Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 30
kikineata spune:
Laura, bravo mami ca te-ai odihnit dra mai important ca adormit Dani mai mult.
Yagmur, pai asa ne sade bine vesele...da na sunt MA-MA si nu pot sa nu ma nelinistesc uneori mai ales cand o vita imi face creierii prastie. Alta la mana cum stai cu...cura. Sunt interesata si eu de o cura in care poti manca orice oricat :)
...si Yagmur...pai tu te-ntrebi cine se ofera ajutor la baita??? cum cine??? MARANI :)
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
madaluta spune:
quote:
madaluta stiam de la 6 luni, cand trebuie masurata urma lasata de vaccin. la dani nu a facut nici un fel de crusta vaccinul (nici nu e neaparat nevoie, dar de obicei se face) si nici nu are DELOC semn. adica nu se vede nimic nimic pe manuta, parca nici nu ar fi fost.
multumesc! m-am linistit....La noi se vede f bine si facuse si crusta....
quote:
Acum mi-am amintit o intrebare pe care o aveam de mult in minte. De ce se spune ca primul an din viata este cel mai important pentru un om? Oare ce ar fi trebuit sa-i oferim copilului in acest prim an? Ca si asa mai avem putin. Ignorati daca e penibila problema.
Eu ma gandeam k primii 7 ani (de-acasa )sunt cei mai importanti.....
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Irinabr spune:
Salutare! 
Cam rar intru pe Net de caldura si din lipsa de timp.
Ne mai creste o pereche de dintisori si nu mancam
. De la 5.30 la 12.30 nu a baut decat apa si a luat vreo 2 lingurite d2e mar... a morfolit un covrig...
M-am saturat sa gatesc si sa nu manance.
Nu vrea meniu cu manzat ca este mazaroasa carnea pasata, la fel si orezul...

Daca nu e acrisor , dar dulce acrisor nu mananca fratilor nimic. Mai ia ceva pe afara si imi e teama ca se invata asa. Vine vremea rea si tot asa mancam. Tot la 8 Kg sungtem si batem pasul pe loc. Sunt eu stresata sau ce este?
Am dat cantarul numai sa nu mai verific cat a mai luat in greutate.
Azi noapte a fulgerat de mama focului si se trezea de zgomot si lumina, cu totoata izolatia. .....
Pt ACS: am auzit ca la Bistrita este un medic ce trateaza varicele nu le suprima... Dr. Rais daca nu ma insel ce injecteaza un ser ceva in vena bolnava... stii ceva. Daca aflu mai multe amanunte trimit de stire...
Va pup/// suntem in cautare de dadaca.

BB 8 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?collid=19981231213.75663231213.1187360437824&photoid=86342231213&folderid=0&UAUTOLOGIN_ID=19981231213" target="_blank">Matei la 7 luni
fatima spune:
quote:
Originally posted by m_monique
Fatima te inteleg f bine. si pe mine ma ingrozeste intarcatul. andrei e disperat dupa prietena lui tzitzi, daca gaseste tzitzica vrea sa suga chiar daca nu-i e foame. suge din orice pozitie: daca stau in fund, il tin in fundulet si suge; daca stau intinsa pe spate si gaseste tzitzica se intinde singur pe burta si suge. din fericire am reusit sa-l adorm ziua fara tzitzi.![]()
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
imi vinzi si mie pontul?? please!!
eva ioana (08.11.2006)
kikineata spune:
Dianocica, Sara nu sta locului o clipa...si da locul ei preferat e tot baia si pe al doilea loc in hol tup in picioare , sprijin rotile de la carucior (sterse de mami cu servetele umede inainte de a intra in casa...la balamuc cu mine). In schimb daca eu stau in sufra si plec la bucatarie se aude lipa lipa pe parchet in 5 secunde e langa mine unde ma duc. Si dupa tati la fel, cel care pleaca din camera are mereu bodygard-ul dupa el.
kikineata spune:
Dbunny super tare masinuta adaptata. Si noi iubim cateii doamne fereste sa plec atunci cand ii vede ca mai are putin si sare din carucior....si eu zic sa-i iei un catelus ala nici nu latra, nu musca si nici nu cere de mancare :))))))
Ziggy, eu nu o las pe Sara deloc la TV. Doar in trecere si seara daca ne uitam noi si are de lucru cu patrulat, mers, ridicat se uita putin apoi isi vede de treaba ei. Eu stiu ca toate informatiile, ceea ce vad le proceseaza cand dorm si pot avea un somn nelinistit ca sunt mult prea multe imagini...oi sti prost???...au tare as vrea sa creasca cat de cat si cu Tv si calculator dar mai incolo...sa stie si ea sa joace sotron, sa sara coarda, sa deseneze pe asfalt...cat pot o voi feri sau ma rog sa nu fie excesiv atat cat sa devina nociv.
acs spune:
Multumesc Irina!
Mi-am notat si ma interesez.
Kikineata, ca bine zici: o sa le desenez fetelor un sotron in curte. Coarda (de fapt corzi) le-am luat, dar nu sunt foarte interesate.
Ziggy, Victoras nu are program de tv. Mai prinde cateva imagini seara, cand venim din parc, daca e Stef la tv, altfel nu. Fetele se uita si ele cat mai rar, la cate un dvd cu desene. Din pacate mai vad si stiri uneori :( (sunt groaznice stirile de la tv).
Dianocica, Victoras e linistit de fel (seamana cu surorile lui). Deocamdata nu merge nici macar de-a buselea, dar se taraste indeosebi cu spatele :). Daca are vreo jucarie (sau ceva pe post de jucarie) care-l atrage, sta cuminte in carucior. Are si momente cand sta pe jos cu fetele la joaca. Dar stiu ca o sa vina si timpul cand o sa alerg dupa el.
Va urez tuturor weekend placut!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
kikineata spune:
Dbunny, am gandit da n-am mai scris ca de era mai usor...catelus de PLUS!!!
Laura13 spune:
cap nou aici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Andrei (16.12.2006)