*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 22
paky spune:
se spune ca e mai usor sa fii mama de baietel decat de fetitza. eu una nu cred, atat baietii cat si fetitele sunt expusi pericolelor iar ingrijorarea parintilor e la fel.
mamici de baietei ati facut decalotarea la puiutii vostri?
eu am inceputo la 1 saptamana. la prima baita a venit o d-na asistenta la bebelusi in maternitate si ea a facut I data apoi eu la fiecare baita. dr mea pediatra a spus ca nu trebuia dar daca am inceput sa continui.
acum stau si ma intreb daca am facut bine desi decalotarea a decurs fara probleme.
http://community.webshots.com/user/diana_stavar
timur spune:
Buna fetele!
Si noi am inceput decalotarea cred ca din a doua sapt. Ne-a facut madam dr la cabinet si de atunci ii facem la fiecare baita.
O noua tema de discutie: alaptatul si fumatul?? O fi bine... n-o fi...
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
Paflo spune:
Servus!
Ne-am mai linistit si noi putintel, ca altfel intram deja la idei (chiar ma gandisem sa o chem pe doctora de familie, caree si pediatru sao vada).A inceput sa si manance ca lumea, fara mofturi si plans la masa si suntem in ziua a patra de supica! care ne place tare-tare, dar sa nu o mancam in prea mult timp ca ne plictisim - e drept ca nu i-am dat cand era foarte flamanda, ca nu are inca rabdare (azi a papat cam 20 ml supica cu lingurita!).
Carrie, Ramona 7, Madi, Rhonnea...si Sofia face caca verde, de fapt, face intai un caca verde mai consistent urmat de un caca galben cu grunji mai moale (cam cum spuneai si tu, Madi). Problema e ca azi mi-a facut doar cel verde si mai consistent decat de obicei (s-ar putea sa fie si de la supica, ca e cu morcov). Mai vad zilele urmatoare si daca persista problema ii bag mai repede suculetul de fructe care o va regla.
Madi, Motanel si Sofia baleste ingrozitor ca nu stiu ce sa ma mai fac cu ea!
Vali5, nu e din cauza caldurii?Poate de aia bea asa multa apa si ceai.
Paky, eu din cate stiu doar dupa vaccinul dela stat - antipoliomielita, care se da pe gura, nu ai voie sa faci injectii, dupa Pentaxim sau dupa Inranix nu sunt probleme.
Vas, si Sofia face la fel dimineata si uneori si noaptea. Si eu banuiesc ca viseaza urat...E mortala fiica-ta cum sta la pozat!
Carstea eu sunt in curs de descarcarea a exercitiilor, da imi apare ca va dura cam 20 de zile
.
Ancamari, bebeii nu iau in greutate constant, plus ca, pe masura ce au ma mai multe lunisoare iau mai putin in ficecare luna. daca starea generala e buna...dar daca ai impresia ca ceva e in neregula ia legatura cu medicul de familie!
Pitica ai doi copii frumosi, frumosi! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
Chowpersa, ti-am vazut pozele de la botez - ai un pui tare dragalas! si tu ai fost sexoasa rau!
Paky, ai un grasunel pe cinste!
Rhoneea, din cate stiu, bebelusii alimentati exclusiv atrificial se diversifica de la patru luni, iar cei alimentati natural de la 6. Noi am inceput incet, incet cu supica de legume (Sofia face in 9 sepr, patru luni), dar ea a fost mai mare din start si deja era foarte curioasa cand mancam noi...
Miniuta, eu nu o schimb pe Sofia noaptea de cand avea doua saptamani(numai daca face caca, dar asta se intampla foarte rar) si nu am avut niciodata 'accidente'.In felul asta stie ca noaptea papa si apoi repede, repede nani (daca nu adoarme pe finalul mesei).
Poohy, distractie faina la munte
Va pup si va doresc o zi linistita!
Florina ss Sofia (09.05.2007)
Florina R.
CHOWPERSA spune:
Multumesc pt. aprecieri.
Alex nu se trezeste niciodata noaptea.Pe la ora 21-22 adoarme si se mai trezeste dimineata pe la 06.30-07.30 cateodata mai tarziu.
SUNT CRESTIN SI EU

NOU_POZE BOTEZ
BAIETEL GRASUNEL
VEZI CEL MAI IUBIT BARBATEL
POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
ancamari spune:
Dragele mele, multumesc pt parerile voastre legate de luarea in greutate a bebeilor, o sa-l monitorizez saptamanal pe Petit si sper sa fie in regula.
Miniuta - eu nu-i schimb pampersul (mai nou Huggies - sunt mai buni!) noaptea decat daca face kk, ceea ce se intampla rarisim, in ultima luna deloc. Adevarul e ca nici pipi nu prea face noaptea. Acum doarme aproape 6 ore de cand adoarme, apoi se trezeste la fiecare 2 ore, doar uneori mai scapa si 3 sau 4 ore, dar in ansamblu e ok pt ca adoarme repede la loc, in 20 minute terminam.
Moberi - al meu e agitat si urlacios de la nastere (tocmai am terminat "programul" de pranz) si eu am ramas cu 10 kg in plus
. Nu cred ca toata lumea reactioneaza la fel. Mai ales ca eu cum nu mananc, cum imi scade productia de lapte.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
mica0307 spune:
chowpersa ti-am admirat si eu pozele de la botez. Alex seamana super tare cu tine, iar biserica a fost super frumoasa. Si fetita de langa Alex foarte involanata.![]()
poohy distractie placuta la munte. Sa imi spui cum a reactionat Manu, daca a dormit/mancat mai bine. Si noi vrem sa mergem un week-end la munte.
De cele mai multe ori Maya nu face nici pipi noaptea. Dimineata cand se trezeste nu gasesc nimic in pampers. Cred ca doarme tare profund
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Hainutze
paky spune:

eu sunt o mamica fumatoare care alapteaza copilashul 24/24h.
cred ca nu am fost destul de tare ca sa ma las. fumez cam 8-10 tigari pe zi si ma rog de fiecare data cand fumez sa nu-mi afecteze copilul.
eu am fumat si pe perioada sarcinii si pana acum totul e ok, dar stiu ca pot aparea probleme mai tarziu sau ... poate nu.
http://community.webshots.com/user/diana_stavar
mica0307 spune:
poohy ti-am admirat pozele din disneyland 

vreau si eu.... Eu am fost in 1999 da tare as mai vrea sa merg o data.
paky
nu mai fumaaaaaa!
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Hainutze
Motannel spune:
Sunt tare necajita, ieri nici nu am mai intrat pe net. Teodora tot 5,800kg are, iar dr mi-a recomandat Humana 1, insa doar in completarea sanului, asa de proba! Eu inca insist cu alaptatul! Poate cauze stagnarii a fost caldura, acum ca s-a mai dus ... poate isi revina pisicuta mea!
Vas, Miniuta, Florentina Roman, Petit_ange, Madi, multumesc pentru raspunsuri!
Mica tu vrei sa schimbi vaccinul? La 2 luni l-ai facut pe cel gratis de la pediaru sau unul cumparat, dar diferit de infanrix?
Paky, tu despre ce intepaturi vorbesti? noi nu am fost asa de stresati de vaccin ... ni l-a facut si gata! Am cumparat pentaxim si euvax (alegerea dr noastre) [Madi, deci tot 2 intepaturi in cazul nostru], am avut grija sa fie copilul sanatos si nu ne-a zis nimic deosebit pentru "dupa vaccin". Doar verificarea febrei si comprese reci pe intepaturi!
Ella, si Teodora are momente de plans nervos inante sa adoarma! Ancamari la noi e la orice adormire fie ea din cursul zilei sau noaptea E tare stresant caci, desi o legan si o plimb si-i cant , tot plange pana adoarme, apoi mai si suspina prin somn! In loc sa motzaie si s-o fure somnul lin ca pe alti copii ...
Piticasigogosica, ce rochii sexy ai avut la botez! nu prea inteleg de ce au fost botezati mai multi copii in acelasi timp! Nu puteai refuza? Unde ati facut botezul? Nu am mai auzit de botezuri in comun! Oricum Cosmin era clar cel mai frumusel crestin! Sa-ti traiasca!
Chowpersa, frumoase poze! Si rochia ta ... minunata!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
piticasigogosica spune:
Mica,Moberi,Poohy,Paflo
si voi aveti niste bebei superbi!
Mica au fost 5 baieti in aceeasi zi.Preotul a zis ca nu a mai intalnit niciodata 5 baieti in aceeasi zi!Se vede ca e timpul baietilor
.Printesa ta e tare ducica,cat are in greutate acum?
Si eu ma inscriu in randul vostru cu bebei "nervosi" de somn.Al meu nu e rau de foame cat e de somn.De papat papa cat ai trebuie,nu se omoara.
Chowpersa sa-ti traiasca crestinul!
Poohy astept poze de la botez?