*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna dimineata.

Paky reactiile adverse la vaccin sunt, in general, febra, durere locala, diaree, varsaturi etc. In plus, din cate stiu eu, la vaccinul de la stat bebe e intepat de 2 ori si mai ia ceva si pe gurita si pe urma nu are voie, 2 ore, sa pape laptic. La cel cu bani se face o singura intepatura si nu are alte interdictii dupa. Bineinteles ca si dupa vaccinul cumparat pot aparea reactii adverse - asta depinde de copil - insa se spune ca sunt diminuate datorita compozitiei.

Ma inscriu si eu in grupul cu copii care urla de oboseala. De o saptamana si Ana plange seara rau de tot si cred ca doar de oboseala, ca nu pare ca o doare ceva. La noi se intampla cam o seara nu, una da, ca sa ne dea ragaz sa ne revenim Asa cum scria si Ella plange fara oprire vreo jumatate de ora, cu suspine, pana se ineaca si raguseste, fara sa pot sa o linistesc in vreun fel. O tin numai in brate, la verticala, si eu in picioare. Daca ma asez sau ii schimb ei pozitia, e jale! Acum doua seri, din cauza plansului, nici nu putea sa manance, desi era rupta de foame. Pe mine ma termina crizele astea de plans! Pana si dupa ce adoarme mai suspina in somn.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

neata,

am intrat si eu repede ca ma duc sa dorm, tocmai mi-au luat urlatorul in parc.
Normal, daca aseara a adormit la 19:30 , la ora 5 azi dimineata era in picioare gata de program, hlizit cu gura pana la urechi; cand ii vad zambetul uit ca mi-e somn; sincer nu-mi mai aduc aminte de cate ori m-am trezit asnoapte.

Cat despre calmul mamei, cred ca e important dar se insista prea mult pe chestia asta; eu ma consider o persoana echilibrata , adica nu ma pierd usor si nici nu-mi ies din pepeni repede, insa cred ca David urla si reactioneaza urat la oboseala fiindca asa e el, asta e structura lui psihica; sunt convinsa ca e un bebelus normal si atunci cand va fi mare va fi foarte activ.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

in sfarsit copilul meu a adormit. iar eu ca o mama iubitoare ce sunt cu o mana legan carutul ca sa doarma copilul macar o jum de ora isr cu o mana scriu. sunt asa obosita de-mi pica capul pe tastatura. iar daca iau mana de pa carut matei face ochii mari cat ceapa.

Madi m-ai pus pe ganduri cu vaccinul, o sa-mi intreb pediatra.

http://community.webshots.com/user/diana_stavar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Despre vaccin, cel de la 4 luni : mie mi-a spus sa iau INFARIX PENTA si nu se gaseste decat cu comanda.

Alex poarta hainute pe care scrie : 12-18 mounth adevaru' e ca la 3 luni el avea 68cm., acum cred ca are peste 70cm. si mai avem pana la 4luni.

Am pus si eu data nasterii in semnatura e buna ideea. chiar de fiecare data cand citeam ceva despre un BB-el trebuia sa ma uit in lista de la inceput sa vad cat are.

Iar despre crizele de plans de seara, intradevar sunt din cauza surescitarii din timpul zilei, nu colici asa cum imi spunea mie pediatra.noi avem o jucarie cantareata si dansatoare pe care daca o vede si aude in timpul crizei se linisteste instantaneu dar sa mearga continuu pana trece criza si adoarme ca altfel plange din nou.Doamne fereste sa fim plecati undeva fara jucarie, cum s-a mai intamplat ca nu-l mai linistim.

Si ACUM SUNT CRESTIN.Am pus si eu cateva poze de la botez, facute la final, fiindca fratele meu a uitat aparatul acasa si pana s-a intors cu el botezul se terminase.A facut un mic filmutet cu plecarea.Am fost f.suparata dar asta e, ce sa mai fac.

