Nasici 2008
Raspunsuri - Pagina 19
elyanne spune:
Roxana ati fost foarte frumosi... la fel si pozele, florile, rochitele.
ancadm anul trecut aveam parul scurt si mi l-a ridicat in spate toate directiile cu difuzorul... nu stiu daca mai gasesc pozele in calc. de la nunta cu pricina, sa-ti faci o parere...
Zilele astea ar trebui sa fac rost de poze de la nunta surioarei... am cateva, de pe siteul fotografului, dar in alea numai intr-una ma zaresc si eu...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Giova spune:
Roxana ati fost foarte frumosi.
elyanne astept sa vad si pozele tale.
Noi nu am mai facut nimic. am aruncat o privire dupa rochitze, si ma apuca groaza...iar nu gasesc ceva dragut, si ce-mi place e de la 20 mil. in sus
.
Distractie frumoasa si multa bafta viitoarelor nasici.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
BlueEyes spune:
Am trecut si noi de primul hop cu nanasitul ... Intre timp am fost si la o nunta in Poiana Brasov ... Cu ocazia asta am vazut si diferenta dintre nuntile de la noi din Ardeal si cele dinspre sud ...
A fost super emotionant sa fim nasi ... cred ca nu am avut atatea emotzii nici cand am fost mireasa
Pana la urma totul a fost super ... mirii au fost dragutzi , la fel si nashii
toata lumea s-a simtit bine ...
Album nasi(1)
BlueEyes spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxana Claudia
AM avut buchet pe placul meu, coafuri superbe si rochitele mi-au picat bine. Am avut emotii dar dupa ce mi-am intrat in "rol" n-am mai avut nicio hiba...
Iata si cateva poze, cele facute de mama, pt ca cele pro vor fi gata abia sapt viitoare
http://community.webshots.com/album/564035013uGmxsX
Roxana mami deRobert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
Chiar ai fost o nasica suuuper!!!

Mi-a placut buchetul (pacat ca la noi nu este obiceiul acesta), rochita super ... de coafura nu mai zic ... de 10!!! Felicitari!
ancadm spune:
BlueEyes si tu ai fost o nasa foarte frumoasa, iar miresica voastra mi s-a parut tare finutza. Mi-a placut tare mult de ea :)
Vorbind de obiceiuri, mi-a placut cum v-a insirat preotul pe panglicutza, ca pe margelutze :0) Prin Moldova nu am vazut sa se faca asa pe la nunti.
Voi ce cadouri le-ati facut finilor? Mai ale cele care deja ati trecut de nunta (ca poate celelalte nasici nu pot spune de frica sa nu afle finii ininte:0) ).
Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
Roxana Claudia spune:
Noi le-am cumparat finilor o rama foto digitala iar ei ne-au cumparat un superb set de tacamuri. Exact asta ne doream fiecare si fireste ca ne-am vorbit inainte...altfel nu ne nimeream..
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
elyanne spune:
BlueEyes foarte frumosi si voi, si pozele voastre 
Acolo asa e obiceiul cu 2 perechi de nasi? Sau am priceput eu aiurea din poze?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Roxana Claudia spune:
Blue Eyes - multam de aprecieri...
Abia astazi am reusit sa vad si eu pozicile voastre de nanasi..Super frumoase iar obiceiul de a avea 2 nasi este intr-adevar ceva inedit..
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
ancadragoman spune:
Roxana am vazut pozele voastre si sunt super,rochita este perfecta ca si eu vreau tot verde...de unde ai luat-o?![]()
Blue Eyes unde vad pozele tale?
Gata am fixat si noi ora de cununie,pe 19 iulie la ora 11 sa avem timp de coafor![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Roxana Claudia spune:
Anca - rochita mi-am cumparat-o de la Creal Design. Initial avea o chestie super kitchoasa in piept dar am cerut sa o scoata, dupa care eu mi-am modificat-o in sensul ca am cumparat brosa aceea cu cristale de la Picasso (acolo gasesti multe chestii misto pt haine...accesorii de adaugat) si le-am dat esarfa pe care o avea rochita sa-mi faca o fundita din ea pe care sa o puna pe rochita. Peste am adaugat brosa. Tot de la ei mi-am luat so rochita de cununie. Pun mai multe poze cand o sa am...
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)