Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Multumim, multumim. Eu nu ma mai satur de admirat pozele cu cele 3 minuni.... sa va traiasca si sa fie sanatosi

quote:
Originally posted by acs

Leyla, bebe Kaan imi scapase, adica nu-l admirasem in poze :). E un frumos!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Da, da, o punem de o sezatoare Clujeana.
Poate-l bagam si pe sotul meu in "afacerea" cu autostrada ca si el tot in constructii presteaza...bine, el e specializat mai nou pe magazine. Dar in tineretile lui a lucrat la constructia unuia din faimoasele poduri de pe Bosfor.

quote:
Originally posted by Yagmur
Leyla, mai bine vin cu voi in Antalya... mi-ar placea; eu sper sa te conving sa vii la Cluj... si Asiza s-ar bucura... haide, VINOOOOOOOO!!!!
Imi dau singura jap-jap ca nu muncesc cu spor... tara asta are nevoie de autostrada

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

donia: voi incerca sa aplic si eu metoda dormitului mai mult dimineata....problema e ca nu stiu ce sa ii dau sa manace mai consistent la masa de seara, nici sa-l culc cu stomacelul prea plin si prea greu,dar nici prea usor sa se trezeasca la 7...

miro: si darius incearca sa imite cate ceva, dar atunci pe moment..nu a doua zi...Kara inseamna k e tare desteapta de tine minte...
Legat de calciu eu ii dau sirop, pharma, 2,5 ml pe zi, alternad cu o alta zi de 5 picaturi cu Fe

quote:
Originally posted by Laura13
dar avem o problema: nu a prins vaccinul facut in manuta in maternitate! trebuie sa ma duc luni, sa ii fac nu stiu ce analiza, sa vad daca intre timp nu a intrat in contact cu boala, daca totul e ok ii fac din nou vaccinul. si uite asa il intep de vreo 2 ori de pomana. sunt destul de amarata si ingrijorata cum va iesi analiza aia.

cum ti-ai dat seama k nu a prins vaccinul????

a-deju: baita in cadita mica pe care o punem in cada mare, caci altfel am inota prin baie.Doar cand vrem sa-l lasam sa se balaceasca mai mult il pun in cada mare, in colacelul lui...dar k alternativa de joaca si modalitate de a-l obosi la pranaz...
quote:
Nicole repeta dupa mine f multe cuvinte. de ex o gadil si zic "tica tica tica" zice si ea. azi tot asta spunea.
canta impreuna cu mine "na-na-na" si bate din palme. bate din palme si cand aude muzica sau cand ii spun bravo si uit sa o aplaud

almo:dar cate luni are nicole de face atatea? si eu incerc uneori cu darius..dar nici nu ma baga in seama...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

madaluta stiam de la 6 luni, cand trebuie masurata urma lasata de vaccin. la dani nu a facut nici un fel de crusta vaccinul (nici nu e neaparat nevoie, dar de obicei se face) si nici nu are DELOC semn. adica nu se vede nimic nimic pe manuta, parca nici nu ar fi fost.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Monicabb

Sotul meu era foarte gras cand era mic si asta numai din cauza alimentatiei. Acum eu nu stiu sigur daca e vina parintilor dar o oarecare legatura trebuie sa aiba. Si cine credeti ca e de vina ca are 100 kg la 1.75 m la 31 de ani? Eu! Ca nu era asa inainte de a se insura!
Tu bineinteles! ia fa-i numa zama de varza sa vezi cum slabeste!

Acum mi-am amintit o intrebare pe care o aveam de mult in minte. De ce se spune ca primul an din viata este cel mai important pentru un om? Oare ce ar fi trebuit sa-i oferim copilului in acest prim an? Ca si asa mai avem putin. Ignorati daca e penibila problema.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