NOU_POZE BOTEZ

BAIETEL GRASUNEL
VEZI CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Fetelor, astazi m-am tot gandit la cum s-a schimbat viata mea odata cu aparitia lui bebe pentru ca am tot auzit replici de genul: "viata ta s-a terminat", "nu mai ai timp de tine" etc.

Pe langa faptul ca atunci cand iti zambeste frumos si te cauta uiti de toate si te topesi de dragul lui, imi dau seama ca aceasta exeperienta te sensiblizeaza si te face mai uman.

Reactionezi la povestile despre si pentru copii intr-un mod nou.
Te gandesti ca si tu ai fost copil si incerci sa descoperi lumea, culorile, jucariile odata cu el pentru a-i intelege nevoile. Incerci sa fii un om mai bun pentru copilul tau. Te gandesti la cum e mai bine sa-ti traiesti viata pentru a-l creste ok.

Voi ce simtiti?

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pitica am vazut pozele de la botez. Sunt super frumoase iar Cosmin e super dragalas. Ce cu tzitzili in vant ai fost tu . Aoleu da cati copii s-au botezat atunci?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by vas
[Rhooneea, ce e cu avertismentul ala din dreptul tau? Cum adica "repetate atacuri la persoana?" Nu pricep.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

M-am certat cu o persoana si m-au pedepsit.Ei las' ca trece...
Daca vrei vb pe priv.

Ramona asa asa ...pai tre' sa se faca baiet mare nu?
Noua nu ne-a spus nimic de fier...Al meu a avut niste colici ingrozitoare,plangea ca incepuse sa sughite de atata plans,si i-am dat 2 ml de siropel ptr colici si atunci a facut kk galben-verzui.S-a mai intamplat si de la lapte...al meu papa exclusiv praf..
Sa fie sanatosi ca asta-i important....

Fetelor am si eu o intrebare stiu ca diversificarea se face dupa 5-6 luni.Dar pana atunci ei papa exclusiv laptic??Abia pe 5 mergem la vaccinu de 3 luni si am sa vb cu dr dar pana atunci...puteti sa-mi spuneti...
Iar al meu are 7kg si 62cm.
Va transmit si voua starea lui bebelache al meu...cred ca mi l-au schimbat careva ca nu il recunosc e cuminte de numa....Papa,face nani,ne jucam,numai plangem cu zilele,decat cand suntem obosit miorlaim putin,dar cu un leganat se rezolva si oboseala...
V-am

P:S-Am de facut o rectificare.Aseara am fost la dr meu sa mai stam de vb.Si mi-a spus ca sebi s-a nascut cu 3.800 si 52cm.Au scazut la iesirea din spital ca cica ei dau jos dupa nastere.Dar eu l-am luat cu 4 din spital...
Te rog mult pune 52cm.Consider ca asta e corect nu greutatea de dupa nastere dar nu am stiut pana aseara....

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
http://b1.lilypie.com/jbh6p3/.png[/img" target="_blank">varsta lui Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

BUNA DIMINEATA LA AMIAZ' !

Noi raportam o noapte ca in povesti.A adormit relativ usor aseara pe la 10.30 si soc!!! a dormit pana la 7 dimineata!A fost prima mea noapte dormita integral de 3 luni si jumatate si doamne bine a fost!
Chestia nasoala e ca eu cred ca a fost curat noroc, n-am facut nimic special si slabe sanse sa se mai repete de la sine...dar cine stie poate poate!

Ancamari, sa stii ca si eu sunt putin ingrijorata.Matei al meui a luat exact ca si David 1200 si dupa aceea 1000 g, iar acum doar vreo 600, poate nici nu.Si mie mi se pare ca mananca putin, incerc sa nu ma ingrijorez, dar parca imi da de gandit.
Ella,tu esti etalonuil meu cu intorsul la servici, stiu ca dupoa tine urmez eu si doamne ce groaza mi-e.Pe langa faptul ca e destul de devreme pentru bebe , eu am senzatia ca e devreme si pentru mine..parca imi sunt vraiste neuronii, mi-e teama ca m-am prostit si ca n-o sa fac fata, de multe ori am efectiv senzatia ca imi merge mai incet mintea.In plus din 15 septembrie incepem si scoala cu celalalt copil, deci sincer cand ma gandesc la anul pe care il am in fata ma trec fiorii.Chestia cu slabitul la mamele cu copii agitati sa stii ca asa e: toate prietenele mele cu copii rauti au slabit de la foarte tare la infiorator...asa ca intr-adevar consumul e foarte mare.Deci sa ma rog sa fie rau Matei sa mai dau jos cele 5 kg?????

Piticagogosica, foarte frumoase pozele de la botez, iar tu ai fost o sexoasa!

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata!

iaca si eu, prezenta (si cu scrisul, ca de citit am citit constiincioasa mereu). raportez si eu ca moberi o noapte de vis. ma rog, david s-a trezit o data sa manance, dar la trei...moama, nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca e trei si el nu maraise pana atunci. si a mancat urgent, i-am schimbat scutecul si in 23 de minute (cata exactitate) era deja basculat la el in patut, si eu la mine. ma intreb daca nu il influenteaza faptul ca acum doarme singur in camera (mama mea a plecat sambata si pana atunci eu si sotul dormeam la david in camera). duminica noapte s-a trezit la doua, aseara la trei...sa sper sa azi se scoala direct la patru??? hehehe...vise..in fine. ideea e ca am incercat sa fac cat mai putina lumina in camera in care ii dau biberonul, si sa ii schimb pampersul pe o lumina chioara, si nu am mai vorbit deloc cu el, fara pupici si alte dragalasenii...poate invata si el ca noaptea-i noapte si ziua zi. sper, macar.

fetelor, daca aveti timp si chef, cititi la mamicile de ianuarie-februarie "cartea cartilor"- sunt capitole traduse de catalina-sufletista despre cresterea copiilor, sunt foarte multe indicii folositoare. si poate v-ar ajuta si pe voi, cele cu copiii super-activi si plangaciosi. stiu ca cineva a pus saptamana trecuta link-ul, nu stiu daca l-ati observat. eu nu stiu sa pun link-uri, dar daca sunteti interesate, gasiti totul pe prima lor pagina.

cand vorbiti de crizele de plans va inteleg asa de bine (desi david nu plange asa de mult). si pe min ma terina faptul ca sunt singura. am tot dat sfara-n tara dar nu am gasit pe nimeni din nürnberg...poate o mai fi vreo mamica ascunsa, care ne citeste de la burtici si care nu s-a inscris inca??? of.....cand a plecat mama spunea ca nu ma lasa singura, ci cu david...dar nu e acelasi lucru. hai ca nu ma mai plang...ca altii au probleme si mai mari. nu pot decat sa mai spun inca o data cu obida "urasc singuratatea asta!!!!"

va pup si va doresc o zi buna buna!

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Piticasigogosica, ai 2 copii frumosi foc! Sa-ti traiasca! Si tu ti-ai revenit super-repede

Mica, Ti-am admirat din nou comoara cu ochi albastrii O sa pun si eu mai pe seara poze cu matza mea la botez. De fapt nu mai e matza, ce sa spun, s-a facut o grasana Ma uitam la ea ce burtica si copanele a facut. Mai nou se intoarce pe o parte. Fundul e greu si cade, si isi mai face avant cu un copanel (sau copanoi) sa revina
Voi va ingrijorati ca iau bebeii mai putin, mie mi se pare ca ia cam mult... Adica tot cam 1.200 o sa ia probabil si in a treia luna, si nu a crescut in inaltime decat 2cm (toti intr-un weekend). Si nu mananca chiar atat de mult. Completare in jur de 200ml, si in rest suge dar putin.

Eu abia astept sa plec la munte sambata!! O sa intru mai putin pe forum sa ma mai linistesc si eu cu depresia asta
Pup toate mamicile si bebeii!! Sus capsunelele si capsunicii!

Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput