Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salutare stup!
Intram si noi la raport,
La multi ani! tuturor sarbatoritilor zilei, sa creasca mari frumosi si sanatosi, si sa fie cuminti cat se poate de mult!

Noi raportam un maaaaare succes. Azi am inceput diversificarea iar Rianna mea a fost taaaaare incantata.
I-am dat supica, facuta din cinci legume, dovlecel, morcov, pastarnac, patrunjel si ardei gras, pe care i le-am trecut prin sita si le-am pus inapoi in putina zeama, dupa care le-am mai dat intr-un clocot.
Pentru ca e prima zi i-am dat doar 20 ml. I-au placut si supa si lingurita, nici nu ma gandeam ca vom avea asa succes. Se repezea la lingurita si inghitea ca omu' mare de parca n-ar fi fost prima data cand o vede. Si chiar s-a suparat cand a vazut ca nu-i mai dau.
Phieu, ce usurata sunt! Dupa ce mofturi a facut la siropul de tuse credeam ca nu va lua in veci lingurita. Dar vad ca a fost doar gustul de vina.
Pana saptamana viitoare ma gandesc sa ajungem la o masa intreaga de supa, si apoi incep sa-i dau si mar si suc de morcov.

V-am pupat! Si sper sa ne vedem mai des cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Diana, felicitari pentru prima masa. sa fie la fel de papacioasa in continuare.

Vreau si eu.........

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna mamici,

Nu am mai intrat de mult sa va salut,am avut o perioada tare dificila,am trecut prin o gramada de chestii in decurs de o saptamana de ceva.Am trecut printr-o durere de burta vreo 2 zile de nu mai stiam ce sa fac,sotul meu a avut grija de mine si mi-am revenit bine.Una peste alta am racit rau de tot de imi vinea sa zac dar cum am un puiut mic de ingrijit trebuie sa ma lupt cu mine.Mi-a iesit si un al treilea ulcior si mi s-a umflar jumatate de fata.Puiutul meu a luat raceala de la mine si cateva zile am stat sa am grija de ea cu mare atentie ca sa o pun pe picioare.Acum este foarte bine,ii mai curge nasucul dar ii scot mucisorii cu batista si nu avem probleme.M-a tras si curentul la ureche,noroc ca avem ceva in casa pt asa ceva si nu a apucat sa se infiripe bine durerea pt ca am luat-o din pripa.

Am fost sa vedem ce fac cu ulciorul ala si cand am auzit ca vrea sa il rezolve putin chirurgical am zic ca inlemnesc acolo pe scaunul ala.Am suportat eu ce am suportat durerea dar pana la urma am cedat,m-am albit la fata,mi-am pierdut vlaga,ma luase cu lesinul.Am speriat doctora.Mi-am revenit pana la urma si am trecut si peste asta

Una peste alta am fost si la doctor si am si gastrita.Eh trec eu peste toate pana la urma.Puiutul este bine,acum papam si supita,deocamdata atat,noi mergem mai incet cu diversificarea.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

iaca, martutza si-a adus aminte si de mine (noroc cu amma)!

fetelor, citit, vizionat poze, cu raspunsurile stam prost!

am fost joi la masurat si maria are 6.500kile. sunt multumita. a luat 220 gr in fix 2 sapt! zuza mè creste mai bine acum decat in primele luni!!!!! da' si toata ziua stau numa-n fundu' ei!
de ieri am inceput educatia. adica am lasat-o sa urle in tzarc, m-am mai dus sa ne jucam, fara s-o iau in brate, am mai trebaluit( si chiar am avut spor, ca am reusit sa fac ciorba de fasole si fasole frecata!!!!) dar pana la urma a sfarsit la mine in brate. parca are buton de oprire; cum o iau in brate, cum tace!

insa a reusit sa adoarma de la 10 o juma de ora la ea in patutz singura ( ziua nu doarme de obicei la ea in pat, ci numai in tzarc, in salon) si azi dimineata la fel! ba azi a intrecut masura: a dormit si la pranz tot asa!!!!! sper sa reusim un progr cat de cat.

azi a reusit sa se dea si cu capu' de atutz, de fapt cu gura, da' asta e! cate lovituri urmeazaaaa.....

stefaniya ( mai, mereu ma incurc la numele tau! totdeauna am dubii dc i e inaintea lui y sau invers!!! ), si aici se face altfel diversificarea! io am mai zis ca aici, de ex, exista sucuri de fructe de vara, care contin zmeura, capsuni etc. io-s interesata sa vad si-n alte tzari ce se practica.

aveam multe intrebari de pus da' nu stiu dc mi le mai aduc aminte pe toate! sa incerc!

copiii vostri prin f bine jucariile in mana? maria prinde dar nu are cine stie ce precizie...

stiu sa-si duca singuri bibu' si sa bea? maria se joaca cu el, nu stie sa-l ridice bine ca sa traga laptele/ sucul!

nah, restu' le-am uitat!

pupam

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Ziceam ca nu mai intru iar dar sunt asa suparata... E acusi 9 si Maria a mancat numai 380 ml azi. A mancat si fructe (nectarine cu cereale humana)chiar cu pofta, vreo 100 de grame dar a varsat in jet tot.M-am apucat de spalat tot desi aveam musafiri. Asta la ora 17. La 20 si un pic i-am facut baie si i-am pregatit laptic fiind convinsa ca va manca. De unde. A plans f mult si in brate si in patut... In final a adormit fara sa pape macar o gurita de ceai. Poate maine va fi o zi mai buna. Dar sunt momente cand nu mai rezist. Nu stiu ce sa mai fac, unde sa ma mai duc cu ea... Trebuie sa se poata face ceva.
Cred ca v-ati saturat de noi cu aceleasi vesnice probleme.

MARTUTZA- multumesc din nou pentru raspuns. Sper sa ajung in Cora si sa iau husa ca azi nu am iesit deloc din casa.

ANAMANA123- o felicit pe Mariuca ca a ajuns la 6.500 kg. Se pare ca ei ii prieste diversificarea. Sper sa ia la fel de bine in greutate si de acum incolo.

Gata.

Ce-or mai face ALIONUSHCA , SHERBI, KARRA (la mare) si celelalte care nu prea mai scriu?
Am vazut in schimb multe mamici noi de cand am venit din concediu.

Maria 28.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebici

Ok,fetele,am sa traduc si voi trimite mail la adresa binecunoscuta.Acolo s-au mai trimis si cred ca e o idee buna de a face asta.Am sa atasez si poze ca sa va faceti o idee mai bine.

Tzuna - nu ma supar,chiar de mai sunt intrebata ca pare ciudat,e normal,poate si eu uneori sunt nelamurita cu ceva si mi-asi dori sa primesc raspunsuri.Cand am zis de reactii m-am gandit ca s-a mai intamplat pe aici sa se arunce cu adjective si nu vreau pt ca eu nu spun ca sunt deosebita,urmaresc si eu o carte.
Eu nu am pe nimeni cu mine,asa ca acea carte imi e de ajutor.

Martutza - da,dar toate la timp,va incepe el sa manance mai mult.Daca atat vrea,atat mananca.Oricum noi suntem micuti la 70cm cu 7.2kg si Carl mi se pare bine facut,pe cand tu spui ca Victor are 8.2kg...Cred ca depinde de constructia corpului.Eu l-am vazut pe Victor in poze si chiar nu pare gras.
Drum bun maine si distractie placuta la Ploiesti si pupici lui Victor

Anne - drum bun si tie si concediu placut

Gabdyd - felicitari micutei Giulia si va doresc sa fie mancacioasa si fara mofturi,doar uneori ca doar e fetita si un moft nu strica

ylilimic - sanatate lui Darius!

Azi am fost si noi putin pe la piata si ne-am mai luat cate ceva de iarna ca pe aici se apropie I-am luat vreo 3 caciulite,manusele,costumase pt casa si tot au mai ramas.Dar restul le iau singura ca azi am fost cu Klaus si el mereu zice ca ce ii trebuie 10 bluze la fel si ca sa nu mai vada le iau singura

Amma - avem si noi sosetute in carouri,doar ca nu am gasit asa viu colorate ca ale lui Lucas,dar merg si asa.. Ai mai fost intrebata dar nu stiu daca ai raspuns,cum l-ai tuns pe Lucas,cu masina,a stat cuminte?

Nu stiu ce a fost cu mine azi dar parca imi venea sa-l mananc pe Carl,cred ca nu am stat 10 min fara sa-l pup (excludem cand a dormit)Klaus s-a amuzat zicand ca sunt asa pt ca dimineata am dormit pana la 9.30.El l-a luat pe Carl cand s-a trezit si m-au lasat sa dorm.

La multi ani Luca,Tudor Stefan,Sophia Antonia,Simon,Iarina Maria,sa fiti sanatosi si la cat mai multe lunisoare,ani..

La multi ani Nickol_f

pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

tzuna, ti-am dat PM!

varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupici fetelor care si-au amintit de noi, am citit zilnic dar mai greu cu postatul
eu sunt la capatul nervilor, vreau inapoi in concediu, acolo a fost ok, acasa a inceput crcul, in prima noapte fimea 39.5 la 10 , a scazut la nurofen si sosete cu otet, la 3 dimineata 39.1, a scazut la nevralgin si nu a mai aparut, in schimb a inceput ba face moale ba nu, ba are muci ba nu, ba tuseste ba nu, are toate simptomele si niciunul, e pe antibiotic ca de poediatra si mama nebune sa o luam din pripa sa nu se agrveze, urla mereu si din orice , cu sau fara motiv, se trezeste de zeci de ori pe noapte , probabil dintii, si evident ca a scazut in greutate ca ce puteam sa stau si eu linistita ei bine nu, am plecat cu ea cu 7500 in concediu unde a mancat f bine, si acum are 6900, sunt disperata ca exact asta e varsta la care a inceput si fimiu sa se deregleze cu greutatea si mancatul, azi a servit domnisoara fructe cu branza de vaci la 10dimi si deabia acum 100ml de cereale, ieri la fel, sper sa fie dinti sau mai bine zis sper sa nu fie dintii ca daca o tin 1 an si ceva asama spanzur, dar sa treaca repede perioada asta ca o iau pe campuri, si in plus fimiu e ceva de speriat, ea e agitata ii transmite si lui care nu suporta sa o auda plangand , si e dezastru, iti face doar in ciuda, raspunde, daca zici nu e da, tipa urla plange, si asta odata cu ea in momentele in care ea e linistia, de altfel foarte rare daca reusesc sa il potolesc pe el din crizute il tine , dar doar pana reincepe ea
e buna si dragostea ata intre frati , dar si asa...... efectiv cand ea e maraita i se destrama lui tot universul, il vezi exact ca pe o mamica daia care nu mai stie ce sa ii faca puiului ei, iar faptul ca nu o poate calma il doare, sa vedeti ce fericit e cand ii canta si tace sau cand ii da biberonul sau ceva in gurita si ea accepta si nu mai plange sau ce mandru e cand ii da vreo jucarie si se opreste din marait, offf sper sa ii treaca repede perioada asta

gata v-am stresat destul, va-am pus poze pt orele in care nu aveti ce faceaici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

pus si io 2 pozitze de aici

varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Paxela si multi sa-si revina Delia la starea pe care o avea inainte. Sper sa fie ceva trecator!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput