Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
alinuk spune:
Lala, Bebebia bine ati venit in club fetelor... bine ca mai improspatam atmosfera sa nu ne plictisim unele cu altele ...
persoanele aici de fatza se exclud ofcourse
veniti cu exp voastre noi si impartasiti si aici la babonetele intr'ale forumului...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
cristiana70 spune:
'Neata buna, dragelor, sa nu credeti cumva ca abia acum am facut ochi, avem deja ceva ore de joaca, plimbarica prin casa si alte activitati "mama si gupilul". Eu am dormit in dormitor, lasand bebeul sa aiba un pic de intimitate, asa ca am dormit amandoi tun pana la 8:30, rusine sa ne fie. Cand dormim in aceeasi camera ne trezim pe la 7-7:30, hmm, nici nu stiu cum e mai bine.
ALINUK, zici ca v-a prins tati in carciuma? Spune-i si tu la tati ca
face bine la laptic!
David a adormit la loc, ma duc sa fac un dush dupa care-l trezesc sa-l schimb (dupa miros suspectez un kk), mancam ceva si mergem la plimbarici in oras. Afara e placut si racoare, cred ca nu-s nici 20 de grade, cum ne place mai mult. Acasa n-avem mare lucru de facut, si asa e sarbatoare, eu daca le detectez in calendar le mai si respect (adica ma respect). Asa ca azi nu prestam
, eventual ceva ordine prin casa si prina afara ei. Fetele, cele care v-ati recuperat obectele de mult pierdute, nu ati gasit si carnetele de sanatate ale cainilor nostri, plus cele doua chei de rezerva de la masina? Hai, va rog!
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Maryela spune:
Conchita noi carnea am introdus-o de vreo cateva saptamani bune. Nu stiam doar cata sa-i dau , fiindca Mihnea e haplea mare. Saru`mana de ajutor.
Lala, Bebebia bine ati venit.
Lala, Alice a avut 3800?????Mamaaaa ce grasunica.....Cum a fost sarcina?
Cartofii copti cu piept de pui cum se fac??? La sfarsit ii dai prin blender?
Va pup. Am plecat la curatenie dar las D.C -ul deschis..sa mai trag un ochi....
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
Catalina spune:
Conchita, daca e sa le luam la puricat, nimic nu este organic. Cel putin in raza in care imi permit eu sa fac cumparaturile. Le vad pe toate cu ochiul liber ca nu mai sunt nici macar cum erau cand eram eu copil, nu mai au gust la fel sau nu mai au deloc etc. Ce sa fac acum, sa las copilul nemancat? Ca organice nu prea vad de unde as putea sa le iau, nici ogor de cartofi n-am nici bananieri asa ca ....
Asta e, ce o fi o fi.
Am fost la dr, domne imi place de mor de doctorul asta. Nu vreau sa fiu bagata la reclama ca e intr-o clinica privata, cine vrea detalii despre el (un nene pe la vreo 60 de ani asa) sa imi dea PM si dau toate detaliile de contact). L-a luat pe Matei din varful capului pana in talpi. Am stat o ora acolo. L-a cantarit (i-a dat 9,120 kile si 75 cm), l-a masurat la cap (48 cm) si s-a uitat la el: in gat, cum sta in fund, la picioare (i le-a miscat nu stiu cum), la fontanela, la bubite, la putza, la coloana. Ce sa mai, la TOT.
M-a ascultat ce aveam de zis si a concluzionat asa:
- e super ok cu greutatea si inaltimea iar faptul ca rade si e vesel i-a dat de inteles ca se simte bine (a zis ca unele dintre primele semne de infectie este apatia copilului si galbejeala ceea ce clar nu e cazul)
- trebuie sa fac o curba de temperatura sa vedem cum oscileaza si azi am repetat urocultura - pana nu iese rezultatul la aia nu luam nici un medicament (uraaaaa!)
- are o mega eruptie dentara deci scaune moi se poate si de la aia, sfaturi sa ii dau Ca carbonic in laptele pe care il bea sau sa ii mai pun praf de orez instant fie in lapte fie in legume.
- a zis ca ceea ce mananca e corect,e important sa manance fructe, legume si carnita la varsta asta; mi-a zis sa stau nitel pe tusa cu oul mai ales ca are si scaune moi, ca nu e bai daca reiau mai incolo
- mi-a pus anumite intrebari sa vada dezvoltarea daca e in parametrii, si anume: daca sta in fund? daca se tine in picioare sustinut? daca zice silabe diverse (mama, papa, tata etc)? daca baga toate cele in gura si daca incearca sa apuce toate obiectele din jur? daca poate tine intr-o mana o jucarie si cu cealalata sa faca altceva? -cum raspunsul la toate a fost da, s-a declarat multumit
- am intrebat daca sa iau premergator si raspunsul a fost, citez "am sa ma fac ca nu v-am auzit ce m-ati intrebat, daca va auzea un ortoped zicea ca sunteti criminala" - no comment dar m-am hotarat, nu mai iau
- in final, m-a gadilat rau zicand ca e un copil "nu bun, perfect" (ceea ce ma rog, eu stiam, dar e bine totusi ca a mai vazut cineva :))))) ) si chiar m-a categorisit la grijulie normala iara nu paranoico obsedata. mare chestie
Lovitura o iei la casierie unde lasi 75 de RON pe consultatie dar ... eu zic ca meritat ca numai in fund nu i s-a uitat. Asa ca acuma sunt linistita, multumesc lui Dumnezeu si astept rezultatul la urocultura sa vedem ce mai facem mai departe.
Va multumim celor care v-ati gandit la noi si va uram tuturor multa sanatate. Io acu sar in bucatarie ca sunt pe strazi de la 8 si acum am intrat in casa si buzna la calc.
Pupici
Messa spune:
Cristiana, nu in mod neasteptat, am zis ca am discutat cu Witchie pe PM si am lamurit treaba si am inteles ce si cum
Anuntul lui Edi a aparut azi noapte la Umanitare - cand a inchis subiectul celalalt, Witchie a scris danielei sa deschida subiect la umanitare, ceea ce a fost ca o unda verde pentru crearea subiectului; intre timp, s-au primit si actele si ce mai trebuia de la daniela, asa ca subiectul a putut fi facut si activat. Tot pentru ca sa fie totul ok si sa existe siguranta ca situatia micutului e reala, vorbisem aseara cu Witchie sa caut pe cineva dintre noi care sta in Cluj dispusa sa mearga sa o vada pe mama lui Edi si eventual si pe el; eu ma gandisem la tine, dar cum geografia mea e varza cu carnatzi, te confundam cu Cristinna (care sta in Cluj)
. Nu mai are importanta, pentru ca s-a dus Carrie (ea e din Cluj) si a si postat la subiectul de la Umanitare despre asta. Asa ca totul a fost ok pana la urma si acum putem sa facem ce putem pentru puiul mic si bolnavior. 
Alinukule, crez ca la ora aia chiar ma bagasem in carpe, dar n-am stat mult, ca a intrat sub plasa un tzantzar infect si m-a torturat cu bazaiala si vreo doo pishcaturi. Asa ca la 3 noaptea eu bantuiam bezmetica prin casa dupa Pepsi.
Da, gārgārele istucan e grasan. Are niste pulpe rubiconde, numai bune de atras cupidonii ca Margel spre a fi piscate, gustate si pipaite 
Cata, daca haleshte cu succes banana de doo luni nu e SIGUR alergic la banana. Daca era, se imbubosha de la prima inghititura ![]()
Conchita, cum e posibil? Pai asa cum a fost posibila Inchizitia, Cruciadele, bomba atomica, WTC 9/11... uite-asa! Ce naiba, daca toti oamenii ar fi cu capul la locul lui si cu suflet bun, ce nevoie ar mai fi de popi, de iad, de ghiavol, de lege, de inchisori, de acte...?
Definitia ISTUCANULUI - istucanul este un plod care te creiereste de cap, e mofturos la mancare, iti mananca nervii si ficatii si, cu toate astea, il iubesti mai mult decat orice pe lume si, printre altele, din cauza asta iti dau lacrimile de fericire ca exista cand ii canti seara la culcare si iti zambeste prin somn, dupa ce tocmai a atipit 
ylilimic spune:
Salutare la toata lumea! nu mai fac nici un comentariu ci trec la subiect ca am cam multe sa va zic:
1) va mai amintiti cat manca Adam pe zi? ei bine, de cand cu afta din gat ieri a mancat 2 mese (un bibe cu cereale si san) spre disperarea masii. asa ca spre seara am sunat muza insipiratoare si mi-a zis sa fac exact ce va zis si voua: am blenduit 1 piersica si 1/2 banana, 5 masuri de lapte si 2 masuri cereale, totul la bibe si a halit fomistul tot. Deci...am facut-o si pe asta!
daca imi spunea cineva ca voi da diversificarea la bibe, il
. Dimineta asta a mancat la fel. Acum a papat 125 piure de legume cu carne si lapte praf tot la bibe. Banuiesc ca inca continui fiindca mai dureaza si afta asta nesuferita...vad eu dupa ce ma dau cu capul...pai daca nici san nu vrea sa suga? ce ma fac? il las sa se usuce?
2) ne-am intalnit aseara cu Monu si fetele ei. Am schimbat experiente de 2 copii "uraciosi": Adam si Alexia. www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/1266487798/" target="_blank">Baietii mei au fost la intalnire si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/1265627919/in/photostream/" target="_blank">Monu e mai puternica decat pare
3) la intoarcerea acasa l-am surprins pe matei mucios, nu prea mult, dar cat de un spirt in cap si o frectie cu unsoare mentolata. Am stins lumina si plec in ale mele...Imi aduc aminte de o sete MARE ce o simteam asa ca navalesc in intuneric, langa PC, unde imi tin de obicei sticla cu apa (rece, dupa ce o scot din frigi), desfac dopul si duc la gura. Nu ma intrebati cand am scuipat continutul inapoi in sticla, caci tocmai beam spirt!!!
Instantaneu m-am gandit la alcoolici, cum or putea frate ca io m-am spalat in gura minute in sir!
asta in vreme ce Alinuk si Messa se dregeau cu bericioaice
4) cum de e Adam in starea asta avansata de ebrietate motrica? (moooaaamaaa, cum ma exprim!) la 6 luni nu statea bine in fund. la 6 luni si 10 zile nu l-am putut cantari la dr in fund. la 6 luni si 2 sapt era echilibrat, in sfarsit! la 7 luni si 9 zile s-a ridicat din 4 labe in genunchi. ieri, la 7 luni si 13 zile s-a deplasat pentru prima oara pe langa pat. Deci intr-o luna a parcurs placerea de a sta in fund, mersul in 4 labe si deja se ridica. Asta ca sa va dati si voi seama cat le ia intre fazele de dezvoltare.iata ca din nou ma surprinde! am mai auzit io de copii grabiti, dar nu imi inchipuiam ca eu o sa posed vreunul...
lalaaaa! - tu vorbesti serios??? felul II? esti super tare!
Stiam ca Fagarasul e branza cu smantana si sare, l-ai gustat? e ok? ca i-as da si eu la copil mofturos daca e bun.
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
cristiana70 spune:
MESSA, iubito, daca ar fi fost mai aproape, m-as fi dus cu mare placere, eu am primit aseara pozele lui Edi de la Daneila, sper din tot sufletul sa-si revina micutul, sa inceapa si rinichii sa-i functioneze cum trebuie. Daniela a gresit postarea, bebeul avea ieri dimineata 4200 nu 2400 g, asta tot de la lichidul acumulat, care se elimina greu. Poate ca tu ai discutat cu Witchie si te-ai mai inmuiat, eu sustin ca raspunsurile lor n-au avut nimic in comun cu banii si o eventuala escrocherie, mai ales atitudinea intepata a duamnei doctor. Pe mana careia, fie vorba intre noi, sper sa nu ajung vreodata.
CATALINA, sunt fericita ca te-ai mai linistit si ca ai un medic in care sa te poti increde. Eu zic ca pentru Bucuresti si tarifele de acolo 75 RON nu e mult, eu platesc 60 aici, la homeopat, care imi trezeste acelasi sentiment de incredere. Ma bucur ca te-a lamurit cu premergatorul, si eu militez impotriva, dupa cate vad si aud la cabinetul de gimnastica, vorba profesorului, premergatorul e pentru libertatea si comoditatea parintilor, nu pentru binele copilului.
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
ylilimic spune:
cata - sa iti zic "stiam eu!" ca Matei e un copil perfect? nu e prima data cand afirm, si prin urmare nu te lua dupa Adam, asta sigur nu are toata tigla pe casa
nu ca mi-as dori o polemica cu voi, insa am stat si m-am gandit ce e de facut cu Adam:
1) sa il pun in pat, invariabil pleaca pe margine, si daca sunt sau nu, tot jos ajunge,au dovedit-o cele 4 cazaturi, caci patul e prea limitat pt nevoile si curiozitatile lui;
2) sa il pun pe jos, ceea ce am si facut, insa deja se ridica pe TOT CE PRINDE si iar exista pericolul sa cada si nu intotdeauna pe moale;
3) sa merg cu el atarnat de mine, insa cat? ca trebuie sa mai fac si altele...ieri am fost la wc si el urla de mama focului din premergator, doar pentru ca nu ma vedea pe mine!!!
4) sa il pun in patut, pe care il uraste de moarte si simpla apropiere cand e treaz ii trezeste urlete infioratoare;
5) in scaunul de masa cu "ceva" in mana dar se plictiseste repede ca nu am timp sa spal 5 biberoane/cani de apa la copil.
dati-mi voi idei ce sa fac cu el, ca si mie mi se pare inuman sa plece asa repede in picioare!!! Sa nu uitam ca Matei a facut primii pasi abia la 10 luni, si de mers singur a mers la 1 an...
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Luca Matei - 05.11.2004
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
mediterana spune:
Lala sa-ti traiasca! multumesc mult ca mi-ai raspuns, si mi-ai dat noi idei. E bine ca mananca, mai greu e cand nu! Cu sucul de portocala injumatatit cu apa m-am gandit de mult si totusi nu l-am facut. Azi am cumparat portocale si promit ca il fac.
Foarte buna ideea cu cartofii copti in cuptor, merg combinati cu branza, cu iaurt...
Noi peste doua zile plecam in week-end la Madrid. Asa ca Sofia va manca la borcanele...iar mama va fi mai relaxata.
Asa ca va urez week-end placut si cat mai putine probleme!
ylilimic spune:
www.metacafe.com/watch/791654/" target="_blank">ete o alta demonstratie a maturitatii lui Adam
Cum vi se par paturile etajate? ca deh' noi trebuie sa ii urcam unii peste altii curand! Ce as fi vrut din astea si cand eram io mica!
Luca Matei - 05.11.2004