noi....
Bianca noi si verighetele le avem din aur alb, si cei daca se aseamana cu argintul. eu oricum nu sunt fan bijuterii, port doar un lantisor subtire, cercei si verigheta. Nu mi-a placut nicioadata tipele incarcate de aur.
Gauri nu mi-am facut si nici nu mi-as face...mi-e frica...
La Marco nu i-as pune cercel in ureche pt. nimic in lume. M-i se pare cam demodata faza. el n-are decat sa se gaureasca pe unde va vrea cand va creste.

eu va las ca sunt coapta de somn. zau ca nu stiu ce e cu mine de sunt asa de obosita si nervoasa. cred ca am nevoie de o vizita la dr.
pe maine .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

aoleo, Moni, mai incet ma ca doarme Razvanu .
auzi tu, si sa vina Ghita acasa, de la serviciu, si tu: "ce-i Ghita, nu ma mai recunosti?" si el sa zica: "Moni, tu esti?" cum fac aia de la reclama Tiki (detergent vase).
Diana e absolut mortala.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

iar enormitatea ca "fondul de ten si pudra" strica tenul de unde naiba ati scos-o frate?
Maraki, bravo tie ca iti faci timp sa arati bine. mie mi-e tare urat sa ma demachiez, ca de machiat imi place.
Giova, cum, nimic de firma mai ?

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Astery din vremuri stravechi...cand femeile care se machiau non-stop la batranetze aratau ca naiba buhaite si pline de riduri. Si cosmeticiana mea mi-a spus ca fondul de ten inchide porii. Cred ca odata l-am folosit si mi se parea ca arat ca o paiatza, cand am fost nasa m-am dus la machiaj si tare ciudat mi se parea ca arat cu toate ca lumea imi spunea ca arat bine. Probabil neobisnuitza de atatea grame de fard pe fatza mea m-a dus la concluzia asta.
Giova, intotdeuna mi-a placut aurul, acum nu sa ma laud dar am pe toate degetele de la maini cate un inel dar nu le port ca m-am saturat sa fiu ca boxerii... Ce ador cel mai mult e colierul meu de aur si bratara care le scot in zi de sarbatoare. Noapte buna.
Moni..daca tu zici ca esti depasita asha o fi, te cred pe cuvant...si esti tanara. Pana la anul iti iei taiorul rosu si iti lasi chicha si o sa fii o mamica super moderna
Aurul malefic? Hmm...poate oi fi vreo diavolitza si nu stiu.
Au fost si socrii in timp ce mancam...bineneteles ca Dani nu a mai mancat cand i-a vazut...i-a trebuit sa se joace. Cumva am reusit sa ii dau un sfert de felie de paine cu almette.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Am intrebat-o pe doctoritza care e urmatorul vaccin si mi-a spus ca e la 2.5 ani.
Am intrebat ce vaccine as mai putea sa ii dau ca am auzit ca sunt o gramada impotriva multor boli.
Mi-a spus ca pot sa cumpar HIBERIX (e contra humofilus) si apoi VARILIX (contra varicela). Asta daca vreu binenteles. Mi-a zis ca primul ar fi foarte bine sa il iau.
Priorix e 62 lei in caz ca intereseaza pe cineva.

Mergi la inceput