Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

paxela, am vazut pozele; doamneee, ce bine sta delia in funduletz! si in picioare!!!!

mi-au placut mult costumasele ei dar cel mai mult mi-a placut rochitza alba! de unde ai luat-o??

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

anamana - poti pune "y" unde vrei,e ok daca nu scrii corect numele.
Cum am zis incerc ca saptamana asta sa traduc cam pana la 9luni.
Eu nu ma sperii asa pt diversificare,pt diferenta dintre tari.Si noi adultii mancam diferit in RO fata de alte tari,cam fiecare tara are traditia ei.

Prinsul jucariilor - asa si asa,le mai scapa dar uneori daca a prins o jucarie nu-i ma da drumul.O data l-am luat din pat si el a apucat perna de alaptat si a adus-o cu el in sufragerie

Bibe - il trage spre gurita dar nu face miscarea exact,de cele mai multe ori e cu tetina in jos si el suge fundul sticlei

Va uitati la eurovision cu dans? E acum la Tv dar din pacate Ro nu e acolo,asa ca nu votez cu nimeni

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

rebiana, mai zi-ne ce face luca!!!

varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

anamana - Doamne,ce ochisori albastrii are,e frumoasa foc!!!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

jucarii Tudor le tine chiar bine in mina, si orice vede si i se pare interesant apuca si duce (dupa o atenta studiere vizulala) in gura.. desigur. Nu le muta dintr-o mina intr-alta si daca intr-una are o jucarie nu stie sa ii dea drumul si sa apuce alta. De citeva ori l-am surpins cu cite o jucarie in fiecare mina si cu cea de-a treia....in gura! Ca un catel se plimba cu cite ceva in gura.
Cu biberonul nu stie sa manince singur. Uneori si- l spijina dar foarte rar si nu stie sa si-l duca la gura in scopul de a minca. El il duce la gura si il flencane, se joaca. L-am incercat cu apa si daca il dadeam eu bea de numai numai daca il lasam pe el doar se juca.

paxela trebuie sa fie tare greu cu doi miriici in jur. Sper sa nu fie aceeasi poveste ca la baiat si fetita ta sa isi revina. Nu te speria de pierderea in greutate pt ca o sa isi revina. Din pacate nu la fel de repede. Tudor a luat luna asta 600 si ceva de grame dupa ce pierduse la greu!

iuliana multa sanatate si numai bine sper sa auzim de la tine.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

care ne deschide subect nou? sa incerc io??? da io n-am fost in stare sa-mi pun data naterii, ca n-am stiut sa pun bulinutza de dinaintea numelui!!!

varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Anamana m-am indragostit de doi ochi albastri.
Paxela faine poze, e haioasa poza unde Delia isi baga mainile in mancarea ta. sa treaca si sa redevina vesela.
Stefaniya eu l-am tuns pe Vladut ieri cu masina de tuns. A fost foarte cuminte.
Jucarii Vlad le prinde in mana foarte bine si l-am surprins cand isi muta si suzi dintr-o mana in alta. Se agata de tot ce ii sta in cale cercei, haine si ma trage de par de numa.
Bibe il tin de nu prea bine si spre sfarsit cand e satul preia conducerea, tot il baga in gura trage o data si il scoate si tot repeta miscarea asta.

Incerc eu sa deschid al subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

stefaniya, cria,

ma duc la nani, nu mai astept capitolu' ca nu mai sunt in stare!

pupam toate lumile si somn usor!

varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare stup!
Am intrat si noi sa vedem ce mai faceti si sa mai dam niste raspunsuri.
Ane2200si al meu face figuri din cand in cand la san, ca de, ii plac mai mult acum alte gusturi..el il mai las un pic si apoi mai incerc sa ii dau sa suga , poate asa mai flaminzeste si maninca cu pofta.A si functionat metoda.
Iuliana2007 iti uram multa sanatate si tie si fetitei tale.
Anamanati-am adimrat bebelina, ce ochi mari si frumosi are!Sa-ti traiasca printesa!despre precizie la apucat, ce-i drept la varsta lor nu stiu ce precizie pot ei sa aiba, e relativ termenul,dar e bine ca incerca si isi dau toata silinta iar noi trebuie sa-i incurajam.Al meu are intentie, apuca bibul, dar mai are de lucrat la cumil duce la gura si cat de mult reuseste sa il sustina.
Tzuna mereu te-am admirat pentru cat luti pentru pitica ta. Nu te mai stresa sa nu ii transmiti si ei starea, ai sa vezi ca totul va fi ok.
Paxela pupam si noi micuta printesica si sa se faca bine repede.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Am 5 luni

Mergi la inceput