In primul an de viata se dezvolta creerasul, sentimentele... daca copilul nu e acum bine alimentat, cum sa merga bine, daca temelia-i subreda ? Chit ca...cetish intr-o revista spanioala ca nu-i adevarata faza cu ´daca nu papi ramai pitic´. Genele-s gene, daca tre' sa cresca inalt o creste inalt dupa cum is genele(o fii un inaltoc mai slabutz, si fara celulita), si daca n-are gene de ditamai inaltu...nix. Cum va explicati africanii ceia lungi ca paru de 2 metrii, care au avut o copilarie saracacioasa rau, fara calciu fara fier? aia cum s-au inaltat? Nu vreau sa insinuez ca putem lasa copciii flamanzi... nu spun, numa zic...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

quote:
vroiam sa zic....madaluta il iubesc de mor, dar Doamne, ce mi-as dori si eu, nu o saptaman, dar macar 2 zile fara Dani sa DORM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laura azi am dormit pana la 11 !!!!
dar m-am trezit speriata si am pus mana pe telefon caci nu mai stiam nimic despre el de mai bine de 12 ore...( pe care le-am dormit)

leyla: am admirat pozele cu kaan dar de fapt am admirat intreaga familie fericita
quote:
Madaluta, te-ai mai obisnuit cu casa fara Darius?

ruxandra:astazi mi-e ceva mai bine pt k il astept pe tati acasa..si sunt o gospodina...Probabil k in w-end cat voi fi cu el imi va fi mai bine..de luni sa vedem...Dc nu rezit..fug imediat... e la 2,5 ore distanta...

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Intrebare intrebatoare:
Faceti vreuna branzica cu Cheag Ideal ?(mi-a adus mama din ro, si mor cum as papa branzica dulce)
Daca da, va rog sa ma ajutati cu 2 intrebari !!
1. Dizolv plicul in apa - rezulta 250 ml solutie, din care am nevoie de doar 25 pt 10l lapte. Restul solutiei cat timp o pot pastra in frigider ?
2. Dupa 30 de minute se incheaga branzica. e nevoie s-o tin la stors in tifon ? sau se poate consuma imediat ? sau ... termen de valabilitate a branzii ? se poate tine in frigi 2-3 zile ?

PS. Daca iese branza, fac maine tort de clatite cu branza de vaci si smantana la cuptor !. Considerati-va invitate !

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

dinav: eu ii dau cam 50 de carnita pe zi, deci ar veni cam 25%din masa de pranz. Eu ii gatesc pt 2 zile sipun cam 100 de g de care( asa din ochi). la inceput am masurat, la sfatul pediatrei.
cat priveste branzica nu o amestec cu legumele decat in ziua in care lipsete carnea sau galbenusul.

quote:
Madaluta, cred ca iti este greu fara Luca; eu trebuia sa-l las sambata cu dadaca ptr ca ne pleaca un coleg si avem chef brits style (adica mers din bar in bar pana te imbeti bine ), dar chiar vreau sa stau cu Luca duminica cat mai mult asa ca merg la prima terasa cu el si apoi acasa

yagmur: daaaaaaa imi este extrem de greu fara Luca

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianocica, da mami ai dreptate ...lenea mare, somnul dulce! Nu mai fac, promit! Ia uite aici http://picasaweb.google.com/kikineata/10Luni02

Mey, Ruxandra aveam impresia ca numai eu stiu de"zvarluga". Gospodina mai rar dar de-acu sa te tii ca am copil...vb lui tata cand a venit prima data la mine dupa ce am nascut i-am zis...ceva copilul meu...si el mai Kiki da tu esti MA-MA?? A zis asa in 2 silabe si apasat si mi-a zambit iubitor! Toata viata de mica mi-a zis, de fapt imi canta:"Kiki a lu' tata mititel plangaret si frumusel!"...la inceput cica saream ca mingea si cand imi zicea frumusel ma puneam pe plans.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

quote:
Ieri am fost la cosmetica cu el dupa mine si s-au indragostit fetele de el; a stat cuminte, cuminte in carucior o ora, a zambit la toate clientele... ce mai, am un baiat tare cuminte...

o ora in carucior pe loc??????sa nu te aud vreodata k de plangi de acest copil...e painea lui dumnezeu...as fi multumita sa stea 5 minute....sa pot cumpara o paine..sa pot plati la casa..sa pot schimba 2 vorbe cu cineva pe strada...

dbunny: bucura-te k sta si e fericit in masinuta...daca as sti k functioneaza si la noi..nici n-as mai sta pe ganduri..i-as lua si doua numai sa nu-l mai caram in brate ( nu mai vrea sub nicio forma in carut)...

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput